25 jún 07, 11:22:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 830597 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #360 Dátum: 11 márc 22, 18:56:05 »

Ja, Gazille-t nem nagyon tehetik be most ebbe a fillerbe, mert akkor megint nagy bakit csinálnak. Az a szemvillogtatás azért lehetett, mert már akkor bűzlött neki a dolog. Esetleg "hallhatott" (azért teszem idézőjelbe, mert ugye ő fillerszereplő) Daphné tevékenységéről, mikor ....... szóval ezt meg azt csinált, itt meg ott. Nyelvesít
Én úgy vettem észre, hogy ezt a fillersztorit úgy állították össze, hogy összegyúrtak pár korábbi ütősebb, tetszetősebb jelenetet, csak más környezetbe helyezték. Elfman otoko-mániája sem volt új, mert a Lisannás részekben már volt (vagy mikor az Elemi négyessel harcoltak? Gondolkozik ).
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #361 Dátum: 11 márc 26, 09:05:52 »

Hát engem nem nagyon érdekel, hogy filler.Az sem, hogy összevágták pár korábbi ütős jelenetet.Nekem így is sokkal jobban tetszik, mint a szánalmas oración seis arc, aminek max a lezárása tetszett.Nálam mehet az egész o.s. arc a kukába.Na azok voltak sokkal inkább fillerre emlékeztető részek.Még egyszer nem élnék túl egy ilyen rossz arc-ot.Valószínűleg le is állnék a FT nézésével.
Mondom azután az arc után, igazi felüdülések számomra ezek a részek.Várom a következő részt.De még mennyire.Oraseis arc-nál meg, nem hogy a következő részt várni, még a heti résszel is alig birkóztam meg.

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #362 Dátum: 11 márc 26, 20:44:49 »

Aham. Világos. De mi volt a bajod az Oración Seis-es részekkel? Mert azt nem tudtuk meg. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #363 Dátum: 11 márc 26, 21:00:28 »

Annyira túlságosan én se szerettem az Oracion Seis arcot, talán amit élveztem benne, az az volt, amikor Angel és Cobra megjelentek, na meg Gérard is tarolt szerintem. De a többi valahogy... unszimpatikus volt, kicsit túlságosan elhúzták,  és szerintem a grafika is igen gagyira sikerült! Legalábbis, az opening az nagyon fúj (az egy dolog, hogy olyan, mint valami foci himnusz, de az se egy animáció-bajnok, főleg a vége felé...), de nagyon sokszor hagyják ki a szereplők orrát például... valahogy emlékeztetett a Naruto Shippuden-re, főleg, mikor Hidanék jönnek szóba.... EHH, AZ IGEN SZ*R VOLT!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #364 Dátum: 11 márc 26, 21:24:36 »

Aham, csak én nem az anime részek minőségére gondoltam, hanem magára az Oración Seis-es történetszálra.
Ja, és nálam mindig a manga az alap. Szal az nem indok, hogy "mert az animében nem volt jó". Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #365 Dátum: 11 márc 27, 08:49:18 »

Ha nagyon velősen akarnék fogalmazni, akkor az volt a baj, hogy egyáltalán  
voltak ezek a részek.

Egy kicsit kifejtem bővebben is.

Nos ez az oraseis féle banda, úgy lett beállítva, mint a legerősebb ellenfél, ami  
eddig volt. Ehhez ugye össze is állt 4 céh, hogy erejüket egyesítsék. Ez az alapja  
a dolognak. Eddig oké is. Na de rátérek most a harcokra, szereplőkre stb., azokra  
a dolgokra, amik nem tetszettek.

Először a jófiúkat. Gyakorlatilag ez egész bluepegazus szereplő gárda  
semmitmondó, filler karaktereknek tűnnek az én szemembe. Mondom csak az  
szemembe. A vezetőjük ráadásul ugyanolyan 'férfi' mániája van, vagyis hasonló, mint Elfmannak  
ugye. Men. Két szereplőnél elsütni ugyanazt, nem túl nagy kreativitás vall. BluP-
ban csalódtam, mert iszonyat gyengék voltak, persze hasznuk azért volt valami, ne  
tűnjetek teljesen jelentéktelennek, bár az én szemembe akkor is azok voltak. És  
még itt hadd jegyezzem meg, hogy az a lebegő micsodájuk(most nem tudom mi  
a neve), amivel ugye a Nirvánát akarták megsemmisíteni, enyhén szánalmas volt,  
hogy rögtön az elején leszedik.

Nirvana, ami köré épült ez az egész. Hát én mondom ennek az egésznek semmi  
értelme nem volt addig, amíg 2-3 résszel az egész arc lezárása előtt, végre  
megtudtok, hogyan is működik valójában. Mert addig, csak annyit tudtunk, hogy a  
jó-rossz felcserélése szolgál ez az egész cucc. És hogy ez kell olyannyira az  
oraseisnek, hát mit ne mondjak, nagyon a képernyőhöz tudott kötni. Ez tetsszen az  
embernek?Én kérek elnézést, hogy nekem nagyon nem jött be. Ráadásul tök  
jelentéktelen ( a történet szempontjából) karaktereknél fejtette ki a hatását ez a nirvana  
cucc. Mennyivel érdekesebb lett volna nekem, ha a főszereplők esnek áldozatul.

Jöjjenek a harcok, elvégre is ez egy shonen cucc, a harcok adják az alapját az  
egésznek.Vagy nem. Mosolyog

Lucy vs tudoménishogyanhívjáklány. Na ez a harc, ami tetszett nekem. Lucy  
támadása meg elképesztő volt, és itt kapott egy kis segítséget a blupegazus  
információs sráctól, vmi szerepe neki is legyen. A másik, ennek srácnak más  
szerepe nem nagyon volt, az, hogy eltaláljanak a többiek a megfelelő helyre, hát  
mit ne mondjak, el találtak volna maguk is oda, ahova kell. Majd egy shounen  
cuccban lesz pont az, h a főellenség  elfoglalja  világot, a jófiúk meg még mindig őt  
keresik...ergó semmi szükség nem volt rá.

Gray, Lyon vs Racer, hát ez csak szimplán nem tetszett. Uncsi volt, nem igazán  
tudott lenyűgözni. Lyon meg túlélt egy halálos robbanást, gyak 0 varázserővel, no  
comment.

Pap ugye jó fiú lett. Nagyszerű. Ebben csak az nem tetszett, hogy mindegyik pill-
ban ú éreztem, hogy visszaváltozhat, és hátba támadhatja Jurát. Nem egészen illett  
a képbe.+ egy oraseis tag, aki eleve tudja, hogy mi a Nirvána hatása, és nem  
figyelni erre, és ő is a hatása alá került szintén nagy baki volt. És idegesített  
engem.

Natsu vs Cobra. Egy újabb semmitmondó harc. Natsu kiáltott egyet és  
nyert. Gratulálok hozzá, de nekem ez sem tetszett.

Midnight meg olyan félelmetes alak lesz, mind megjelenésében, mind  
kisugárzásban, legalábbis ez a néző első gondolata az épen alvó fiúról, mikor  
először meglátja + ezt még a társai is megerősítik. Félelmetes alak helyett  
mit kapunk?Egy szánalmas, önelégült alakot, aki olyannyira odavan az erejéért,  
hogy már azt hiszi senki sem győzi le. Komolyan nem ezt vártam tőle. Erza vs ő,  
ez a harc is jó volt egyébként tetszett, ahogy Erza gondolkodik, és rájön hogyan  
győzheti le ezt a beképzelt sötét alakot.

Gerard visszahozását se tudom hova tenni. Minek?Miért? Meg eleve irritált már ez  
az alak, de h most ő mindent elfelejtett és semmire sem emlékszik és átlép jófiúba  
az már sok(k). Kíváncsi leszek, ha visszatérnek az emlékei, ugyanígy segíteni próbál  
Erzának, Natsunak, mki másnak. Ha igen, akkor utólag már lehet nem lesz gondom  
annyira ezzel. Meg amúgy is, most börtönbe csücsül, akkor itt megint megkérdem, akkor  
ezért hozták vissza?

Főboss vs Natsu elment egynek, hanem ez egyszerre pusztítsuk el az oszlopokat  
dolog, mit ne mondjak eléggé szinkronba voltak egymással...Mert miért is ne?

Na és igen, most még valami, milyen az már, hogy egyszerű ‘mezei’ varázslók
elfogják, megkötözik, de ő aztán ő még kiszabadulni se akar?Kicsit szánalmas  
volt, hogy bekötözve semmisíti meg a Nirvánát a bluepegezus főnöke.

A végén pedig caitshelter.Ez így tetszett is a lezárás + hogy Wendy csatlakozott.
De, itt van vmi bibi nekem. Elvileg a caitshelter tagjai csak kivetítések voltak, a  
mester által. Akkor, amikor a Nirvana célba veszi őket, miért kezd el mki ott  
pánikolni, ha csak a mester általi kivetítések voltak? Akkor nincs 'önnáló' tudatuk...
Erre max csak az lenne a magyarázat, ha nem egészen a mester idézte volna  
meg őket, ha nem ezek ténylegesen a caitshelter korábbi tagjainak a szellemi  
lennének, de pont az ellenkezőjét magyarázza, hogy csak ki lettek vetítve
Wendynek és nem valódiak.

Most így a végére már össze-vissza írtam mindent, ami eszembe jutott, de azért  
kivehető talán hogyan is gondolok vissza erre az arcra. Erre az egész oraseis-
céhek egyesülése-nirvána dologra. Nekem olyan semmilyen volt az egész,  
unalmas volt. A harcok többsége nem volt élvezhető, a Nirvána úgy hülyeség,  
ahogy van. Ráadásul Hades is magasról leszarta, hogy mi van vele. Én is így  
voltam ezzel. Oraseis tagok se hozták a kívánt színvonalat. Bluepegazusok meg  
szánalomra méltóak, a vezetőjükkel együtt. A grafika se volt a legjobb. Elvileg a  
mangában sokkal jobban meg lett rajzolva minden. Ezt nem tudom, mert nem  
olvasok mangát.

Alig tudtam átrágni magam 1-1 részen, ami tetszett Lucy harca, a lezárása a  
dolognak(történet+Wendy join), meg egy-két harc ’elment’.Erza és Natsu  
főharca. Kb ennyi. És ez nem sok. Ezek után a fillerbe minden, szó szerint minden  
tetszett .Most Natsutól ez a végén ez a kiáltás ütött "Hegyezzétek a fületeket és jól  
figyeljetek!Repítsétek az égig ezt az izét, velem együtt!"- na ez után az volt az  
első gondolatom, hogy nem bírom kivárni a következő részig. Ha egy ilyen hatást  
egy "ilyen" egyszerű filler ki tudott váltani, míg a nagyszerű főarc, az oraseis nem,  
akkor most már végképp mondhatom, hogy jobban tetszik nekem ez a filler, mint  
az egész oraseis arc.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 09:13:05 írta zoli00014 » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #366 Dátum: 11 márc 27, 09:43:10 »

Szép leírás Zoli , részben igazad van.Nekem tetszett az Oracion Seis is , csak kicsit tényleg el lett nyujtva , lehet , mert megszoktuk az 1 anime 3 manga szinvonalat , és ebben egész végig 2 volt. Ez a filler , meg tényleg elég jó Nevet
Ja meg 1 rossz ( vagy kinek jó ? ) hir. A http://fairytail.wikia.com/wiki/Episodes weboldal szerint 75.részig még filler lessz :S
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #367 Dátum: 11 márc 27, 12:12:10 »

Nagy részben egyet értek veled Zoli, csak egy kis kiegészítés. Azért semmisítették meg egyszerre a lachrimákat mert a Blue Pegasusos sráctól kaptak egy órát a fejükbe. (Amikor Wenndy meg is lepődik hogy 20 perc)
Ichiya meg a poénok miatt kellet, hogy legyen min röhögni. Mert ugye általában Natsu meg Happy szokott poénkodni de ugye ők most nem nagyon tudtak. + Nem megkötözve pusztította el a lachrimát hanem felszedet egy kis izmot amitől szét szakadt a kötél Nevet
 A Caitshelteres illúziók szerintem meg azért féltek mert a saját személyiségüket valóság hűen állította be a mester, meg ha csak álltak volna mozdulatlanul akkor meg tudtuk volna, hogy valami nincs rendben és nem ütött volna nagyot amikor eltűntek.
Nekem is tetszett a Lucy vs Angel, a jég team vs Racer tényleg elég lapos volt, de viszont a Natsu vs Cobra szerintem nagyon jó volt a kedvenc harcom ebben az arcban, bár lehet azért mert szint úgy Cobrát bírtam 6-uk közül a legjobban.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #368 Dátum: 11 márc 27, 16:50:37 »

Ichiyánál tényleg elszakadt a kötél, csak az én fejemben egy megkötözött, földön kúszó alak ugrik be azonnal, ha rágondolok.Ettől már nem tudok elszakadni azt hiszem.

Azt tudom, hogy a bluepgazus "időzítette" be őket, de itt a nagy összhang alatt azt kérdőjeleztem meg, h Natsu pont abban a pillanatban győzi le az ellenfelét, h utána még legyen 0,0000000... másodperce, a lacrima megsemmisítésére.Bár ezzel így utólag nincs is olyan nagy bajom, elvégre is shonen anime, ennek így kellett történnie.
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #369 Dátum: 11 márc 27, 20:39:01 »

Kicsit valóban rétes volt a OS arc. Az oka pedig az volt, hogy nem gondolták, hogy ekkora sikere lesz az animének, és rövidebbre tervezték. Ezért volt előtte a kissé már zsúfolt 1 részben 3 -4 manga fejezet. de mire ezt az arcot elkezdték, kiderült, hogy folytatni kell, de már nagyon rámásztak a mangára. Innen a nyújtás.

Nekem az Os arcban az tetszett, hogy végre 1-1 harcnál, nem csak az öklüket, fizikai erejüket használták, hanem az eszüket is. Rá kellett jönniük miben áll az ellenfél varázslata, mi a trükkje és úgy legyőzni.
Az, hogy mindenki mindent túlélt? Nem csoda, ha már fiatalabb korosztálynak szánták az animét, mégsem gyilkolhatják halomra benne a szereplőket.
És ha megnézed, az OS tagjai nem voltak gyengék, de gonoszak sem lehettek, hiszen a visszaemlékezésekből tudjuk, hogy mind a Paradicsom tornyának áldozatai voltak.
Az pedig, hogy nem a főszereplők személyisége változott meg? Egyrészt szerintem jó, hogy végre nem minden Natsuékkal történik, másrészt milyen gáz lett volna már, ha pont a főszereplők imbolyognának a fény és árnyék határán. (ezt mondják is, hogy a fekete fény azokra hat leginkább, akik nem biztosak magukban)
A Caitshelteres emberek, ha jól értettem, a korábbi lakók emlékképei alapján létrehozott, saját öntudattal rendelkező "lények" voltak(nem szellemek, mert valós testük volt). Talán azért voltak betojva, mert aggódtak Wendy-ért, hiszen, ha a céh eltűnik, ő egyedül marad. (akkor még nem tudhatták, hogy csatlakozik a FT-hez)
Bár ezeket csak én gondolom így.
Ichiya... Kövi arcban *.*
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #370 Dátum: 11 márc 28, 17:06:29 »

Azért a Cobra harcot eléggé leegyszerűsítetted.. csak sikoltott egyet? Előtte meg úgy szétrúgta a srác Natsu hátsóját, hogy öröm volt nézni. Ha valakinek túl jó az érzékszerve az előny és hátrány is.. ezt használta ki Natsu (hidd el, egy sárkány üvöltése több kilométerre is elhallatszik, nem olyan gyenge az)
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #371 Dátum: 11 márc 29, 20:56:53 »

Ez igen, zoli00014, ezt nevezem én kifejtésnek. Gratula! Nevet
Mindenkinek így vagy legalábbis hasonló bőséggel kellene megindokolnia a mondanivalóját és véleményét. ^^
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #372 Dátum: 11 márc 30, 13:01:19 »

Hát ennek a fillernek is vége. Na ugye én mondtam, hogy Erza vagy Gazille fogja megmenteni Natsut. Nevet Gray és Juvia kombó támadása váratlan volt számomra. A Mennyország Tornyában is csak véletlenül jött nekik össze, Gerrard is mondja, egy kis monológot arról, hogy milyen nehéz összehozni... De a szerelem ereje mindent legyőz! Nevet Szegény Juivia végre rászánja magát a valómásra erre Gray otthagyja Nyelvesít A angyal és ördög Natsuk nagyon aranyosak voltak. Ahog yelöször le akarják verni Erzát majd berezelnek tőle. Nevet Jó, hogy Gazille is ismer ilyen titkos sárkány ölő technikát és nem csak Natsu villog vele. Meg a Raijinshuu tagokat is jó volt újra látni. Friednek mióta van újra hosszú haja ?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #373 Dátum: 11 márc 30, 15:10:29 »

Tilon , ha megnézed már az 50.részben is hosszú volt Fried haja , miközben elötte a 49.részben meg rövid.
Na de erröl a filler arcrol :
Számomra ez az egész történet eléggé összecsapottnak tünik.Elég gyors a tempó , + összevissza mutatnak benne mindenkit.Az 1 dolog hogy Natsu elfelejtette a hiddenes embereket , de Gray meg mit villogott , neki is csak akkor jutott eszébe amikor Daphnéval találkozott , 7 vagy mennyi évig 1szer se szolt Natsunak rola. Meg ez a két kicsi Natsunak nem tudom mi haszna volt , ok értem hogy Yin és Yang lélek , de akkor is elég nagy hülyeség volt belerakni.Na de a pozitivumok:
Jó volt látni az egész Fairy Tail-t csapatként harcolva látni. Mindenki felmutatott vmit , hogy elérjék a céljukat Nevet. Nagyon szép összehangolt támadásokat láthattunk , és tetszett  a vége , hogy Gazille is beszált a bunyoba Nevet
Szal számomra ez az egész filler arc elég gyengének bizonyult , de a vége, hogy mindenki harcolt , megint bebizonyitotta , hogy a Fairy Tail a legjobb céh Lucy szavaival élve Mosolyog
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #374 Dátum: 11 márc 30, 15:22:57 »

Gazille titkos sárkányölő technikájáról csak annyit, hogy megint sikerült bespoilerezniük magukat. Ebben a 4 részes fillerben már nem is először. Ám most vagy én emlékszem rosszul, vagy bakiztak, mert nem úgy volt, hogy Sagittarius nem tud tüzet csinálni? Éppen azért kellett anno a gépeket felrobbantania, hogy legyen belőle tűz. Itt meg simán tüzet lő? Gondolkozik
Összességében talán nem volt olyan rossz, de komolyan haragszom a készítőkre a spoilerkedés miatt. Bár legalább próbáltak valamelyest a Fairy Tail szellemiségéhez hűek maradni.

Ám a következő rész már csak félig filler, félig az egyik kis extra mangasztori. És ha minden igaz, már e hét péntekén kijön ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins