24 nov 27, 09:34:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 84698 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Dawlish
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #345 Dátum: 11 dec 19, 15:51:06 »

Dark Eye talentben a 10%accuracy mennyit számít harcok során?Elértem már réges rég a negyvenet,de megvárom haveromat,addig pénzt gyűjtögetek és...Nem tudom melyik talentet válasszam majd  Szomorú Előző karimmal feljutottam negyvenötre,ám ott bebugolt elég rendesen,mikor harcoltam bármi ellen,nem indult el a karakterem,mmint mikor alul ott a kis karakterjeled,h mikor jössz te,az meg sem mozdul,mindig az ellenfél jött...Öröm volt újat kezdeni főként mivel megvettem neki a nehezen összekapart 400 Tokenből az Eight Extremities talentet is :/
Köszönöm előre is a válasz/oka/t  bow
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #346 Dátum: 11 dec 19, 16:03:30 »

Dark Eye talentben a 10%accuracy mennyit számít harcok során?

kevesebb dodge szerintem ennyi a lényege Mosolyog

Eight Extrimities: ez sztem nagyon jó telent amúgy épp most gyűjtök rá 97 token hibádzik még :/ sok de majd megoldom, de a dark eye sem rossz, nekem a 76osommal az van és nagyon meg vagyok elégedve, a karim eléggé pvp-be való lett Mosolyog és tele vagyok karis cuccokkal ikszdé
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #347 Dátum: 11 dec 25, 09:08:17 »

Emberek lvl 80as lettem háháá.. na most mehetek a kiskarimra mert szegény még csak 46-os de kikupálom. Aztán jöhet a következő, mert az meg csak 22-es. meg vagy még egy 22-esem. hmm hosszú játéknak nézek elébe ikszdé amúgy az eventet már kivittem, most várom hogy gyűljenek a sütik egy 10ec packre és akkor több esélyem van tokent vagy legendary cuccot szerezni, mert most azok nagyon kellenének. már csak villogni is ikszdé de na.. a kinjutsukból tényleg kellene...az összes ikszdé
Naplózva

Dawlish
Gennin
*

« Válasz #348 Dátum: 11 dec 25, 11:36:10 »

Gratula  ikszdé Én valahogy lelassultam a felődéssel,+ elkezdtem 1 full szél elemű karit.Elég fura 1 elemmel,+ sokkal nehezebb mint pl. föld+víz volt Mosolyog 2haverom is tolja,őket próbálom utolérni még a Jounin-vizsga előtt,egyikük asszem ma meglett 40,a másikuk pedig 38-as Mosolyog
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #349 Dátum: 11 dec 25, 20:18:42 »

A full szél nagyon megéri Mosolyog én csak lvl60anon szedtem 300 tokent resetre és mindent a szélre....amúgy én úgy csináltam gy full PvP-s karit, hogy kinézetre alkottam, azt szedtem ami tetszett...mind2 elemem PvPbe jó, de csak a szelet használom, villámot stunn miatt meg 1 kinjutsu miatt Pontosan
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #350 Dátum: 11 dec 26, 04:38:18 »

Én mostanában nem igen játszok a játékkal ... Valahogy lefoglal anime nézés bf heroes meg s4 ikszdé De am ahogy látom a jézuska meg a télapó jó sok ajándékoz hozott nektek az event során ^^ Hát én csak annyit mondok hogy HAJRÁ SRÁCOK!
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #351 Dátum: 11 dec 26, 17:31:23 »

no igen, egyik karimmal (lvl6) kiszedtem a 80as fegyvert -.- meg egy lvl 22essel most a cicás back itemet ^^ a 80as karimmal 50 tokent meg egy téposabb dodge-os izét, meg iyleneket Mosolyog szal megvan az oka a vigyorgó pofámnak ikszdé meg még persze vadászok egy oylan ruhára, ami egy havas fenyőfa  >.<# de nem találok oylat sehol ikszdé >.<#

Szerk: kaptam még egy szarvas ruhát...most van 2 szarvas, egy fenyőfa meg még pár eventes és giftes ruhám X"D
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 27, 17:53:06 írta ^^ » Naplózva

Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #352 Dátum: 12 jan 06, 12:32:54 »

megtudna valaki hívni a klánba? a nevem facen Goku Uchiha 1 goku jr os kép van betéve.
karakter:Uchiha Goku, 26-os, villám tüz (dmgre hajtok)  ID:41357960 , előre is köszönöm ha bevesztek  Hümm-hümm

