samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 aug 30, 22:40:05 » |
|
Ez a rész is durva volt már várom, hogy Mistgun megmutassa az erejét nagyon durva lesz Viszont tényleg nagyon előre halad az anime a Mangahoz képest remélem nem lesz teljesen vége nagyon jó ez az anime.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 aug 31, 08:08:28 » |
|
Télleg jó, de kicsit sietnek :S Gazille feje néhol tényleg érdekesnek ígérkezett, remélem ezt nem tartják meg így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 aug 31, 08:50:23 » |
|
szerintem egyáltalán nem baj hogy sietnek ugyanis ettől lesznek pörgősek az események, nem úgy mint pl a narutoban amit már lassan nézni sem tudok...
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 aug 31, 14:12:35 » |
|
Persze, nem annyira rossz, hogy pörögnek az események, de teljesen kidolgozatlan több helyen is. Sőt, ha olvasod a mangát is, láthatod, hogy több dolgot is kihagynak. 1-1 sagát belesúvasztanak 12 részbe. Nagyon hamar be fogják érni a mangát. Akkor pedig 2 lehetőség van. 1. befejezik az animét. 2. elkezdenek fillerezni. Szerintem egyik megoldás sem jó.
A fejek tényleg egyre borzalmasabbak. A mostani részben még Happy is megjegyzi Natsu egy fura arckifejezésére, hogy csúnya.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 aug 31, 18:36:18 » |
|
Ajj, tényleg nem kéne ennyire rohanniuk, néha egy-egy !!vicces!! fillert betolhatnának, hogy ne legyen olyan lóhalálában a tempó... Viszont most nehogy megálljanak, ezt a részt már tessék végigcsinálni... Ajj, Loki Oo ki is hagytam kedvenc szereplők közül... Kíváncsi vagyok igazából mit tud. (És elértem ahhoz a pontig, amikor már nem merem csak utólag elolvasni a mangát. ) Nem csak gazdanélküli gyengülőfélben lévő csillagszellemként... Aztán remélem Mistgun, Gazille meg Natsu jól elkalapálják Luxust. Az Erza vs Evergreen harc tényleg elég rövid volt... a mangában rendesen felállt a hátamon a szőr -az is ami nincs- amikor előszedte a lovag páncélt meg azt a rahedli kardot... Itt nem sikerült előhozni ezt az érzést. Mondjuk lehet azért, mert már tudtam mi a vége.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 szep 14, 14:53:33 » |
|
Ezek jobban tudják, hol kell abbahagyni mint az RTL. Ott is mindig a legjobb résznél van a reklám. -.- Itt meg egy hetes reklám van.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 szep 14, 17:35:22 » |
|
Francért kell nekik sietni ennyire amúgy a mostani rész nagyon durva volt. THX NKWT
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 szep 27, 13:32:02 » |
|
Mi a ........ volt ez ? Hogy lehet így rohanni ? Igneel-es jelenet borzasztó volt , egy sárkánynak a hangja legyen olyan mint a mennydörgés . Az anime és a manga messze nem ugyan annak a korosztálynak szól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 szep 27, 17:11:01 » |
|
Hmm... én valahogy azt nem is figyeltem.xD Én ennél a résznél Luxus távozására figyeltem leginkább és az nagyon jól meg lett csinálva. Ilyenkor érzem úgy, hogy a Fairy Tailben azárt nem hal meg szinte senki, mert Mahima-seneinek nincs rá szüksége, hogy érzelgős jeleneteket vigyen a dologba. Már mangában is tök jó volt, ez az üzenetes dolog, meg maga az egész, itt a zenével pedig hátborzongatóan jó. Ez, meg egy majd még elkövetkező jelenet számomra sokkal meghatóbb, mint bármelyik más anime/manga, bármelyik haláljelenete. Jövőhéten pedig úgy tűnik, hogy pár különkiadást dolgoznak fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 szep 27, 20:14:48 » |
|
Még most kezdtem el nézni a az animét, mit mondjak elég ütős :D Amugy a partyarcos loki (2. részben ) eléggé ichigora hajaz :D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 szep 27, 22:07:00 » |
|
48.: Hátezarész... o.O Nem azt mondom, hogy "rossz"... csak: - Se a hangulatot, - Se az arcok rajzolását nem találták el. Annyira látszik, hogy sietnek...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 szep 28, 10:59:38 » |
|
Valami beadványt kéne adni a japán készítőknek, h ne siessenek már, hanem szép lassan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 szep 28, 13:36:00 » |
|
Szerintem a rész nem volt rossz, nekem a vége nagyon tetszett, a hideg kirázott, amikor Laxus elmegy, és az egész céh az ég felé mutat. (Mellesleg ha valaki tud linket a zenéhez, ami megy alatta, ne sajnálja tőlem... ) Engem spec nem az arcok rajzolásának elvétése zavart, hanem, hogy a női karaktereknek egyre nagyobb mellük van. Pl Bisca és Lucy a végén a majorette szerelésben... amikor közeli kép van, és mozdulnak akkora mellük van, mint a fejük másfélszer. Erza ünnepi páncélja viszont... A sztorival tényleg lassíthatnának, mert vagy elbénázzák, vagy fillergyártás lesz a vége amikor utólérik a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 szep 28, 17:11:42 » |
|
Az nembaj ha akkora a melle, az a rossz ha kisebb csak tényleg ne legyen akkora, mint a hőlégballon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|