Ez a rész... Kezdjük azzal, hogy 4-5 háttérzenéből választanak egyet mindig az előző rész tartalmához. Van kb. kettő, ami a gyors és lényegre törő jeleneteknél van, és... És van ez a másik verzió, ami ma is volt... Ha ez a háttérzene van az előzőrész tartalma közben srácok, akkor fel is készülhettek egy nagyon
szép és hosszú összefoglalóra...Ami pedig azt eredményezi, hogy 5. perctől hamarabb nem fog kezdődni a konkrét aktuális epizód

Igen ezekre is figyelek, mivel sose pörgetek bele a OP animébe; egyrészt a mindig nagyon jó opening miatt és az előző rész tartalma is jó dolog, ha nem viszik túlzásba, mivel 1 hét hosszú idő. (Főleg ha a legizgalmasabb jelenetnél hagyják abba, mint szinte mindig )
Szóval az első fekete pont meg is volt már rögtön az elején, viszont emiatt azt kaptuk, hogy nem volt egy vagy több másik párhuzamos jelent

Kivéve a flashback, de az teljesen ehhez kapcsolódott.
Luffy vs Chinjao harcát szerintem elkönyvelhetjük Szalmakalapos legösszecsapottabb verekedésének. Oké, hogy nem főboss-al öklözött, de azért illett volna igényesebben megcsinálni. Ez alatt azt értem, hogy egyáltalán nem voltak (már itt se... ) értelmes MOZGÓ harcjelenetek, inkább csak ilyen diavetítések. Jaj de nem, bocsánat, amikor Jao átment Beyblade-be, akkor volt valami animáció féleség XDD Juppí!
Chin múltja egész ötletesre sikeredett amúgy, ez tetszett is úgy-ahogy

Lényegre törő és rövid volt, ritka az ilyen flashback történet a OP-ben, meg kell becsülni!

Nem semmi, hogy milyen fúró feje volt, tényleg nagyon illett rá a kifejezés

Az is kemény volt, hogy mennyi arany lapult a jégréteg alatt.. Én annyi kincset már rég elkönyvelném a One Piece-nek

De tényleg... Tuti nem azt találta meg véletlenül ??

Vagy az még ettől is több ? Ha egyáltalán tényleg vagyonról van szó...
Garp elmehetne csontkovácsnak, szépen megoperálta Chinjao kobakját

Szegény ott kereste a csúcsot, de nem találta és elkezdett majdnem sírni, áááá, ezen meghaltam

Mondjuk most már érthető, miért lett ilyen hülye, kapott egy KIS agyrázkódást

Utána meg még folytatta is a fejeléseket a jégbe... Nem normális egy karakter ez, még a Op világában is kiemelkedő a hülyesége

A visszaemlékezés után pedig szokásszerűen gyorsan lerendezték a dolgokat. Ami tetszett: Luffy Thor támadása az Erős Filmből visszatért

Ami
NEM tetszett: szerintem a haki színe nagyon igénytelen, bár sose volt igazából minőségi szinten... Annyira csúnya, hogy arra nincs szó... Paint-tel szebbet festek nekik... Vagy csak engem zavar ennyire ?
Végül is Luffy visszaadta Chinjao büszkeségét, még a végén puszipajtások lesznek

Lazán kinézek egy ilyet a Op-ben, főleg, hogy Chinjao még hülyébb lett, mint valaha... Vagy a feje alakjával az értelmi szintje is visszatért ?

Azért szépen kettévágta a ringet. Respect

Szóval a mai részben egyedül a poénokat tudom értékelni, mert azok kétségtelenül epic-ek voltak

Maga a harc és annak kivitelezése viszont irtó gyengére sikeredett, így a pontszám is csak egy
3/5 a részemről.