25 jún 12, 07:21:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 835948 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #420 Dátum: 11 ápr 18, 16:26:59 »

Na ahogy olvastam mindenki leirta már a legjobb jeleneteket , szal nem ismételném ugyanazt.Fantasztikus rész volt , tele poénokkal.Tetszett  Pontosan
Amugy én büntetéskép az "AZ"ra gondoltam , és mindenki felvehette volna a VILÁGVÉGE fejet Nevet. De a mostani arcmimikájuk is volt olyan poénos , nevettem rajta egy jót xD.Bár lehet hogy az AZ az ez a büntetés mivel , multkor is Erza , mint lány, örült neki hogy AZT kapják , Lucy meg nem tudta mi AZ. Szóval az AZ lehet hogy ezt a büntetést jelenti.Azért birom hogy Makarov-ot nem érdekelte ki az elsö csak az utolsó-ért izgult , hogy milyen jó lessz megbünteti , nagyon nagy arc az öreg Nevet
Mint látom jövöhéttöl ujra manga szál , biztos jóra fogják megcsinálni , de azt se bánnám ha még 5-10 részig filler menne, mert ezek nagyon szórakoztató kis részek Nevet Szóval Fairy Tail 4ever , várom a kövi részt ja és az OVÁT Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 16:31:21 írta Csabi28 » Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #421 Dátum: 11 ápr 18, 19:04:44 »

Na ráértem végre megnézni a múltheti részt, és egyetértek mindenkivel ez a rész (is) nagyon jó volt.  Nevet

Engem viszont nem zavar, h Lucy Virgot hívta le...jobban illet ő ide + az a mozgás a közben kiadott kalapács hang nekem is tetszik.Bár meglepődtem azt hittem lefelé fog ásni, majd a hegyen meg feltűnik Lucyval együtt, erre elkezd ő is futni, na ez meglepő volt így.Mosolyog

A győztes meg már csak ú lehetett volna viccesebb (nekem), ha Evergreenel együtt lesz első Happy, a két repülő jószág, akik már az elején komoly hátrányba került.xD

Na még rengeteg vicces dolog volt, napestig sorolhatnám, de már megtette más helyettem.Mosolyog Ahogy levettem az üzikből, akkor most jön a kövi arc, igaz?
Naplózva

HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #422 Dátum: 11 ápr 23, 09:28:49 »

Gildartz belépője hatásos lett  Nevet a hangja is el lett találva, meg a "Gildartz's theme" is  bow
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #423 Dátum: 11 ápr 23, 15:29:01 »

Ez a kis NatsuxLisanna flashback aztán feltétlenül kellett. ikszdé Natsu felesége... Na persze. xD Amúgy tényleg jó lett Gildartz-nak Kakashi hangja. Nevet El is felejtettem, hogy ez az ember mennyire bolond. ikszdé
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #424 Dátum: 11 ápr 23, 21:37:36 »

Na a szinkronokrol:
Gildartz , Kakashi hangja télleg nagyon jó lett.Fantasztikus szinész , teljesen más hangleejtést és artikulát alkalmazott. Meg ha megfigyelitek Gildartz és Kakashi között elég sok a hasonlóság : Mind2 higgadt , megfontolt , rendes , nyugodt és erős Nevet ja meg mind2 el szokott bambulni , szal megértem , miért ugyanazt a szinkront adták nekik.
Kis Happy hangja a flashbackben nagyon édi volt Nevet

Na és a részröl:
Ahogy Gildartz felpörgette Natsut a plafonra nagyon durva volt xD , meg amikor Gildartz uriasan távozik a falon át , Natsu meg én is , én is azon is szakadtam xD.A Flashbackben is volt 1 poén , amikor Labdáznak , hát az is ütött Nevet.
Ez a fekete sárkány nagyon erös lehet , ha még Gildartzot is megcsonkitotta.
Szal fantasztikus rész lett ez is , le a kalappal a készítők elött Nevet

Kövi részben meg Gazille macskát keres és megmutatja magát Mistgun , az is fasza lessz Nevet
Naplózva

Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #425 Dátum: 11 ápr 23, 21:39:17 »

Jó volt ez a rész is, Gildartz szimpi egy pasas. Érdekes egyébként azt figyeltem meg, hogy csak akkor "Kakashi-s" a hangja, mikor magyaráz valamit, amúgy nem ismertem volna fel, ha nem tudom előre ki lesz a szinkron.
Nagyon nagy volt a város átrendezése. Nevet
Jah és mielőtt elfelejtem: köszi a feliratot!  bow
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #426 Dátum: 11 ápr 23, 22:07:24 »

Nagyon durva az aláirásod Hestiana Nevet
Amugy igen a város átrendezése télleg durva , mit meg nem tesznek 1 emberért ezek a magnóliasiak.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #427 Dátum: 11 ápr 24, 08:14:20 »

Igazából saját magukért rendezték át a várost, hogy ne pusztítson el semmit Glidartz. Nevet Na a sztori megint halad előre. Natsu helyében fognám Wendyt és Gazillet és mennék a hegyre nyomokat keresni, de van egy tippen , hogy nem így lesz. Akkor most Gildartznak fából van a bal karja is ? mert az nem látszott, de azzal is tudd még mágiát használni mert ha mozgatni tudja akkor őket, akkor azt miért ne tudna, vagy nem ? Jövő héten lesz a nagy találkozás amire vártam, Wendy és Mistgun érdekes lesz  az biztos.  Kúl Lucy úgy is elvállal egy SS osztályút ha meglátja a jutalmat. Nevet Amúgy meg, hogy van ez a SS osztály ? Azt is csak S osztályú mágus vállalhatja el vagy még nagyobb rangú ? De így most olyan, mintha semmi értelme nem lett volna a Fantasia Arcnak... Mert Luxus arra volt kíváncsi, hogy ki a legerősebb, itt meg egyértelműen ki jelentették, hogy Gildartz az. Simán megemlíthették volna őt, mint a magában a Luxus vs Mistgun alatt. Az7 jobb is lett volna mert, akkor lehetett volna találgatni, hogy ki az a Gildartz. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #428 Dátum: 11 ápr 24, 09:00:17 »

Azért nem lett megemlitve az elsö 48 részben egyszer sem , mivel csak annyit terveztek leadni.Úgy akarták megcsinálni , hogy kb minden meg legyen magyarázva , és ne maradjon még rejtély , ezért nem rakták bele az Urteares beszélgetést se.
Ha most megemlítik Gildartzot , akkor mindenki kiváncsi lett volna rá , és a tervezett 1 évadban nem lett volna benne, ezért inkább "elfelejtette" mindenki őt Nevet
Naplózva

KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #429 Dátum: 11 ápr 25, 09:33:15 »

Áááh ez a rész xD behaltam rajta xD Gildartz nagyon bolond 1 mágus xD AMikor csodálkozik, hogy megújúlt a céh.. hát az a fej kész xD  Nevet Meg amikor kimegy: "Most pedig ha megbocsájtotok. " *bamm a falnak* xD Natsu meg utánnozza ez kész xD Nagyon tetszett ez a rész, a kövire is kíváncsi vagyok Nevet Végre kezdődik a kedven arcom, az Edolas arc Nyelvesít  bow
Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #430 Dátum: 11 ápr 30, 17:55:43 »

Ez nagyon, de nagyon jó résznek bizonyult. O: Elején vicces volt, ahogy egy macskát keresett Gazille, és még a figurákon is hagytak helyet egy macskának.  ikszdé Kana meg már délben berúgott.. Meg sem lepődöm.  ikszdé A céhtagok sajnálták, hogy esik az eső. Juvia pedig megemlítette, hogy nem az ő hibája. Senki sem mondta, hogy az övé. ^^ Visca és Arzack is szerepelt ebben a részben, én nagyon örültem nekik, mert jó kis párost alkotnak. Happy és Charle kapcsolata egyre részletesebb lesz, ha jól sejtem. Nekem szimpatikus Charle karaktere, már nagyon várom a folytatást. Edolasból jöttek és az ő hibájuk, hogy ez történt?!

(Nem olvasom a mangát, ezért vagyok ilyen kis értetlen és kíváncsi.  ikszdé Illetve nem tartok ott a mangában. Habár az anime történetéig szeretném utolérni, mert nem akarom megtudni előre a dolgokat. ^^)
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #431 Dátum: 11 ápr 30, 17:59:04 »

Hát durva dolgok derültek ki ebben a részben. Happy Charle ás Mistgun egy párhuzamos dimenzióból valók ?!! Ez sokk mindent megmagyaráz... Vagyis csak annyit, hogy miért néznek ki ugyan úgy Gérrard és Mistgun mást nem. Nevet Ha jól értem Natsuék csak azért úszták meg mert különleges mágiát használtak, és az öreggel mi van azért a Fairy Law is elég különleges szerintem. Már nem tudom ki mondott olyasmit, hogy semmi nem történik, akkor elképzeltem, hogy beront Wendy és azt kiáltja, hogy mind meghalunk ! ikszdé Gazille macska vadászata elég vicces volt. Milyen karmos volt az arca. Pojén De akkor neki is ott kéne lennie. Viszka meg Allzack nagyon aranyosak. Pirul Charle meg nem volt valami kedves Happyval. Majd pont ő fogja megvédeni Wendyt azt megnézem.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #432 Dátum: 11 ápr 30, 19:28:56 »

Jaja Brown és Tilon mindent elmondtak már elöttem szal , csak eggyetérteni tudok tényleg érdekes rész volt. De birtam volna hogy amikor Gazille elesik és ott terem elötte mennyei fény ragyogásában Garfield : én leszek a cicád , csak ne vast adj enni xD. Érdekes részeknek nézünk elébe!
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #433 Dátum: 11 ápr 30, 19:59:28 »

Igazából nem sok minden történt ebben a részben, de azt legalább jól megcsinálták. Bár ez mangában is egy olyan kis átvezető fejezet volt. Az érdekes dolgok majd még most jönnek. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #434 Dátum: 11 máj 01, 00:22:26 »

Hát, én mangában és animében is szakadtam Gazille tépelődésén. "Szalamandrának is van és az új lánynak is. Én is sárkányölő vagyok, nekem miért nincs macskám?" Azt hiszem azzal már nem is lövök le semmi poént, hogy ezután 100%, hogy neki is lesz macsekja. Vagy mégsem macsek? No majd meglátjuk ikszdé
Ami a különleges mágiát illeti, igen a Fairy Law is az. De talán ez itt most még nem volt egyértelmű, ám a lényeg azon van, hogy a sárkányölő mágiát használókat nem szippantotta be az anima/nem tudtak átjutni rajta. Ennyiből akkor már Makarovon kívül Gildartz is elég tápos, mégse maradt hátra. Mistgunról most inkább nem beszélek, mert az már erőteljes spoiler lenne, amiért Chakra hosszú pihenőre kényszerítene ebből a témából smirksweat
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins