Az előző rész tartalma nagyon rövidre sikeredett, már-már megörültem, de ennek függvényében szépen elnyújtottak pár jelenetet...
Egyébként nagyon jó rész volt. Nem kicsit lettem ideges, amikor nem tudtuk meg kit akar Law legyőzni. El tudom képzelni Oda
fejét, amikor csinálta a mangát
Már csak az a kérdés, hogy és mikor fogják bejelenteni nekünk, szerény publikumnak. Valami nagyon epikusan kell majd, ha már így titkolgatják.
Hogy kit akarnak elintézni, azt még én se tudom. Luffy nagyon megörült neki, de ebből nem sok következtetést lehet levonni
Azon se lepődnék meg, ha Shanksot, és ezért örült meg Luffy, hogy újra találkozhat vele, de inkább Big Mom az esélyesebb, esetleg tényleg Kaido, mert valahogy be kéne hozni a történetbe, de Feketeszakáll se kizárt
A barlangos poénok hatalmasak voltak. Amikor Luffy megkérdezte Law-ot, hogy elakarja-e árulni, vááá azon 5 percig szakadtam a röhögéstől XDDD De Law válasza is: "nem"
A testvisszakapós poénok is hatalmasak voltak, szegény Chopper teste
már csak Sanji Nami szerepcserét kell megcsinálni, amit egyáltalán nem bánok
Jaja, ezt én is nagyon várom már
El tudom képzelni Sanji-t, ahogy Nami testében könyörög, hogy neeee, nem akarok visszamenni, jó ez itt
Még fotókat se csináltam
Ez a trutyi támadása jelenet nagyon el volt nyújtva, de a neve mindent vitt
Smiley-t kíváncsi leszek, ki intézi el és hogyan. Még a közelébe sem lehet menni. Talán a szamuráj ? Ő esetleg tudna vele kezdeni valamit a képességével, de megölni nem hiszem, hogy tudná. Hogy ölsz meg egy nyálkát ?
Dragon Ball Z Buu harc forrása alapján, én úgy tudom elképzelni, hogy teljesen elpusztítják minden darabját, esetleg bezárják valahova. Ha az előbbi, akkor biztos van valami gyenge pontja, ami ellen egy elem, pl: tűz vagy víz ütőképes tud lenni. Az viszont tény, hogy Law ereje itt nem sokat érne
Zoro és Sanji tud hakizni ??? Kicsit meglepődtem, kíváncsi vagyok miket tudnak. Luffy és Law kalózszövetsége pedig nagyon tetszik