A Tensai Special Jouninok élete nagyszerű

Am én Surprise Attack (vagy valami hasonló) lettem mert ennek volt a legszimpatikusabb kártyája
ROKONLÉLEK!! Én az egész karakteremet kinézetre csináltam

nem gondolkodtam, de nem is baj annyira, nem lett rossz karakter. Én azért választottam a Surp-öt (Szörpöt

) mert jól nézett ki és a neve is jó volt ^^ most 1500 fölött sebzek vele alap

60...Álmodni sem merek még olyan magasságokról.Tegnapelőtt kezdtem,tehát még nem nagyon értek a játékhoz,ma lett meg a Chunin vizsga.Őszintén szólva végigolvastam minden számomra új és hasznos információval szolgáló posztot,így kicsit be voltam tojva,de amilyen nehéznek gondoltam olyan könnyen ment...Teljesen egyedül...nah jó,nem egyedül hisz recruitoltam 2 darab 1lvl-es ismerősömet

Szeretném megkérdezni,hogy petet érdemes volna-e vásárolnom?Hozzátesz annyit 1 harchoz,hogy megérje már eleinte is ?
Igen a pet választása eléggé nehéz dolog, hiszen mindegyik a maga módján jó, én először azért döntöttem Suzu (cicus) mellett mert az a kedvenc állatom, de nem bántam meg, mert van 1 kör STUNja meg egy kör EXTASYja ^^
mellesleg nekem minden állat megvan a tokeneseken és Sukin kívül, de a kutyus nem tetszett...az az ereje hogy fingik O_o" szerintem a macska a legjobb

Huh végre megvan a 60-as szint (egész este kockultam

) és azt hallottam hogy ha leteszem a special jounin vizsgát (amit megteszek klán segítségével

) akkor megkapom a rangot + lesz 5 kártya amik közül választhatok valami olyan hogy visszaad 1000 hp-t a csapatagoknak meg nekem és itt kifulladtam a szóból

És azt szeretném kérdezni hogy szerintetek villám ninjának melyik lenne a legjobb?
Hát vagy a medical class, az mindig jól jön, az ad 1000 hp-t. A másik a Heavy attack class, ezt személy szerint nem szeretem, de 7 kör után biztosít 150% sebzést (tehát tuti critet) ez elég erős tud lenni.
Én meg vagyok elégedve a Surp-el, nekem bejön a sebzése meg a gyorsaság x)
De dönts te, hiszen a vizsga alatt mindet kipróbálhatod egy harc erejéig, szal figyeld meg mi mit tud

Engem is fel lehet venni facen, 73as szintű vagyok ^^ Ladich Lilla, 3 találat van, valaki szemét módon felregelt a nevemmel az engedélyem nélkül és beírta hogy PASI vagyok >< fúú na mind1

most a képem a ninja sagas karakterem