25 feb 17, 13:14:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 154 155 [156] 157 158 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 761134 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2325 Dátum: 13 jún 04, 13:42:54 »

Nekem annyira nem jött be a mostani rész. Kaptunk egy rejtélyes fickót, Mone tégla, Sanji megmenti a szamurájt, amit már az előző részben elkezdett. Ennyi történt benne.

Brook meg Sanji vitték el a hátukon az egész részt. Ha ők nem poénkodtak volna, akkor semmi se lett volna ez a rész.

Arra számítottam, hogy Law odaadta Ceasarnak a szívét, mint biztosíték. Csak arra nem számítottam, hogy most becsatlakozik még egy fél a játékba. Kalózok-Tengerészet-Mester-Vergo. Szép kis harcok lesznek itt. Várom már Ceasar arcát, mikor megtudja, hogy Mone áruló. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Infy
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2326 Dátum: 13 jún 04, 16:34:20 »

Lassan egy hónapja nézem a One Piece -t, és jelenleg a 79. résznél tartok. Szerintem jól haladok Pojén Lehet idén nem érem utol az animét, de talán megközelítem a 600. részt Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2327 Dátum: 13 jún 04, 17:17:19 »

Én egy hónap alatt már majdnem kétszer végig néztem:D Szóval nem haladsz túl jól:P
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2328 Dátum: 13 jún 04, 17:20:20 »

Én régen mikor elkezdtem nézni 30 részt néztem meg naponta kb. Nevet (hátvégén meg kb 35-36 )
Igazából, ez is "rossz" az ilyen hosszú animéknél, mivel nem lehet abbahagyni...mert még megnézem a következő részt.
Egyedül a Davy Back arc ba tekergettem bele...mert valamik iszonyú irritáló volt. A Davy Back fillert meg teljesen átugrottam. Meg a filler epizódokat úgy beleszövik a részekbe, hogy nem lehet sokat átugrani (pl.Alabasta vagy Marineford.)
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #2329 Dátum: 13 jún 04, 17:27:01 »

Annak a húsnak amúgy lesz a későbbiekben valamiféle funkciója, vagy csak ez is egy animekben megszokott teljesen indokotlan hülyeség?Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2330 Dátum: 13 jún 04, 17:31:19 »

Nektek egyáltalán van életetek? Vagy konkrétan a gép előtt keltek fel, fekszetek le? ikszdé

Sosi16:
Igazából csak Vergo személyiségét egészíti ki. Lesznek érdekesebb dolgai is. Szerintem haláli fazon. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2331 Dátum: 13 jún 04, 17:54:57 »

Én gép mellett fekszek és kelek, de azt hiszem attól még van életem.
Még csak tavaly kezdtem nézni, de 2 hét alatt összeállt a kép a történetről.
Végül is jobb később, mint soha. Nevet
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2332 Dátum: 13 jún 05, 19:09:20 »

Zoro menő volt a részben, főleg a végén Nevet. Az a tűz katana, érdekes lenne, ha ő forgatná Nevet, de szerintem Kinemon nem fog meghalni. Szamuráj szintet hozta a tag úgyhogy most már bírom Nevet.
Brook jó volt, a nincs is szemem poén, meg hasonlók.. nem lehet megunni : )).
Sanji unalmas számomra mostanában...

Azon filóztam egyik nap, hogy ha valakire kairosekit tesznek akkor attól még hakit tud használni?
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2333 Dátum: 13 jún 05, 20:26:22 »

A karioseki csak az ördög gyümi erőt veszi el, úgy hogy igen tud hakit használni.
Szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 21:51:00 írta klozo » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2334 Dátum: 13 jún 05, 20:35:42 »

Ez bizonyos szempontból nem így van. Valóban a gyümölcs használókat tudja megfogni de ha visszaemlékeztek akkor azt a személyt akiben van gyümölcs azt teljesen ki is üti. Minden erejét elveszi. Luffy is állandóan megrogyik amikor hozzáért a kairoseki kő. Tehát hakit sem lenne képes használni abban az időszakban ha kővel érintkezik.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2335 Dátum: 13 jún 05, 21:52:37 »

Viszont ebben a részben Kinemon elég aktívan mozgott, miközben a felsőteste a víz alatt volt.

Mikor Sanji emlékeztette a szamurájt, hogy mit mondott, akkor én azt hittem, hogy arra célzott, hogy azt mondta mikor összerakja a testét, majd harcolni fognak egymással erre meg Zoro akar vele harcolni... Remélem, hogy ezt nem felejtette el Sanji.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2336 Dátum: 13 jún 06, 00:32:27 »

Ezt még tovább erősíti az, hogy ha visszaemlékezünk a HQ csatára és a főnix gyümölcs használóra. Ő is bilincset kapott és tudjuk, hogy tudott használni hakit. Mégis semmit nem tudott csinálni amikor a bilincs rákerült.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2337 Dátum: 13 jún 09, 15:20:36 »

599:
Hát ez nagyon élettelen epizódra sikeredett.
Az egyetlen pozitív strigula Joker kilétének felvezetéséért jár. Ütött.
Viszont amikor az ifjú apuka visszaemlékezett Vergora, gyönyörűen kihagyták az arcáról a sültkrumplikat. Áhh. Szomorú Smiley átalakulásánál is lemaradt, hogy megette az axolotl zoan gyümölcsöt. Estébéestébé.

Oh, most olvasom, hogy Takkō Ishimori, Sengoku szinkronhangja most szerdán hunyt el. Nyugodjék békében.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 15:24:18 írta Dani » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #2338 Dátum: 13 jún 09, 15:24:47 »

Ez a Doflamingo érdekes arc, talán az összes nagyágyú közül róla tudunk a legkevesebbet. A Világkormánnyal való kapcsolata sem tisztázott, kíváncsi vagyok hogy ez a szál miként fog kibontakozni. Viszont úgy tűnik hogy nem láttuk még az igazi erejét, mert ha ilyen beosztottai vannak mint Vergo aki két ütéssel leverte Law-t(bár igaz a szíve nála van), akkor nagyon valószínű hogy több van benne mint amit eddig láthattunk.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2339 Dátum: 13 jún 10, 12:53:20 »

"Minden téren haladunk egy hangyányit a történetben" milyen igaz. Én annyira nem szeretem az ilyeneket, amikor 5 szál is van és tényleg alig kapunk vmi új infót, de hát ez van. A részről:

Ez a Yarisugi nem elég hogy igénytelenül öltözködik még a viselkedése is nevetséges. Egyáltalán nem szimpatikus, de legalább megtudtuk, hogy a gyerekeknek vannak szülei!
Az Usopp és a kodomok meg a Zoroék vs nyálka szálakról inkább nem írok semmit, egyértelműen hihetetlenül unalmasak már és alig történik valami.

A G5 katonák csapdába esése a szigeten érdekes volt, mivel aki szemfüles, a hiper kemény acél(?) kapukon volt 1 jel, és mivel ez annó Vegapunk labora volt, nagy valószínűséggel az ő fejét ábrázolta a szimbólum. És ha ez igaz, akkor a rejtélyes doki kopasz és szép nagy betyár bajusza van, ami valószínűleg fehér, mert biztos öreg lehet már.

Viszont ebben a részben egyértelműen Robin megszólalása volt a legjobb, amikor azt mondta Luffy-nak és Smokernek, hogy "jó újra így együtt látni titeket, nosztalgikus"- milyen igaza volt Nevet
Vergo 1 kalóz, Joker pedig Doflamingo. Így már érthető, mi ez a sok emberrablás.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 154 155 [156] 157 158 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins