Hát most, hogy eldöntöttem utolérem az animét azt vártam, hogy pont ott tartunk ahol jövőhéten fogunk.
na mindegy majd jövőhéten meglátom amire vártam
Az új opening-re keresztelt hányadékra viszont nem tudok mit mondani.Ugyanakkora fos mint az előző, annyi pozitívum volt benne, hogy egyszer meg tudtam lepődni, hogy valami mást raktak elém.Átvezetőhöz meg inkább hozzá sem szólok.
Őszintén először nem is tudtam, hogy van új mert alapból átugrom az első 5 percet mert semmi értelme megnézni.
Egyébként pozitívan álltam fel a gép elől amikor megnéztem a kihagyott részeket.
Elenyészőek voltak azok a momentumok amikor untam volna az adott részt.A poénokat én sem éreztem erőltetettnek egész jók voltak bár Pica hangjánál annyira másra számítottam, hogy a pillanatnyi meglepődéstől nem is tudtam igazán röhögni azon amikor Luffy kiröhögte, mangában ahol a képzeletemre volt bízva viszont rendesen felröhögtem
bár animében azokon jobban röhögtem amikor ezután Pica megszólalt és Zoroék próbálták visszatartani a nevetést
Nem igazán idegesített senki még a Tontatták sem.
Így is tele van hibákkal a rész rajzolástól a dinamikáig de ezek felett szemet hunytam.
Összességében élveztem a részeket és ez lenne a cél.Ha a stúdió emberei megerőltetnék magukat egy kicsit és olyan részekkel jönnének elő mint néhány PH-s ahol olyan volt a rajzolás, hogy csak néztem akkor 1 rossz szavam nem lehetne.
A jövőhetire viszont érzékeny vagyok azt jobban teszik ha nem rontják el
Szerk.:Mivel nem jött újabb válasz ezért ebbe írom a mai részről a véleményemet.
Hogy lehetett az arc egyik legepikusabb jelenetét ilyen szinten elrontani???
Zoro támadásának egyszerűen semmi feelingje nem volt.
a háttérzenék pedig semmi hangulatot nem hoztak szánalmasak voltak.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy azt a jelenetet amitől libabőrős lettem fekete fehérben, hangok vagy háttérzene nélkül képregény formájában, hogy lehetett ennyire elrontani animében?Nem tudom, hogy csak velem van-e a baj vagy tényleg ennyire szánalmas volt.
Bartolomeo reakcióján meg amennyit lehetett szakadni a mangában itt inkább annyit sírtam volna.
És ez nem a "kicsit jobban ütött mangában" kategória.Egyszerűen rossz volt nézni.
Ha már különösebb szerkesztés nélkül csak berakták volna alá ezt
https://www.youtube.com/watch?v=4J7K3yacig4már legalább ütött volna egy nagyon picit.
Franky menő volt de az a jelenet sem volt valami túl jó.
Félek attól, hogy mit fognak csinálni a soron következő ehhez hasonlóan badass momentumokkal