25 júl 20, 06:08:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 863590 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2880 Dátum: 14 máj 26, 13:23:21 »

Nekem csak az az időhúzás nem tetszik ami benne van ikszdé

ennél volt néhány amit sokkal jobban utáltam de mondjuk ehelyett is jobb lenne a we are-nak egy 86. formája ikszdé

Mondjuk az Enies Lobby OP-nál (azt hiszem a 6.) soha nem fognak jobbat csinálni Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2881 Dátum: 14 jún 01, 16:39:06 »

Az anime folytatja továbbra is az 1/1-es adaptációt hűségesen ikszdé Még Dressrosa-n nincs is ezzel baj szerintem, mert van sok szál amivel lehet húzni az időt, Punk Hazardon volt nagyon ciki a dolog. Na de a részről.

A Lucy vs Chinjao elég gyengére sikeredett, szinte csak kóstolgatták egymást. Az utóbbi elég nagy bőgőmasina és maga se tudja hogy érezzen... Luffy-t meg nem igaz, hogy senki nem ismerte még fel a tömegből. Igaz a Gomu Gomu no Fusen csak filler jelenet volt, de már a leghülyébbnek is leeshetett volna, hogy ki ő. Jó lehet, az Újvilágban még nem annyira híresek, de azért nem dísznek van ott a 400M vérdíja, elég ismert kalóznak kéne lennie.

Megérkezett még egy al-admirális/tengernagy (kinek hogy tetszik) Dressrosara, akit már láttunk Enies Lobby-n is. A Cápagyilkos, elég szép titulusa van és jó nagy darab ő is. Remélem fog majd harcolni mondjuk egy Zoro ellen. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyire esélyes egy al-admirális/tengernagy ellen. Szerintem egyértelműen nem könnyen, de le kéne már egyet győznie 1v1-ben.

A játékos jelenet tetszett a részben a legjobban. Nagyon érdekes volt, ahogy megtudtunk róluk pár infót. Nem semmi, hogy így csökkenti a lakosok számát Doffi, de vajon mi okból ? Moria zombijai után ez a legjobban érdekelt arc rejtély a részemről. Azért az animések megint nem sajnálták a spoilert és a szemfüleseknek már ki is derült (mint nekem), hogy a Flamingo családból ki (is?) a felelős az egészért. Elég szép árnyékképet tettek oda, így a nem mangásoknak is leeshetett.

A Nagy hármas "harca" újfent nem tetszett, hisz elég egy oldalú volt az egész. Law csak menekül ketten meg bombázzák. Egyébként nem tudom min állt Fujitora, de olyan volt, mintha lebegne egy uborkaszeleten (18:14 Horriblesubbs verzióban).

A tündéres jelenet no komment. Remélem ördöggyümölcs képessége van, máskülönben hogy is varrta át az üvegeket törés nélkül a falhoz ? ikszdé Bár egy ilyenen már nem kéne fennakadnom.

To sum up, egy elég jó részt kaptunk. Az előző rész tartalma ijesztően rövid volt és én az időhúzást se nagyon éreztem. A grafikával nem voltak bajok általában és a vágások is stimmeltek. Ez a rész megérdemel egy 4-est.

Lehet pár embernek nem fog tetszeni amit most leírok, de kezdek úgy-ahogy hinni a Tapion-sama-s Op-Ft hírben. Ugye ugyanaz az aréna/kolosszeum dolog megy most és ebben a részben az is kiderült, hogy mindkettő alatt érdekes dolgok vannak. Fairy Tail-ben Sárkány Temető, itt a Gyár. Ez már több, mint véletlen, bár ki tudja. Oda nem szokott kopizni és a FT-ben ezek a dolgok sokkal hamarabb voltak. Ki tudja...
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2882 Dátum: 14 jún 01, 17:12:33 »

Korrekt rész volt szerintem.
Valahogy az általában gyengére sikeredő filler jelenetek sem zavartak.
Persze lehetnének jobbak.
Azon már rég túl vagyok, hogy Luffyt miértnem ismerik fel amikor a verseny elején amikor látták, hogy nyúlik igencsak néztek pedig akkor alig nyúlt bár azok lehet a versenyzők voltak nem emlékszem de mindegy a Dressrosaiakat meg elkönyvelem simán retardáltnak ikszdé

Csabi annyiban javítanálak, hogy:
"Kíváncsi lennék rá, hogy mennyire esélyes egy al-admirális/tengernagy ellen. "
Kíváncsi lennék, hogy az al-admirális mennyire esélyes Zoro ellen.*
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2883 Dátum: 14 jún 01, 23:01:07 »

Tetszett a rész. Nevet

Olvasom a mangát is és a Luffy vs Chinjao összecspás miatt érdekelt igazán a rész. El kell mondjam, hogy nem kellett csalódnom. Nevet Nekem rettenetesen bejött.  >.<#
Főleg amiatt, hogy a mangában nem tudta úgy kiadni magát, hogy mindketten használják a Király Akaratát. De itt elég szépen le lett festve, hogy mi a következménye ha egy legendás kalóz és egy másik nagyágyú is szabadon ereszti erejét. Nevet
Az összecsapás után meg amikor egymással álltak szemben. Na az a rész meg aztán a kedvenc. Ennek az oka pedig a zene, ami alatta megy. Ez a zene ment a 484. anime rész vége felé, mikor Fehérbajusz egy utolsó támadást indít a tengerészet ellen. Ott azt a jelenetet annyira epiccé tette, hogy reméletem egyszer még hallani fogjuk az animében és itt van. Egyszerűen imádtam.  >.<# ikszdé

Na elég szépen kiveséztem a rész utolsó egy percét.  ikszdé

Mindenesetre a többi harc is jól lett ábrázolva. Sai és a Funk fivérek majd Sai és Ideo csatája is jól lett ábrázolva.
Egyedüli negatívum, amikor Jean a Bandita dobálta a rengeteg fegyvert Luffy felé akkor Luffy össze vissza ugrándozott előlük. Nekem a mangában úgy tűnt, hogy a mozgása nem ilyen darabos, hanem sokkal folyamatosabb. De ez csak apróság.

Összességében nagyon jó rész volt. Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2884 Dátum: 14 jún 08, 16:08:39 »

Ez egész jó rész lett, rosszabbra számítottam az előzetes alapján. Mosolyog

Az epizód eleje nagyon megmosolyogtató volt, nem csak Robin számára Nevet Tetszettek a rovarok és a róka mountok Nevet Robin mellét is jól kihasználták megint ikszdé
Nagyot nevettem, amikor megláttam Zoro-t ott ülni és szurkolni Luffy-nak a Tv-be ikszdé Mérges volt, amiért őt kihagyták a harcból ikszdé
A Dofi vs Law macska-egér játék most kivételesen tetszett is. A kawarimi no jutsu nagyon adta ikszdé
Namiék jelenete már kevésbé, de szerencsére bőven nem erre fókuszált a rész, pedig azt hittem az előzetes alapján. Ezért is volt pozitív csalódás.

Egyetlen nagyobb negatívumot tudok felhozni, hogy majdnem 7. perctől kezdődött a rész... Ez azért nem kellett volna... Viszont emiatt nem voltak elhúzva a történések. A grafika is rendben volt, szóval megérdemel egy 4/5-öt ez az epizód is.

Úgy látszik a Lucy vs Chinjao leszámolásra még várnunk kell egy hetet, legalábbis a következő rész címe alapján ott lesz befejezve.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2885 Dátum: 14 jún 08, 19:01:39 »

Dél körül megnéztem az epizódot. Később ledőltem kicsit aludni. És speciel nem tudom megmondani, mi történt az epizódban, annyira üres volt. smirksweat
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2886 Dátum: 14 jún 08, 20:33:49 »

Ez egy jó rész volt.
Talán amibe bele tudnék kötni az ismételten az OST a Sunnys jelenetnél.
A drámai helyzet, a telefonhívás miatt tudtam megemészteni de ez a nő a művészetével annyira nevetséges, hogy amikor ment az OST és őt mutatták ahogy éppen ragelni kezd nekem onnantól meghalt a jelenet.Szerencsére csak pár másodpercre.

Ezzel a Luffy Chinjao harccal meg úgy vagyok, hogy szánjanak rá egy részt vagy valami, vagy ha már nem róluk szól az epizód és mindenképp mutatni akarják őket akkor csak olyan fél percig 1-1 technika erejéig.

egyetértek a 4/5-el Mosolyog
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2887 Dátum: 14 jún 09, 06:19:41 »

Jó rész volt szerintem.
Az emberek mindig azt csinálták, hogy ha egy csata nem egy egész részen (vagy részekben) zajlik le, akkor a youtube-on öszzeállítják. Ezt csinálták a Vergo vs Smoker csatával is.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2888 Dátum: 14 jún 09, 09:44:11 »

Elfelejtettem megemlíteni, hogy külön pluszpont a fordítóknak a Robinos jelenetnél a Mellesleg szó kiemelése! ikszdé
azon nagyot szakadtam! Nevet
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2889 Dátum: 14 jún 09, 10:00:21 »

Ez a szó nem is szerepelt a feliratunkban.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2890 Dátum: 14 jún 09, 14:07:47 »

Hopp akkor másikat néztem meg magyarul  Nyelvesít
Most jutott eszembe, hogy 2 magyar fordítás is volt fent  smirksweat ikszdé
Elnézést legközelebb jobban figyelek ikszdé
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2891 Dátum: 14 jún 15, 14:05:35 »

649:
Őőő. A Hawk Rifle-nek nem kellett volna tüzet produkálnia?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2892 Dátum: 14 jún 15, 15:34:54 »

Lehet produkált, csak nem mutatták Nyelvesít Nekem a kéz és lábharcok DBZ effektusai hatottak érdekesen. Ami tetszett  a részben, hogy most nem ugráltunk 6 helyszínre, és a visszaemlékezés Garppal jó lett.

Egyébként Dani régen írtál már pozitív hangvitelű kommentet Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2893 Dátum: 14 jún 15, 15:55:11 »

Huh, rég nem volt ilyen f*sza One Piece epizód! Lehet, hogy az a jó epizód titka, hogy nem szabad telerakni jelenetváltásokkal? Hmmm.
Az ábrázolásmódok is minőségiek, sorra kapjuk a pofás animációkat. Luffy és Chinjao összecsapása elég epic lett. Csak így tovább, és végre feljebb ível az anime minősége.

Igen. Kemény egy oldallal ezelőtt.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2894 Dátum: 14 jún 15, 16:24:28 »

Ez a rész... Kezdjük azzal, hogy 4-5 háttérzenéből választanak egyet mindig az előző rész tartalmához. Van kb. kettő, ami a gyors és lényegre törő jeleneteknél van, és... És van ez a másik verzió, ami ma is volt... Ha ez a háttérzene van az előzőrész tartalma közben srácok, akkor fel is készülhettek egy nagyon szép és hosszú összefoglalóra...Ami pedig azt eredményezi, hogy 5. perctől hamarabb nem fog kezdődni a konkrét aktuális epizód ikszdé Igen ezekre is figyelek, mivel sose pörgetek bele a OP animébe; egyrészt a mindig nagyon jó opening miatt és az előző rész tartalma is jó dolog, ha nem viszik túlzásba, mivel 1 hét hosszú idő. (Főleg ha a legizgalmasabb jelenetnél hagyják abba, mint szinte mindig )
Szóval az első fekete pont meg is volt már rögtön az elején, viszont emiatt azt kaptuk, hogy nem volt egy vagy több másik párhuzamos jelent Nevet Kivéve a flashback, de az teljesen ehhez kapcsolódott.

Luffy vs Chinjao harcát szerintem elkönyvelhetjük Szalmakalapos legösszecsapottabb verekedésének. Oké, hogy nem főboss-al öklözött, de azért illett volna igényesebben megcsinálni. Ez alatt azt értem, hogy egyáltalán nem voltak (már itt se... ) értelmes MOZGÓ harcjelenetek, inkább csak ilyen diavetítések. Jaj de nem, bocsánat, amikor Jao átment Beyblade-be, akkor volt valami animáció féleség XDD Juppí!

Chin múltja egész ötletesre sikeredett amúgy, ez tetszett is úgy-ahogy Nevet Lényegre törő és rövid volt, ritka az ilyen flashback történet a OP-ben, meg kell becsülni! ikszdé Nem semmi, hogy milyen fúró feje volt, tényleg nagyon illett rá a kifejezés ikszdé Az is kemény volt, hogy mennyi arany lapult a jégréteg alatt.. Én annyi kincset már rég elkönyvelném a One Piece-nek ikszdé De tényleg... Tuti nem azt találta meg véletlenül ?? ikszdé Vagy az még ettől is több ? Ha egyáltalán tényleg vagyonról van szó...
Garp elmehetne csontkovácsnak, szépen megoperálta Chinjao kobakját ikszdé Szegény ott kereste a csúcsot, de nem találta és elkezdett majdnem sírni, áááá, ezen meghaltam ikszdé Mondjuk most már érthető, miért lett ilyen hülye, kapott egy KIS agyrázkódást ikszdé Utána meg még folytatta is a fejeléseket a jégbe... Nem normális egy karakter ez, még a Op világában is kiemelkedő a hülyesége ikszdé

A visszaemlékezés után pedig szokásszerűen gyorsan lerendezték a dolgokat. Ami tetszett: Luffy Thor támadása az Erős Filmből visszatért Mosolyog Ami NEM tetszett: szerintem a haki színe nagyon igénytelen, bár sose volt igazából minőségi szinten... Annyira csúnya, hogy arra nincs szó... Paint-tel szebbet festek nekik... Vagy csak engem zavar ennyire ?
Végül is Luffy visszaadta Chinjao büszkeségét, még a végén puszipajtások lesznek ikszdé Lazán kinézek egy ilyet a Op-ben, főleg, hogy Chinjao még hülyébb lett, mint valaha... Vagy a feje alakjával az értelmi szintje is visszatért ? ikszdé Azért szépen kettévágta a ringet. Respect bow

Szóval a mai részben egyedül a poénokat tudom értékelni, mert azok kétségtelenül epic-ek voltak ikszdé Maga a harc és annak kivitelezése viszont irtó gyengére sikeredett, így a pontszám is csak egy 3/5 a részemről.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 191 192 [193] 194 195 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins