24 nov 16, 05:16:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 745261 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #135 Dátum: 10 aug 30, 22:40:05 »

Ez a rész is durva volt már várom, hogy Mistgun megmutassa az erejét nagyon durva lesz Nevet Viszont tényleg nagyon előre halad az anime a Mangahoz képest remélem nem lesz teljesen vége nagyon jó ez az anime.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #136 Dátum: 10 aug 31, 08:08:28 »

Télleg jó, de kicsit sietnek :S
Gazille feje néhol tényleg érdekesnek ígérkezett, remélem ezt nem tartják meg így...
Naplózva

Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #137 Dátum: 10 aug 31, 08:50:23 »

szerintem egyáltalán nem baj hogy sietnek ugyanis ettől lesznek pörgősek az események, nem úgy mint pl a narutoban amit már lassan nézni sem tudok...
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #138 Dátum: 10 aug 31, 14:12:35 »

Persze, nem annyira rossz, hogy pörögnek az események, de teljesen kidolgozatlan több helyen is. Sőt, ha olvasod a mangát is, láthatod, hogy több dolgot is kihagynak. 1-1 sagát belesúvasztanak 12 részbe. Nagyon hamar be fogják érni a mangát. Akkor pedig 2 lehetőség van.
1. befejezik az animét.
2. elkezdenek fillerezni.
Szerintem egyik megoldás sem jó.

A fejek tényleg egyre borzalmasabbak. A mostani részben még Happy is megjegyzi Natsu egy fura arckifejezésére, hogy csúnya. Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Fullmoon
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ethernal Light

« Válasz #139 Dátum: 10 aug 31, 18:36:18 »

Ajj, tényleg nem kéne ennyire rohanniuk, néha egy-egy !!vicces!! fillert betolhatnának, hogy ne legyen olyan lóhalálában a tempó... Viszont most nehogy megálljanak, ezt a részt már tessék végigcsinálni... Nevet

Ajj, Loki Oo ki is hagytam kedvenc szereplők közül... Kíváncsi vagyok igazából mit tud. (És elértem ahhoz a pontig, amikor már nem merem csak utólag elolvasni a mangát. Nevet) Nem csak gazdanélküli gyengülőfélben lévő csillagszellemként...

Aztán remélem Mistgun, Gazille meg Natsu jól elkalapálják Luxust. Nevet

Az Erza vs Evergreen harc tényleg elég rövid volt... a mangában rendesen felállt a hátamon a szőr -az is ami nincs- amikor előszedte a lovag páncélt meg azt a rahedli kardot... Itt nem sikerült előhozni ezt az érzést. :/ Mondjuk lehet azért, mert már tudtam mi a vége.
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
Fullmoon
Gennin
*

Ethernal Light

« Válasz #140 Dátum: 10 szep 14, 14:53:33 »

Ezek jobban tudják, hol kell abbahagyni mint az RTL. Ott is mindig a legjobb résznél van a reklám. -.- Itt meg egy hetes reklám van.
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #141 Dátum: 10 szep 14, 17:35:22 »

Francért kell nekik sietni ennyire amúgy a mostani rész nagyon durva volt. THX NKWT
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #142 Dátum: 10 szep 27, 13:32:02 »

Mi a ........ volt ez ?
Hogy lehet így rohanni ? 
Igneel-es jelenet borzasztó volt , egy sárkánynak a hangja legyen olyan mint a mennydörgés .
Az anime és a manga messze nem ugyan annak a korosztálynak szól.

Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #143 Dátum: 10 szep 27, 17:11:01 »

Hmm... én valahogy azt nem is figyeltem.xD
Én ennél a résznél Luxus távozására figyeltem leginkább és az nagyon jól meg lett csinálva. Nevet
Ilyenkor érzem úgy, hogy a Fairy Tailben azárt nem hal meg szinte senki, mert Mahima-seneinek nincs rá szüksége, hogy érzelgős jeleneteket vigyen a dologba. Már mangában is tök jó volt, ez az üzenetes dolog, meg maga az egész, itt a zenével pedig hátborzongatóan jó. Nevet
Ez, meg egy majd még elkövetkező jelenet számomra sokkal meghatóbb, mint bármelyik más anime/manga, bármelyik haláljelenete.

Jövőhéten pedig úgy tűnik, hogy pár különkiadást dolgoznak fel.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #144 Dátum: 10 szep 27, 20:14:48 »

Még most kezdtem el nézni a az animét, mit mondjak elég ütős Nevet:D
Amugy a partyarcos loki (2. részben ) eléggé ichigora hajaz Nevet:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #145 Dátum: 10 szep 27, 22:07:00 »

48.:

Hátezarész... o.O

Nem azt mondom, hogy "rossz"... csak:
- Se a hangulatot,
- Se az arcok rajzolását
nem találták el.

Annyira látszik, hogy sietnek... Szomorú
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #146 Dátum: 10 szep 28, 10:59:38 »

Valami beadványt kéne adni a japán készítőknek, h ne siessenek már, hanem szép lassan  Pojén
Naplózva

Fullmoon
Gennin
*

Ethernal Light

« Válasz #147 Dátum: 10 szep 28, 13:36:00 »

Szerintem a rész nem volt rossz, nekem a vége nagyon tetszett, a hideg kirázott, amikor Laxus elmegy, és az egész céh az ég felé mutat. (Mellesleg ha valaki tud linket a zenéhez, ami megy alatta, ne sajnálja tőlem...  Mosolyog)

Engem spec nem az arcok rajzolásának elvétése zavart, hanem, hogy a női karaktereknek egyre nagyobb mellük van. Pl Bisca és Lucy a végén a majorette szerelésben... amikor közeli kép van, és mozdulnak akkora mellük van, mint a fejük másfélszer. Erza ünnepi páncélja viszont... Pirul A sztorival tényleg lassíthatnának, mert vagy elbénázzák, vagy fillergyártás lesz a vége amikor utólérik a mangát.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #148 Dátum: 10 szep 28, 17:03:15 »

http://www.youtube.com/watch?v=zjVElYA8II8&feature=related
Fullmoon itt a zene  Mosolyog
Am szerintem jó volt ez a rész. Volt benne minden, akció, dráma ami kell.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #149 Dátum: 10 szep 28, 17:11:42 »

Az nembaj ha akkora a melle, az a rossz ha kisebb Nevet csak tényleg ne legyen akkora, mint a hőlégballon  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins