24 nov 23, 22:40:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742095 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
EEsmiley
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3045 Dátum: 14 okt 20, 06:17:24 »

Tudod, hogy oda azért mutat sok részt néhány percig, mert ő "ugrál". Nevet
Ez nem olyan, hogy egy helyszín, s végig 4-5 részen keresztül ott harcolnak..
Pedig én örülnék már ilyennek a One Piece-ban. Ezért kedveltem meg Oars harcát, mert ott már kellett gondolkodni is, nem csak ütni. A vége pedig még epic is volt.

I'm missing the ol' days!
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3046 Dátum: 14 okt 26, 11:03:20 »

ez is eléggé hangulatos rész lett. A címtől tudtam, hogy nem szabad várnom semmit.

Kicsit időhúzós is volt de Franky-t nem lehet megunni Nevet meg ő nincs is agyonszerepeltetve úgyhogy ez jól jött.A rész vége meg...Úgy tűnik jövőhéten fog jönni az amire már ebben a részben vártam.Bár már azt hittem sok ezelőtti részre is, hogy jönni fog végre.

A többi részében sincs semmi kivetnivaló.Amin felröhögtem az az volt ahogy az egyik résznél megrajzolták Fujitora lábát ikszdé Paint FTW

3/5
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3047 Dátum: 14 okt 26, 15:39:35 »

Egyetértek Asasinoval. Tudtam előre, hogy nem szabad hinni a One Piece címekben, de akkor is jobb epizódot vártam ettől. Ebben gyakorlatilag semmi sem történt, de az is olyan semmitmondó semmi volt, hogy én nem éreztem semmit sem közben...
De hol is kezdjem? Már HIHETETLENÜL unom a "Luffy-ék az Új világ felé tartanak" bejátszást, mert nem elég, hogy már nagyon elavult, de már 200-adjára KICSIT unalmas. És nem, nem érdekel, hogy át lehet pörgetni, én sosem tekerek át semmit és ezt se fogom akármennyire is unom már. Nem hiszem el, hogy nem képesek egy 30-40 másodperces új szösszenetet összedobni, de tényleg...
Aztán->5 és fél perctől kezdődik a rész->fasza! Ja, nem.
A Franky vs Senorék harc jó lett volna, ha Mr. Pink arca darabokra robban, de persze nem, így ez is full gyenge lett. ANNYIRA IRRITÁL ez a fickó, hogy még ennyire senkit sem utáltam a sokéves anime nézéseim folyamán... de tényleg. Ez egy full, de még a One Piece világában is full hülye fickó, akit ráadásul még a nagymellű csajok is imádnak... hogy tudott ilyen béna karaktert kitalálni Oda??? Oké, van neki sok, de ez akkor is túl tesz minden lapáton.
Aztán megjelent Vise és Bastille a tengerész tisztjeivel is, szegény Franky-nek nagyon nem áll jól a szénája :/ Pedig én szurkolok neki. Már magában Pink és Vise ellen se hinném, hogy győzne (még az egyiket 1v1-ben pedig lenyomná), bár ha rajta lenne a robot ruha, akkor elbánna velük szerintem. Viszont most, hogy még Bastille is megjelent esélytelen a dolog. De nem is tudom, hogy ki segíthetne most neki. Talán Usopp és Robin, akik mennek felfelé? Más nem nagyon van a közelben.
A Dofi és Fujitora jelenet jó lett VOLNA, ha nem emiatt a 4-5 percért adják a rész címét, na meg ahogy Asasino is kifejtette, az a paintes lábfej NAGYON ciki volt... Tetszik Fujitora álláspontja, hogy el akarja törölni a romlott Shichibukait, viszont még mindig nem szimpatikus, mert ő vak és "nem látja" miket művel Doflamingo, tehát "szemet huny" a mocskos húzásain egyenlőre... Nem tetszik!
És Sabo továbbra sem szimpatikus.
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez még az előző részektől is vérszegényebb lett, talán Dressrosa legpocsékabb epizódját láthattuk. A rajzolás minősége a béka feneke alatt volt, így csak egy 2/5-öt tudok adni a részre.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3048 Dátum: 14 okt 26, 17:44:39 »

Frankyt én nem féltem.Ő még beletartozik abba a 3 karakterbe aki mutatott valamilyen szintű fejlődést eddig(a másik 2 Luffy és Zoro).

Meg Franky gondolkodik/trollkodik Faceg harc közben és nem agyatlanul tolja mint mondjuk Luffy, kis idejű visszavonulást is simán bedobna mivel nem az van mint Luffynál, hogy fenn a szemellenző és átmegyek minden falon(bár Luffynak ez áll jól).

Ami viszont kifejezetten tetszett a részben az az volt amikor Franky azt mondta:
"Then I'll fight the Marines too!"
az annyira BADASS volt Nevet  Kúl

Egyébként csoda, hogy most azonos véleményen vagyunk Csabi Nevet ha Franky nem tartozna a kedvenc karaktereim közé akkor a véleményünk 110%-ban megegyezne Nyelvesít amúgy tényleg nem volt jó a harca, de mivel nem tartozik az agyonszerepeltetett karakterek közé és még bírom is ezért volt nekem élvezhető.

Ezt a videót belinkelem megint:
https://www.youtube.com/watch?v=qXX8Zh8TNdw

na és akkor most hasonlítsuk már össze ez a Strong Right-t a mostaniakkal Nevet  ikszdé

és volt idő amikor ennél is sokkal szebb volt az animáció mivel ez nem volt olyan túl régen.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3049 Dátum: 14 okt 26, 21:40:12 »

Nem érthetünk mindig egyet, de ennek a fordítottja is igaz Nevet Van 1-2 haverom, akivel általában mindig ugyanazt mondjuk, de néha velük sem egyezik a nézőpontom.
Egyébként Franky nekem is a kedvenc karaktereim közé tartozik, hatalmas arc és roppant szórakoztató egyéniség, csak Oda bácsi nagyon lealacsonyította a Gyojin és Ph ívben. Oké, nem szánt neki semmi komolyabb szerepet (kivéve Baby5 és Buffalo elleni harc), de attól még nem csak a "szuper" benyögésekre képes...  smirksweat
Mindamellett, szerintem ő fejlődött magához képest a legtöbbet Mosolyog Minden tekintetben ikszdé
Ő és Zoro a két nagy kedvencem a One Piece-ben, de persze az összes mugiwara-t imádom.. na jó, talán Brookot annyira nem...
Egyébként a mangában még mindig Dressrosa megy (nem követem, csak tudom) és mivel 1 anime epizód=1 fejezet, így ez az ív lesz az eddigi leghosszabb a One Piece-ben! Érdekes, bár érthető.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3050 Dátum: 14 nov 02, 16:43:24 »

a rész tartalma jó volt, a minősége minősíthetetlen Nevet

Az elején örültem, hogy végre jön a végső menet, de érdemleges dolog nem történt szinte semmi.

Valahogy az 1 percen át tartó hasbeszélő Burgess-t bírtam. VÍ HAHA! Az első néhány száz résznek eleme volt, hogy az egyik ellen retardáltan röhög, legalább ennyit kaptunk a régi feelingből.Igaz anno mozgott közben a szájuk ikszdé

Amikor meg át kapcsoltak Luffyékhoz már fogtam a fejem, hogy a kolosszeumban sem történt érdemleges és itt se fog de tévedtem az a rész eléggé One Piece-s lett Nevet valamint láthattuk Mingot kiborulni.

Annyi volt vele a baj, hogy nem kellett volna beletenni a kolosszeumos részeket ha így a semmiben otthagyják vagy Luffyékat kellett volna hagyni a kövi részre.

Mindenesetre maga a rész tényleg jó volt és ha nem úgy nézett volna ki mint amit Paintel és Movie Maker-el csináltak akkor az én véleményem szerint az arc toppos részei között lenne. Ennek csupán annyi lett volna a követelménye, hogy az utolsó néhány percnél megerőltessék magukat az animátorok.

Tartalomban olyan kivetnivalót ami számottevő különbséget tenne nem találtam viszont a minőségben sem egyetlen jó pontot se ikszdé szóval ezt a részt nem pontozom.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3051 Dátum: 14 nov 02, 17:17:26 »

Mi a bánatos rongybatekert jó édes élet volt az a fogcsikorgatás hangeffekt Mingótól?! Ráadásul pont az Overtaken alatt... vérlázító! - csak hogy én is írjak valami negatívumot, ami kicsapta a biztosítékot nálam Mosolyog
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3052 Dátum: 14 nov 02, 17:19:10 »

Mi a bánatos rongybatekert jó édes élet volt az a fogcsikorgatás hangeffekt Mingótól?! Ráadásul pont az Overtaken alatt... vérlázító! - csak hogy én is írjak valami negatívumot, ami kicsapta a biztosítékot nálam Mosolyog

Jó, hogy írtad ikszdé én megállítottam ott és néztem körbe a szobában, hogy mi adja ki a hangot ikszdé eltelt egy kis idő mire rájöttem honnan jön :'D
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3053 Dátum: 14 nov 02, 19:17:35 »

Egy újabb zseniális 10 percet láthattunk 20 percbe beleerőszakolva, fantasztikus! Ja bocsánat, csak 17-be, mivel a 6. perctől kezdődött a rész...
De hol is kezdjem? Sehol se tudom, mert semmi nem történt!! A harcosok felsorakoztak és láthattunk egy kis ízelítőt Diamante képességéből... zászló gyümölcs... sírok.
Sabo ugrálgatott egy kicsit, Rebecca melle továbbra is nagy volt.
A kedves anime stáb megszerette az osztott képernyőt is, agyba-főbe tolták elénk a mai epizódban...
A végén meg Doflamingo reakciója ikszdé Most nem tudtam, hogy féljek-e vagy nevessek, de az biztos, hogy a hideg is kirázott, ahogy hallhattuk a dagadó ereiben pumpáló vért és a fogának "csikorgását". Tuti, hogy még Arlong is megirigyelné ikszdé 10ből 9 fogorvos az egy, oké befejeztem ikszdé
Azt kell mondjam Assasino, hogy visszatért a balansz és már megint nem egyezik a véleményünk :/ Emlékszel, amikor az 1-2 héttel ezelőtti részre azt mondtam, hogy Dressrosa leggyengébb epizódja? Vicceltem, az egész jó volt! Megvan az új nyertesünk  smirksweat
A rajzolás meg valami hányadék volt.. Én most megyek, beguggolok a sarokba és elgondolkodok rajta, hogy miért is bántom a Shippuuden grafikáját...
Erre a részre egy kettes alá alá alá-t adok és még vajszívű is voltam. Borzalmas...
Komolyan mondom, hogy LE KELL ÁLLNI az animével legalább fél évig. Ez a tempó több, mint bírhatatlan. De ha ez nem lenne elég indok, akkor csak elég csak megnézni az aktuális manga számát és a mai feldolgozottat a sorozatban, 29 a különbség (ami Dressrosa elején még "csak" 35-36 volt ).
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3054 Dátum: 14 nov 02, 19:52:42 »

Öröm volt olvasni a hsz-d Csabi ikszdé

Amúgy nekem is csak az volt értékelhető a részben, hogy szépen kitervelnek valamit de Luffy meg a tervnek 1 pontját sem követve betört egyedül.Ez a One Piece ez nem változik Nevet A végén a befejezésről az jutott eszembe amikor Luffy betört egyedül Enies Lobbyba. Ott is hasonlóképp végződött a rész.

https://www.youtube.com/watch?v=F1f54APcBno
Erre a jelenetre gondolok. Ha valaki rámegy a hangot vegye le azonnal mivel angol szinkronos  Lehánylak . Ezt a jelenetet nem találtam meg külön eredeti szinkronnal.

Nekem egyből ennek a résznek a befejezése jutott eszembe a mairól.De melyik nézett ki jobban és melyik volt a hangulatosabb? Nevet hány résszel ezelőtt volt ez? 400? Nevet

És ez a mostani..2014 vége felé ilyet kiadni.
Nem kéne jobban megcsinálniuk mint teszem azt 8-10 évvel ezelőtt, elég lenne csak annyira jól mint akkor.Semmi probléma nem lenne egy 2006-os színvonallal rohadtul élvezhető lenne ez az egyébként is jó arc.Azért vicces, hogy az arc legnagyobb hibája az animéje ikszdé

Egyszerűen Oda nem ilyen animátorokat érdemel.Remélem, hogy az arc után valami komoly szünetet fognak tartani, mert ha a manga még 8 évet kihúz akkor az anime 10-t és 10 évig én nem akarok egy olyan animét nézni amitől egy magyar ember paintel jobbat tudott alkotni.(Egy Akatsukis Élete)

Egyébként így még egyszer megnézve hasbeszélés terén Jeff Dunham elbújhat Burgess mellett ikszdé ikszdé VÍÍÍÍ HAHA
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3055 Dátum: 14 nov 02, 22:08:10 »

No igen, elég nagy fail, hogy 8 évvel ezelőtt igényesebb munkákat adtak ki a kezükből...
Egyébként döntésre jutottam! A timeskip óta ez az anime tempó bírhatatlan, sőőt, igazából már Water 7 óta van ez az 1/1 adaptáció, csak ugye én a timeskip-re értem be az aktuális részeket.
Nekem ez a mai op rész nem elég egy teljes hétre, szóval olvasni fogom a mangát és az animét szüneteltetem! Szerintem nagyon jót fog tenni neki, ha nem ezt a heti "20" percet nézem meg, hanem egyben 10-20 epizódot, sőt, igazából majd ívenként akarnám összevárni, csak ugye már iszonyat hosszú egy arc, szóval ebben nem leszek biztos, hogy menni fog.
Viszont! Mivel áttérek a mangára, így is meg fogom kapni ugyanúgy a heti adagomat, ha beértem, de ott legalább igényesen megrajzolva és NEM aaagyooooooonhúúúúúúúúúúzooooott tempóban fogom "élvezni" a történéseket.
Rengetegen áttértek a mangára, amit meg is tudok érteni. Mindamellett, akarva-akaratlanul is spoilerekbe ütközök, szóval akkor már inkább lelövöm magamnak a poént.
Napi egyet tervezek, nehéz lesz "csak" ennyit betartanom, mert mangás haverjaim szerint iszonyat jó fejezetek vannak most, de azért igyekszem Mosolyog Jó kis hónap lesz ez Nevet
Meg ahogy néztem, a manga topik KICSIT forgalmasabb, mint ez, amit szintén meg tudok érteni.
Azért szeretném megköszönni Tapion-sama eddigi munkáit és kitartást a következő anime epizódokhoz is, azért sokan fogják még nézni Nevet Meg én is, csak már 10-20 részes adagokban.
No meg továbbra is követni fogom hétről-hétre a fordításaidat, csak már manga formátumban Nevet
Naplózva

EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3056 Dátum: 14 nov 02, 23:12:01 »

Azt írták ki, hogy az anime az egész manga részt hozta ki, de nem. Kevesebb volt ez, mint az 1/1. Ezt ki kéne javítani. Egyes dolgokat kihagyott a rész.

Amúgy grafiakilag ez volt egyik a legrosszabb. (Pfff, Lucy futás...)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3057 Dátum: 14 nov 06, 11:58:16 »

Én is ezért nem kommentálok már egy ideje. Mikor kijön vasárnap a rész nem nézem meg az nap mert nagyon szenvedős ez a lassúság. Inkább megvárom, hogy összegyűljön 2-3 és majd akkor.

Luffynak a ponyt jelmezben kellet volna maradnia és akkor azt jelentették volna Mingónak, hogy egy ponyt tört be a palotába. xD Meg se lepődöm, hogy Luffy nem követi a tervet, hisz Arénázni is elment.^^

A grafikához annyit szolnék, hogy Rebecca mellbősége 2-szerese a törzse szélességének, és itt nem a derekára célzok. Ahhoz képest, hogy mikor Luffy "rá vetette magát" a börtönrészlegben ég és föld a különbség.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3058 Dátum: 14 nov 09, 11:17:31 »

Ezúttal szép volt a rész de a tartalom nem ért egy forintot se ikszdé

Csak az első harcnál nézett ki hülyén szerintem.Nagyon nagy harcnak akarták beállítani azt ahogy a senkik ellen küzdöttek...

Ja és azok a tengerészeknél mióta gépfegyverek? ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3059 Dátum: 14 nov 09, 18:08:52 »

Hmmm, ez érdekes rész lett! Hétfő óta elkezdtem olvasni a mangát, szóval úgy voltam vele, hogy a main nem fogok meglepődni, hát... Kemény 11 lapot dolgozott fel, tele volt töltelék jelenetekkel, de nem lettek rosszak Nevet Bár az elején volt egy nagyon igénytelen Zoro és Violet rajzolás, amikor futottak, meg ahogy Asasino is megjegyezte, a gépfegyveres tengerészek nem kellettek volna... Továbbá gyorsan regenerálódott Senior Pink pofája is... Viszont a többi megoldás tetszett! Pikacsut kellőképp sziklának ábrázolták, itt el is fért a kevesebb animáció. Luffy-ék trash harca is tetszett az elején, no meg az átmenet is, ahol Kinemon szétválik Zoroéktól. Mangában kihagyják az ilyeneket szinte mindig.
A rész második fele is kellőképp igényes lett, bár én az epizód végére inkább egy overtakent nyomattam volna.
Azt kell mondjam, ez egész pofás heti lett! 4/5 Pedig reménykedtem, hogy gyengébb lesz ez is és megadja az abszolút utolsó löketet, hogy összevárjam a részeket, ne hétről-hétre kövessem, de... Sajna mind tudjuk, hogy hétről-hétre ingadozik a minőség jelenleg az ÖSSZES hosszú animénél, tehát én mégiscsak adagokban nézném a továbbiakban, ilyen 10-20 packekben. Még ezt a részt mindenképp meg akartam nézni, de most már nem fogom többé hétről-hétre követni, tehát már ide se fogok írni, csak kb. évszakonként egyszer Nevet
Egyben minden sokkal élvezetesebb, de a One Piece animére ez hatványozottan igaz.
Napi egy mangát olvasok és ha folytatják, márpedig folytatják az 1/1 (vagy kevesebb lol.) feldolgozást, akkor még legalább 1 hónapig semmi epik nem lesz az animében. Mangában lazán belefér 1-2 gyengébb fejezet, hisz max 8-10 perc alatt kivesézi az ember.
Viszont az animéről se mondtam még le, csak ez hétről-hétre majdnem kibírhatatlan. Nemhiába csak Asasino és én írunk már csak szinte ide ikszdé
Szóval aki még továbbra is követi ezt minden héten, annak kitartást! Mosolyog Meg Tapion-samanak is a fordításhoz!
Sziasztok!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins