25 ápr 10, 17:08:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 789239 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
brian
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 10 júl 15, 10:24:50 »

Javítson ki valaki ha tévedek, (most nem igazán tudok  utánannézni) de horriblesubshoz illeszkedő feliratott szoktunk kiadni asszem... a nyaatorrents-en fent szokott lenni 480p-s felbontásban a horriblesubs-os videó, ahhoz elvileg illeszkedik, csak tedd össze öket a lejátszóprogiban.

( Nyaatorrents )

ahhoz képest eléggé eltér a magyar fordítás attól amit a horribilesubs készít! nem kötekszek, de a magyarositás eléggé elrontja, főleg azok szemében akik jól értik az angolt, és látják az igencsak szembetűnő különbséget!
Naplózva
Shoken
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #61 Dátum: 10 júl 15, 10:39:26 »

Erre van egy nagyon egyszerű megoldás: te nézd az angolt, mi pedig a magyart Mosolyog
Naplózva

,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #62 Dátum: 10 júl 15, 11:08:44 »

brian, olvasd el az előző hsz-em... a HS egy kalap izé...   az én lowlevel-otaku-japán szókincsemmel is néha rájövök, hogy baromság a HS... (hasonlíts össze egy HS naruto-t és egy TAKÁsat...) így néha értelmesebbé kell tenni, főleg ha japán alapján kihallod, hogy baromság.
és mint ki lehet következtetni, nem én fordítom a Fairy Tailt, így nem tudom milyen szembeötlő különbségekről beszélsz.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
brian
Chuunin
*

« Válasz #63 Dátum: 10 júl 15, 12:15:51 »

Dancsa nem szerettem volna rossza mondani rád, nem tudom ki fordít, de eléggé gyenge munkát végez. Ha az apukám nem venné el minden időm, akkor fordítanék a csapatnak szívesen. De az biztos hogy Crunchyroll sem teljesen azt fordítja amit az eredeti japán nyelven kimondanak...  a DB-t és Takáét meg sem közelíti a minőségük........ Mindegy, tény hogy a magyar Fairy tail fordítások nagyon eltérnek, és modern magyarosítottak az angolhoz képest, ami eléggé ciki....
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #64 Dátum: 10 júl 15, 12:58:45 »

Szerintem meg örüljünk, hogy valaki lefordítja.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #65 Dátum: 10 júl 15, 13:10:56 »

Brian:

Oké, hogy szerinted eltér, de a "szerintemmel" már tele a padlás. ^^ PÜ-ben írd meg, hogy szerinted hol tér el és ellenőrizni fogom. Addig erről a további eszmecsere értelmetlen. Mosolyog

u.i.: Ne vedd beszólásnak, nem annak szántam. Csak konkrét dolgok nélkül nem tudunk mihez kezdeni az ilyen hsz-ekkel. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kisferko
Újonc
*

« Válasz #66 Dátum: 10 júl 15, 13:16:19 »

A keresett oldal vagy hivatkozás nem található.
Ezt írja ki a 35. rész feliratához Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #67 Dátum: 10 júl 15, 20:43:42 »

na eddig bírtam:D
Fairy Tail elvonási tünetek... már unom az ismétléseket,de előrébb lévő részeket nem találok sehol. ez azért van mert béna vagyok,vagy mert itt tartanak az anime készítői?Nevet
ha az első verzió akkor valaki tud adni privátban akármilyen letöltési linket? báár mivel feliratot se nagyon találok sehol gondolom a 2. verzió lesz  Szomorú
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #68 Dátum: 10 júl 15, 21:05:13 »

37. az utolsó kijött japán verzió tudtommal
Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #69 Dátum: 10 júl 19, 15:25:54 »

Tetszett a heti rész, Ikruga harcát jól megcsinálták, habár mangához képest elég rövidnek tűnt, azthittem tesznek majd bele egy kis töltelék kardozgatást...de mindegy, jó volt ez így.
A legjobb pedig a vége volt. Nevet
Ez az egész helyzet, ahogy levágja, majd egyből ül rá, nem vacakolt.xDDD Pedig nem vagyok az aki fenn akad az ilyen félremagyarázható helyzeteken, de ez most nagyön bejött.xD Gérard torkánál kard, Erza pedig rajta.xD
Ha bejutok egyetemre, szerválnom kell onnan egyet nekem is, tuti van nekik egy rakással. Ezt el kell játszani otthon is, nagyon meg tetszett ez a felállás.xD

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:27:44 írta Den » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #70 Dátum: 10 júl 19, 15:35:15 »

A Purgatórium páncél nagyon ott volt. ^^
De ha nem ismerném a mangát, akkor nem tudnám, mitől esett össze Ikaruga... o.O Azért a kardvágások okozta sebek hiánya elég béna volt. -.-
Gérard megérezte Erza haragjának a "súlyát". ikszdé

De ez a vashulladékból összetákolt Mennyország tornya még mindig nem tetszik... Miért nem lehetett megmaradni a mangás verziónál...?
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #71 Dátum: 10 júl 19, 18:05:56 »

Mér a mangában miből volt a torony?
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #72 Dátum: 10 júl 19, 20:24:50 »

én az animés tornyot nem láttam, de a mangában kőtorony.
Fogalmam sincs, hogy hol tart az anime, így ezek a mangaképek SPOILER-ek lehetnek, megtekintés csak saját felelőségre
fejezet 83., 85., 86.

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/083/6
belülről:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/085/17
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/086/7
Naplózva

Animeplanet
--
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #73 Dátum: 10 júl 19, 20:43:29 »

Ennél már kicsit tovább tart az anime.
Hát igen itt más. Nem értem mért nem tartották meg.
Talán hogy hátborzongatóbb legyen, vagy nemtudom Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #74 Dátum: 10 júl 20, 02:57:08 »

38.részt megnéztem köszi Naruto-kun nagyon jó volt Natsu hozta a szokásos formáját Erza meg nagyon bevadult és így elgondolkoztam megnéznék egy Gérard vs Kasparov sakk mecset Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins