asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #30 Dátum: 10 jún 22, 19:23:42 » |
|
Ügye én nem olvasom a mangát...És igen én totál összekeveredtem ettől a két Gerardos cucctól...No mindegy várom mi sül ki ebből az egészből.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 10 jún 25, 14:51:31 » |
|
Ez hatalmas ez az anime:D nemrég kezdtem el,most fejeztem be az ötödik részt,de nagyon tetszik!a harcok látványosak,a poénok jók,meg a szereplők egyéniségét bírom nagyon.
csak azt sajnálom hogy nem Lucy-nak adták Gray "jószokását" xD jobban tetszene,de így se rossz xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 16:05:36 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #32 Dátum: 10 jún 25, 15:02:28 » |
|
Hát, akkor egy másik kategóriába kellene sorolni az animét.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #33 Dátum: 10 jún 26, 14:46:46 » |
|
De Gray is már kezdi hanyagolni a szokását. Nekem a mangával nincs bajom, de az animét egy kicsit igen elnyújtsák.Ez Narutoban is megvan de nem annyira, ott inkább s filler uralkodik.Engem ez a rész is zavart, mert mindent néhány "képkocka" alatt összecsaptak.Egyik percben még harcoltak a másikban meg eltűnt a kristály ez azért eléggé frusztráló, mert gondoltam, hogy még lesz egy kisebb csata vagy akármi.Azért abból is már kezd lassan elegem lenni, hogy Erza múltját annyira elnyújtják, elég lenne egy rövid kis történet nem pedig egész fejezetek csak erről szólnak.Ez a Gerard is eléggé bosszant, mert már elég sok van belőle, ha jól emlékszem akkor 3 volt az elején aztán végre elkezdtek kidőlni de akkor ismét feltámadtak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #34 Dátum: 10 jún 26, 15:22:24 » |
|
Norby-kun: Ha jól látom, akkor ez az anime témája. Szerintem az anime nézői, akik nem olvassák a mangát, értékelni fogják, ha nem kapnak spoilert. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
flinkie
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 10 jún 27, 10:56:12 » |
|
Fairy Tail részek folytatása mikorra várhatók?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #36 Dátum: 10 jún 28, 16:01:16 » |
|
Elvileg minden héten van új rész és az NKWT minden héten csinál hozzá magyar feliratot. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #37 Dátum: 10 jún 30, 21:35:10 » |
|
De Gray is már kezdi hanyagolni a szokását. Nekem a mangával nincs bajom, de az animét egy kicsit igen elnyújtsák.Ez Narutoban is megvan de nem annyira, ott inkább s filler uralkodik.Engem ez a rész is zavart, mert mindent néhány "képkocka" alatt összecsaptak.Egyik percben még harcoltak a másikban meg eltűnt a kristály ez azért eléggé frusztráló, mert gondoltam, hogy még lesz egy kisebb csata vagy akármi.Azért abból is már kezd lassan elegem lenni, hogy Erza múltját annyira elnyújtják, elég lenne egy rövid kis történet nem pedig egész fejezetek csak erről szólnak.Ez a Gerard is eléggé bosszant, mert már elég sok van belőle, ha jól emlékszem akkor 3 volt az elején aztán végre elkezdtek kidőlni de akkor ismét feltámadtak norby-kun, szerintem meg pont hogy a naruto van elhúzva nagyon, mindig mindent hatszor megmagyaráznak például a mostani peines harcban se történik egyik részben is alig történik valami, mert már az van, hogy egy anime epizód egy mangával ér fel, míg egy fairy tail anime epizód kábé három fairy tail mangával ér fel, én például ezért szeretem (a fairy tail-t), mert ott peregnek a dolgok... többek között ezért is a kedvenc animém ^^ ja és lehet hogy azért érzed úgy, hogy nagyon elnyújtják Erza múltját, mert már olvastad a mangát, nekem ez a tippem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 21:48:48 írta Senais »
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 10 jún 30, 22:38:06 » |
|
Nemtudom melyik topikba illik,jön ide^^ a 20. részben volt ilyen visszaemlékezés amikor kicsi volt Natsu meg Gray meg mindenki...Annak lesz folytatása?mert azt még mindig nem tudjuk hogy Natsu mér lett ilyen ideges amikor Lucy mondta neki hogy egy lánynak sem fog tetszeni...csak minket,nézőket akarnak idegesíteni,lezáratlan marad,vagy átugrottam egy részt?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #39 Dátum: 10 jún 30, 23:27:15 » |
|
nyugodj meg nem ugrottál át semmit (elméletileg), lesz folytatása
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 10 júl 01, 00:40:14 » |
|
igen,már meg is volt^^ Ez a Fairy Tail tök olyan mint a Naruto...mármint abból aszempontból hogy legutóbbi Anime ami ennyire tetszett az az volt^^(ha másfelet nem nézek xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 10 júl 05, 18:34:18 » |
|
Hmm, nagyon jó lett az új opening, csak azért elég rendesen eleresztették spoilerekkel. Beférne egy amv-nek is, ami összefoglalja a következő arc-ot. Habár lehet ezt csak azért mondom mert tudom mi lesz és így feltünő minden apróság, majd mikor hugom megnézni rájövök, hogy egy csak animét nézőnek miket lő le ez az opening. Maga a rész is jó volt, a végén kemény volt Gérard kék szemmel...valszeg be is tolom mindjárt avának. Nameg most szerintem a harcok is jól kezdődtek el, végre mozog és pörög az egész, remélem ez marad a folytatásban is. Az ending pedig kicsit MiraJane x Luxus hangulatú sztem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 23:11:14 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 10 júl 06, 08:04:22 » |
|
Lehet h én elsiklottam felette , Zeref tényleg nő ? Fogalmam sem volt róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 10 júl 06, 10:20:58 » |
|
Hát Zeref neme nem derült ki...de többet nem akarok itt mondni mert az spoiler lenne, de nem feltétlen kell emiatt azt hinni, hogy Zeref nő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #44 Dátum: 10 júl 07, 10:46:35 » |
|
Valaki megtudná mondani nekem, hogy a Fairy Tail 35. részéhez miért nincs felirat, mikor a 36. részhez már van???
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
|