24 nov 27, 14:57:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 210 211 [212] 213 214 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743772 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Sanji
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3165 Dátum: 15 szep 13, 10:39:53 »

Ez a meleg támadása...Nevet

Nagyon idegesít amugy, hogy nincs ending már több éve és nem is tudom, hogy miért Szomorú
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3166 Dátum: 15 szep 13, 14:00:54 »

Azért, mert az opening meg dupla olyan hosszú. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3167 Dátum: 15 szep 13, 15:34:24 »

Köszönöm válaszod Nevet !

Nem tudom én jobban örülnék ha lenne ending is, alapból az opening felének nincs köze sose a one piece történetéhez ( futnak a navy ellen, esznek, olyan ruhába vannak amik max a filmbe lehetnek ), ...
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3168 Dátum: 15 szep 13, 16:43:38 »

Nem lenne baj a két és fél perces opening, ha olyan lenne a színvonal mint a timeskip előtt.

A mostani rész: Itt már nagyon érezni lehetett vontatottságot. Most a sérülésekből próbáltak időt nyerni, Bellamy jelenete sem volt olyan mint a mangában. Legalább a Spring Hoppernél ne csinálták volna meg úgy, hogy Bellamy elesik stb. Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy Bellamy monológjából lecsípték a végét?

Hajrudint jóval gyengébbnek mutatták be mint a mangában. Most nem azt mondom, hogy nagyon erős, de azért túlzás volt lealáztatni, hogy ennyiszer benyeli Machvise támadásait, amit már ennyi idő alatt simán eltudna kerülni. Arra emlékszek, hogy a mangában kiesett az egyik foga, de az animátorok szeretik lehagyni a fogakat, mert így is kettő fogat lespóroltak.  ikszdé

A rajzolás most se volt a legjobb, de mintha Bellamy visszaemlékezésiben javult volt a színvonal.  Gondolkozik
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3169 Dátum: 15 szep 13, 18:57:46 »

Lehet rosszul lattam de a következő részben igen jó animáció lesz :O de tényleg durva olyan lesz mint a Luffy vs Mingo harc amit szerintem igen jól meganimaltak Mosolyog

Várom mar a későbbi harcokat *_*
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3170 Dátum: 15 szep 29, 21:00:14 »

Nem igazán olvastam vissza és már részek tucatjaival lehetek lemaradva de érdekelne, van bármilyen színű javulás?

Őszintén sokat lenyeltem de amikor ezt megláttam:
https://www.youtube.com/watch?v=38FivQ58PB4
Nem bírtam többet.Erre a jelenetre nem is tudom mennyi időt vártam és nem értem, hogy lehetett ilyen szinten elkúrni.
Még várok egy jelenetre az is lehet, hogy már jár ott az anime nem tudom de ezután már nincs sok reményem hozzá.

Szóval maradtak ugyanolyan vontatottak és igénytelenek a részek mint eddig? Mivel időmilliomos nem vagyok így vesztegetni nincs kedvem Nevet Amúgy ebben nem vagyok otthon de Toeitől érkezett már értelmes adaptáció? Az, hogy anno magukhoz képest egy One Piece színvonalú dolognál megerőltették néhányszor magukat nem túl nagy dolog Nevet
Naplózva
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #3171 Dátum: 15 szep 30, 11:04:20 »

Továbbra is vontatott, egy rész legjobb esetben 1 fejezetet dolgoz fel, pl. a múltkori összesen 11 oldal volt. Op van, ami elég hosszú, ending nincs, azaz maradt a szokásos felállás.
Naplózva

Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3172 Dátum: 15 szep 30, 22:00:29 »

A mai napig nem fogom megérteni,hogy mi a bajotok az animével. Szerintem 2015 epizódok mind jól sikerültek. Néha már lenyűgözően,hogy pár képkockával is képesek egy korrekt részt összedobni. Pár helyen a manga jobb,azonban többséget az anime nyerte.A legtöbb harcot nagyon elrontotta Oda a mangában,mert nagyon rövid volt.Szerencse az animében  sokkal élvezetesebb harcok lettek. Másik pedig a mostani manga fejezetek alapján kell is nekik a fejlődés mert a spoiler bla spoiler bla spoiler miatt egy nap spoiler lesz.··.Ha valakinek ez nem tetszik,akkor annak nagyon nagy elvárásai lehetnek. Aki nem követi az animét,annak most nagyon ajánlom.Fujitora vs Sabo harcot többször is megnéztem,mert jó küzdelem volt.
Köszönöm a fordításokat ^^
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3173 Dátum: 15 okt 01, 06:46:56 »

A mai napig nem fogom megérteni,hogy mi a bajotok az animével. Szerintem 2015 epizódok mind jól sikerültek. Néha már lenyűgözően,hogy pár képkockával is képesek egy korrekt részt összedobni. Pár helyen a manga jobb,azonban többséget az anime nyerte.A legtöbb harcot nagyon elrontotta Oda a mangában,mert nagyon rövid volt.Szerencse az animében  sokkal élvezetesebb harcok lettek. Másik pedig a mostani manga fejezetek alapján kell is nekik a fejlődés mert a spoiler bla spoiler bla spoiler miatt egy nap spoiler lesz.··.Ha valakinek ez nem tetszik,akkor annak nagyon nagy elvárásai lehetnek. Aki nem követi az animét,annak most nagyon ajánlom.Fujitora vs Sabo harcot többször is megnéztem,mert jó küzdelem volt.
Köszönöm a fordításokat ^^

Ugyanezt érzem én is, eddig 2015-ben kiadott anime fejezetek számomra mind pozitív volt, ráadásul sokszor Oda hibáit is kijavítják, gondolok itt pl Chinjao leverésére is, hogy figyelmetlensége miatt ütötte ki G man, míg mangában másképp volt előadva.
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3174 Dátum: 15 nov 01, 12:37:37 »

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de - bár olvasom a mangát és tudtam mi lesz - nekem kihullt 1-2 könnycsepp a mai résznél.   Hümm-hümm
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3175 Dátum: 15 nov 02, 14:26:15 »

Tényleg szomorú volt... Meg tetszett hogy Frankyvel ilyen tisztesseges harcot vívtak Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3176 Dátum: 15 nov 02, 19:52:05 »

Most volt Senior Punk múltja?
Indokolatlanul megható, és tökéletesen felépített háttérsztorit kapott. Mai napig nem értem a mivoltját. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3177 Dátum: 15 nov 02, 20:38:45 »

Tényleg nagyon jó volt az előző 2 rész, viszont az nem tetszett benne, hogy a mangával ellentétben, itt nem darálták le egy részben Pink múltját és végső harcát Frankyvel. De ez a Toei és Oda csigatempójának tudható be. Szomorú
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #3178 Dátum: 15 nov 15, 14:20:44 »

Nem csodálom, hogy semmi szó a legutóbbi két részről. Csiga tempó, Bellamy és Luffy szenvedése már szánalmas kategória, és a mai részben egy jelenetet 5x is bejátszottak... Spórolás és időhúzás a köbön. Ki fog ebből valaha keveredni a manga? Szünet vagy fillér kell ide Dressrosa után, különben élvezhetetlen marad. Ez a tempó, értelmes kiegészítés nélkül így nulla élvezetet nyújt szinte.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3179 Dátum: 15 nov 15, 16:46:28 »

Egyetértek. Az 1/1-es feldolgozás túl gyors volt, ezért a Toei 0,5/1-re állította a tempót  Faceg
Ha ez így megy tovább, az egész animének lőttek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 210 211 [212] 213 214 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins