Dancsa
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 júl 07, 12:40:49 » |
|
A csapattagok magánéleti elfoglaltságai miatt az még nem készült el, de természetesen pótólva lesz.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 júl 07, 12:57:45 » |
|
Rendben, köszönöm, hogy válaszoltál:)
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 júl 07, 13:23:07 » |
|
www.naruto-kun.hu2. oldal,legalsó hír,utolsó sor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 júl 09, 11:32:25 » |
|
Nagyon durva az anime hétröl hétre nézem, nem birtam ki hogy ne olvassam a mangát végig, hát epic, valahogy ezt a pörgösséget és izgalmat hiányolom a narutobol mostanság, bár sok érdekes dologra fény derül, a fairy tailbe ezt még izgalmasabban tálalják, több humort is tud bele vinni a szerzö, amik néhol elég ütösek . Ajánlom a mangát is mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 júl 09, 17:58:53 » |
|
az előző hsz-emhez: nem láttam hogy Dancsa írt előttem gomen xD
ehhez meg:valaki tud olyan letöltési linket adni ahol a Fairy Tail 5.-től 15.-ig fent vannak 1280*720-asnál kisebb formátumban?vagy valamikor fel lesznek rakva az oldalra? köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 júl 09, 23:26:57 » |
|
Javítson ki valaki ha tévedek, (most nem igazán tudok utánannézni) de horriblesubshoz illeszkedő feliratott szoktunk kiadni asszem... a nyaatorrents-en fent szokott lenni 480p-s felbontásban a horriblesubs-os videó, ahhoz elvileg illeszkedik, csak tedd össze öket a lejátszóprogiban. ( Nyaatorrents )
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 júl 09, 23:32:24 » |
|
nem a felirattal van probléma,hanem a videóval.elég régi,sz*r gépem van és nem játssza le a nagy felbontású videókat,csak akadozva. ezt a nyaatorrentet meg eddig nem ismertem,megnézem milyen. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 júl 09, 23:35:54 » |
|
a feliratot azért említettem, mert ha horrible-höz adjuk ki, akkor passzolni fog a 480-ashoz is... csak most nem tudom megnézni, mert mindjárt elérem a forgalomkorlátot, örülök, hogy az MSN+fórum kombó megyXD
Szóval a keresőbe fairy tail, ott kikeresni a HorribleSubs-os 480p-s videót, annak mennie kell a gépeden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 júl 10, 01:11:29 » |
|
igen,megy tökéletesen. ráadásul találtam egy elég jól seed-eltet úgyhogy jön rendesen^^ árigátó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 júl 13, 22:20:11 » |
|
És íme, megérkezett a 37. rész^^ Csak a 35. nem:(
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 júl 13, 22:38:52 » |
|
Ne bánkodj úgy is pótolja az NKWT csapat
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 júl 14, 13:19:22 » |
|
Abban biztos vagyok, de már FT elvonási tüneteim vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 júl 14, 23:40:48 » |
|
Amikor elkezdték néztem, csak valamiért abbamaradt. Úgyhogy ma előlről kezdtem, illetve 40 perce még ma xD És 20 részt megnéztem gáá isten egy anime. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 júl 15, 09:26:17 » |
|
Amúgy a fairy tailt csak a horrible subs forditja? Azt mondják elég bénák. Bár nemtudom mert nem értek japánul csak megjegyeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 júl 15, 10:23:31 » |
|
A horriblesubs nem fordít... A Churchyizé... mi a fene fordít, Ez HIVATALOS angol fordításXD a horrible csak lenyulja azt, és kiadja a neten... is igazad van, tényleg sz-r a horrible, Naruto-nál is őket használjuk, főleg azért, mert ez vanXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|