Lew
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 10 júl 20, 09:46:10 » |
|
Ááá miért kell cenzúrázni egy rakás dolgot?  Már az is idegesitett amikor nem mutatták ahogy Natsu összeégeti Macao sebét de hogy még a kardvágásokat sem az már télleg bosszantó. Na mind1 a háttérzenékért és jól megrajzolt harcokért megéri nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 10 júl 22, 14:08:14 » |
|
ez lehet h már volt kérdés, (meg sok animeban is láttam már) de mit jelentenek ezek a hüvelykujjra rajzolt spirálok? épp most találkoztam vele megint Lucy ujján... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 10 júl 22, 15:49:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wendy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 10 júl 24, 13:07:27 » |
|
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 35. részhez van-e felirat vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy nem találom? Ha van akkor hol találom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 10 júl 24, 15:08:14 » |
|
Nem vagy hülye, de van felirat^^ Aktív projektek, Fairy tail, magyar felirat, és ott van^^ itt egy link az oldalhoz http://naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=246 (bejelentkezés után)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Wendy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 10 júl 24, 15:40:24 » |
|
Kösz a felvilágosítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 10 júl 27, 22:14:02 » |
|
Halljátok megnéztem a 39.részét és 16 perc 4 másodpercnél felfedeztem egy "ideges" Spongya bob babát a jég táblába, vagy csak nekem tűnt fel ez?
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 10 júl 27, 23:05:45 » |
|
Azért elgondolkodtató  amúgy biztos nem a spongya bob, de még mindig nem értem mit keres egy bábu ott.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 10 júl 27, 23:26:02 » |
|
Azon én is néztem. Nem tekertem vissza megnézni miaz, de 2 secre bebambultam, h na az mivolt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 10 júl 28, 00:41:40 » |
|
Jaja velem is ezt törén én is még is leállítottam aztán azért is jobban megfigyeltem vagy bootoltam 1 percig. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 10 aug 02, 19:47:38 » |
|
Egy kis érdekesség: Ez a kis figura a 40. rész visszaemlékezésében már nincs ott 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 10 aug 03, 02:03:31 » |
|
most ez szőrszálhasogatás lesz,de én vagyok álmos és nem tudok figyelni, vagy tényleg sötétebb lett Gray haja?  egyébként a rész nagyon ott volt...beleolvastam egy pár fejezetet a mangába(nem előre hanem amit már láttam:D) és amin kiakadtam az a rajzolási különbség...sokkal jobb az animé-é. meg amiket még nagyon eltaláltak a hangok... fülhallgatóval ha elég hangos,gyakran kiráz a hideg egy-egy jelenetnél xD kíváncsi vagyok mi lesz Erzával,kizártnak tartom hogy meghaljon :|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 02:08:24 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 10 aug 03, 14:38:05 » |
|
Mistich még jó hogy nem hal meg, mivel egyik főszereplő azok meg nem halnak meg ugyse.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 10 aug 03, 22:58:59 » |
|
valaki megtudja mondani akár itt,akár PÜ-ben hogy a Natsu vs. Erigor(ugye Erigor az a szélmágus?shinigaminak is hívták sokan) hányadik résznél kezdődik?^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 03, 23:09:53 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
|