2 teljes sor legyen legközelebb!
EDIT: köszi ^^, és igy kell kiolvasni: szájjádzsinnfórevőr ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 15:59:50 írta Saiya-jin4ever » Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #353 Dátum: 12 jan 06, 21:27:25 »

Sa-akrámi [bocs de a nevedet képtelen vagyok kiolvasni >.<# ]
van pár csoport, ahol érdeklődhez, pl Magyar Ninja Saga Közösség.
hmm van pár klán, Black Flash, Dark Emblem Elite, Somraf Clan... a vezetőknél érdeklődhetsz.
Black Flash: Renátó Csörsz
Dark Emblem Elite: Artur Horváth
Somraf Clan: Dled Lavitz

Sok szerencsét. Amúgy ha be akarsz kerülni, akkor meg kell felelned az elvárásoknak, néha van adó, gold az van általában a token nem kötelező. De néha-néha érdemes betenni párat..
Naplózva

LGDavid
Újonc
*

« Válasz #354 Dátum: 12 márc 18, 07:24:57 »

Sziasztok !

Én lvl80-as vagyok, Emblemes!

Csináltam egy Clant FlashJutsu névén.
Lvl 60-tól lehet jelentkezni, egyenlőre, nincs kötelező arany vagy token, csak jelentkezzetek bátran, vagy itt (ID megadással) vagy facen..: Gábor Dávid a nevem!

Köszi hogy elolvastátok,
!!!
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #355 Dátum: 12 ápr 03, 20:22:13 »

Szerintem nem sokan fognak odamenni, nagyon kevesen aktívak már (köztük én is)

Na de emberek, HÚSVÉT! Ma délután nézegettem fel hetek óta először sagára a sok furcsa kiírás miatt, nézem is, húsvét. nojó nekilátok, az első oszlopot letudtam, most már csak a 3 ember meghívásával elsz gond :/ de suliba meg tudom csinálni ^^
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #356 Dátum: 12 ápr 03, 21:22:58 »

Ha jól értettem az írásokat, kiveszik a Magatama-rendszert... kíváncsi leszek, mit tesznek a helyére, mivel a húsvéti felállás nem hiszem, hogy örökké megmarad... Legalábbis remélem, mert ez így elég gány azért.
Amúgy vicces az is, hogy mindenféle "ingyen" kinjutsu kitalálása megy (aha, rendeljél tokent és megkapod...) de az luxus, hogy a Blacksmith-hez új fegyvereket toljanak be lv80-ig... csóri banda... értem én, hogy mint minden játék, ez is pénzorientált, de azért túlzás, amint az NS csinál.

Jómagam Emblem-es vagyok, 2 db lv 80as karival,
1. Villám-tűz-víz jutsukkal EoM és HS talenttel, várom lesz-e új secret, akár talentért, a jelenlegik elég gyengék.
2. Föld-tűz-víz DeadlyP. és E.Forest talentekkel.
Másik 4 karakter elhanyagolható, csak poénnak voltak megcsinálva.  ikszdé
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #357 Dátum: 12 ápr 04, 11:00:19 »

hát igen eléggé szar, hogy mindenért pénzt kérnek már. Meg mindig csak az emblemesek járnak jól, de ezzel csak azt érik el, hogy én meg már alig játszom. Be lehetne rakni pár ruhát is, meg fejlesztett fegyver is kellene, meg valami olyan back item, ami nem egy vagyon tokenbe kerül -.-
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #358 Dátum: 12 ápr 09, 15:29:32 »

Megszereztem a húsvéti Pet-et... Szűz Máriám... Nem rossz nem rossz, %os sebzés, magára buff de...  hát a békám jobb nála, marad az. Az új fegyvereket átnyálaztam töviről-hegyire, na azok viszonylag jók, dehát ennél messze több fejlesztés kellene.. ÚJ BOSSOK, nem a régieket átvariálni... A jutsuk fejlesztése, röhej... megveszed drága token-ért és már nem is ér annyit, mint előtte, mert egyszerűen 5ös szintig ha valaki felnyomja, az szétaláz?  ikszdé Nem baj, elviekben át lesz variálva a Dodge, Stun Restrict rendszer...
Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #359 Dátum: 12 ápr 11, 15:29:30 »

remélem a restrict azért nem lesz mert akkor mit ért majd az 5 körig tartó restrictionom? de jó lenne megszerezni a mostani húsvéti jutsut ami 10%-ot von le, meg 2 kard kéne nekem a 80 szintű yonki vagy micsoda ami a battle turttle-ből lehet csinálni, meg a samurai-nak a hp töltős kardja
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins