Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 13 ápr 23, 13:09:12 » |
|
Tényleg érdekes rész volt. Kaptunk újból pár infót, pl.: hogy Law, hogyan csatlakozott CC-ékhez. Mostmár egyértelműen megtudtuk, hogy Law műve volt a mutánsok "készítése". Érdekes, hogy a flashback-ben még Mone teljesen ember volt. Most akkor vagy volt valami mozgás bénulása, vagy valami más betegsége, vagy pedig ő kérte Law-ot, hogy adjon neki hárpia erőt. Vagy pedig Zoan gyümije van A Jeti cool fivérek szépen tolják. Barnaszakállon jót nevettem, amikor azt mondta, hogy nem tud sokat róluk, utána meg már a nevüket és a korukat is megemlítette Jahige jelenetével nem lett volna bajom, mert tényleg váratlan fordulat volt, és ahogy tartotta a fejéhez a puskát a jeti, kirázott a hideg. Teljesen elfogadtam volna azt az időhúzást, ha nem jön elő megint a One Piece jellegzetessége, hogy a karakterek képesek mindent túlélni... Meg belelő majdnem 10et a fejébe, és szinte teljesen sértetlen... Ne értsetek félre, nem akarom, hogy mindenki halljon meg, de azért ennyire abszurd dolgokat ne éljenek már túl a szereplők, gondolok itt Hodira vagy akár a Skypiás szakállas fickóra, akinek egy ultra hiper nagy villámcsapás se vette el az életét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 13 ápr 23, 16:22:55 » |
|
Valóban keveset haladt előre a sztori és még harcok sem voltak de kellenek néha ilyen részek is. Tetszett, ahogy CC egyből fegyvert fogott Law-ra, jó, hogy nem bízik meg benne teljesen, hisz a célját sem tudja és még ráadásul kalóz is. Most nem keresem vissza, de mintha Law valami olyasmit mondott volna, hogy nem Luffyék az egyetlenek, akik keresnek valakit, még a csapat tali előtt. Kíváncsi vagyok, hogy mi az igazi célja a szigeten. Mone még rejtély, hogy mi a csuda, mert még az is lehet, hogy ő is a szigeten dolgozott Vega Punkkal. Csak ő nem akart elmenni a robbanás után, ki tudja. Csabi: Ha Barnaszakállt életben marad, akkor azt azzal magyarázom, hogy kell valaki a helyiek közül, akivel lehet majd bulizni az évad végén. Elnézve a visszaemlékezését, egy 80 milliós vérdíjú kalóztól elvárná az ember, hogy legalább egy csöpp esze legyen, főleg hogy CC a kormánynak dolgozik. Law azért szépen lefejezte azt a két hapsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 16:24:27 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2282 Dátum: 13 ápr 28, 22:33:32 » |
|
Nah, semmi véleményezés? 593: Franky ámokfutását Chopper szörny verziójában jól visszaadták. Csúszott be 1-1 mosolygás. "Buuubaaa"-n behaltam. Tetszik, hogy időugrás óta relatív fontos szerepeket kap Franky. A megrajzolás most csúnyácska volt. Luffynak időnként akkora feje volt, hogy ehaj. Főleg profilból. Viszont a jövő heti meglepően szépnek ígérkezik. Ui.: Asszem mehet le a spoiler felhívás az epizód megjelenések közül.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2283 Dátum: 13 ápr 29, 14:28:28 » |
|
Jó kis részre sikeredett ez. A jeti cool fivéreket nagyon megkedveltem. Ijesztő vagánysággal fogták a fegyvereiket, és szépen taktikáztak. A sok coolos párbeszédük is hatalmas volt, pl.: "Okama ? Ez egyáltalán nem cool" A dühöngő Chopper-Franky nagy poénforrás volt, főleg amikor váratlanul hasznosat is tett Luffy se volt semmi, hogy a legerősebb támadásával üti ki csórit Az epizód végén kicsit meglepődtem. Én még szurkoltam is a Jetinek, hogy győzze le Law-ot, mert annyira irritáló ez a szupernova, hogy mindenkit aláz. Alig várom, hogy valaki szétverje :@ Ez a kalózszövetség érdekesnek ígérkezik. Vajon kit akar kiiktatni ? Mindenki képbe jöhet, kivétel Shanks-ék, mert azok ellen úgyse egyezne bele Luffy. Amik viszont nem tetszettek: A grafika valóban elég gyengére sikeredett és az epizód végén a jetik mozgása nem volt összhangban a lépést imitáló hangeffekttel Viszont az jó volt, hogy a rész elején odafigyeltek a havas kabátok adta hangokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 13 ápr 29, 15:31:59 » |
|
Meglepőnek tartom ezt a szövetség dolgot, ugyanakkor kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, ütös párost alkothatnak ketten. Amúgy valószínűnek tartom hogy Feketeszakáll-ra gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 13 ápr 29, 17:29:09 » |
|
Law túl cool. A vége nagyon epik lett . Már el is kezdődtek a találgatások , hogy ki ellen mennek . Sajna én már tudom , hogy ki lesz . Emlékszem régen én Big Mamra tippeltem a Gyojin szigeti hívás miatt. Franky volt ebben a részben a legcoolabb .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 17:31:14 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 13 ápr 29, 19:17:20 » |
|
Kicsit laposnak éreztem ezt is , sajnos most nem az ízlésem szerint volt összerakva a rész... Igen Luffy hatalmas feje nekem is szemet szúrt. Ami még ez előtt felhívta a figyelmem, az Usopp "szerepe" volt, mert amikor ő beszélt, akkor állt a kép... Mangába elég zavaró volt ez a szerepcsere mizéria, de itt már több mint zavaró(egy-két rész erejéig elmegy, de ez már sok(k)). Amit nagyon sajnálok, hogy kihagyták a számomra legmókásabb jelenetet... http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/667/16 (2. képkocka) Annyira beleéltem magam abba, hogy majd beletesznek egy flippergép hangeffektust és pénzcsörgést, erre meg csak a mondat maradt meg A harcokat sem találtam jónak, sajnos amire először azt hittem, hogy jó rész lesz, kiderül, hogy még sem hozza a várt eredményt( Zoro harcát nem cseszik el, habár az picit odébb van) KIRÁLY! MŰKÖDIK! Elsőre nem értékeltem az OP-et, de harmadszorra már egész jó... ^^ Law számomra nem volt olyan irritáló, se régen, se most. A szememben attól még csak egy semleges karakter marad, vagyis egy ideig előtérben/szem előtt lesz, viszont a későbbiekben, amikor Luffyt már Yonkou-nak fogják titulálni, akkor varázsütésre eltűnik/megölik, esetleg ő lesz a Yonkou és Luffy halad a Kalózkirály címe felé. Viszont ez a ROOMozást nem tudom megunni , nagyon bírom, mikor elkezd kaszabolni. Vajon kit akarhat Law kiiktatni? Egyáltalán kivel lehet összetűzésben? (nem mintha én nem tudnám ) Muszáj mindig ilyen idétlen kérdéseket feltenni, hogy azok, akik csak az animét nézik kételkedni kezdjenek a saját elképzeléseikben Amúgy meg ********* fogják célba venni, mert Law azt mondja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 19:21:56 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2287 Dátum: 13 ápr 30, 13:35:01 » |
|
hát én nem kételkedem. feketeszakáll túl erős nekik, shanks nem luffy miatt, vagy big mom aki a leggyengusabbnak bizonyul eddig, vagy most kapunk egy kis infot kaidorol, így hozza be őt oda a storyba. meglátjuk majd, kövi részbe úgy is kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 13 ápr 30, 18:04:53 » |
|
Nem volt rossz rész. Szerintem elég jó volt. El lettek találva a poénok. @Toshin raizen Én láttam a részben ezt a jelenetet is. '' még hasznos is volt ''-kijelentést tett nami, ugyanezzel a fejjel. Most már nem nézem le a 2 fejvadász tesót. Csak csodálkoztam mikor zoro-t leverték ( még mindig magyarázatot várok erre ). Nem vette volna komolyan? Luffy épphogy 1-et kiütött. Suroró ''tervére'' kíváncsi vagyok milyen lesz animében. 10/8-at érdemel szerintem. A kalózszövetség érdekes...azoknak akik csak animét néznek. Lehet tippelgetni kinek mennek neki, de szerintem mindegy, mert mindegyik yonko erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 13 máj 05, 15:37:45 » |
|
Behalok. Sosem hallottam még olyan szépen hangsúlyozott angol kifejezést japán szinkrontól, mint ahogy a mai részben ejtette ki Caesar a "Smiley"-t. A poénos jelenetek megint adták. Imádom Law kiábrándult fejeit.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
sordoran
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 13 máj 06, 11:32:38 » |
|
Mangába jobban tetszettek Law döbbent fejei, itt valami még hiányzott, hogy mondjon magában valamit, mert csak így kimerevítve az arca nem lett szerintem legjobb :S A Smiley jól meg lett csinálva, hangulatosabb mint mangában, így mozgás közben. Naminak jól áll Sanji teste, azok a szemek a göndör szemöldökhöz hatalmasak Franky Zuber-je is tetszett, meg Chopper reakciója a testére Így összességében tetszett nekem ez a rész, és ahogy előzetest néztem következőre, halad azért a történet szépen. Akik meg csak anime-ot néznek továbbra is találgathatják, ki ellen mennek. Nem mintha záporoztak volna itt az ötletek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 13 máj 06, 12:25:32 » |
|
Hmm. Smiley egyébként elég lazán végighömpölygött a lángokon.... Aki olvassa a mangát, érti mire akarok kilyukadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2292 Dátum: 13 máj 06, 13:49:01 » |
|
Hmmm... Nem tudom, nekem ez a rész nem volt olyan... ROSSZ, sőt nagyon is élvezhetőre sikerült! Az eleje a poénkodásról szólt, amit egyáltalán nem bánok Luffy fikázós vicce jó volt Rogtön az East - Blue Saga ugrott be, amikor Zoro poharába tette bele azt csak sajnos Ő "itta meg a levét" Az után pedig azok az arckifejezések amiket Law csinált... Chopper rögzítésénél már én is jót nevettem ^^ Ami még inkább tetszik, hogy már csak Sanji Nami szerepcserét kell megcsinálni, amit egyáltalán nem bánok A következő rész pedig ^^ Már várom! Összességében jó rész volt, csak kicsit gyorsan véget ért.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2293 Dátum: 13 máj 08, 17:58:28 » |
|
Akik meg csak anime-ot néznek továbbra is találgathatják, ki ellen mennek. Nem mintha záporoztak volna itt az ötletek... Én szerintem a leglogikusabb az lenne ha Feketeszakáll ellen mennének, de az is lehet hogy Kaidou lesz az, mivel egyedül őt nem ismerjük még, és lehet hogy most akarják behozni a történetbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2294 Dátum: 13 máj 08, 18:42:45 » |
|
Én BigMon-ra tippelnék. Már Luffy kikezdett vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|