Már ideje volt az új Openingnek. Nem mintha bármi baj lett volna a We Go-val, csak már sok volt belőle. Viszont a számot hallgatva lehet, hogy hiányozni fog a jó kis fülbemászós: Ich, Nyi, Sunshine!
Az első néhány másodperc, ahogy megrtajzolták Luffy-t, az nagyon klassz volt. Szépen meg van rajzolva, de ezt el is várjuk, hisz csak egyszer kell megrajzolni ezt a másfél percet. Csupán a repülős csoportképen nem tetszett Zoro és Robin arca. Az utána jövő képeknél a cápás különösen tetszett, ahogy Brookot és megakarja enni a cápa és Robin menőzik két pisztollyal.
Anime nézőként én nem fedeztem fel, olyan sok spoilert, nem hiszem, hogy olyan lényeges dolgokat ellőttek volna. Az, hogy Dolflamingót megmutatták engem csak kíváncsisággal tölt el.
A nagy pudingszörny meg első látásra viccesnek tűnik inkább.^^
Na de a rész: Én nem számítottam rá, hogy a gyerekek, függők lennének, főleg nem ilyen mértékben. A drog rossz, érteeeeem!
Viszont az a tény, hogy azok nem óriás gyerekek kicsit lehangolt. Jó időhúzás volt, ahogy előjöttek a gyerekek elvonási tünetei. Csak, akkor zavart kicsit, mikor Luffy kérdezte a kiskölyköt, az meg rá vagy5 másodperccel válaszolt, közben meg állóképet néztünk végig.
A rész legjobb jelenete egyértelműen a Sanji-Zoro-Brook trió szálja volt. Szóval innen az a sok ZoroxNami rajongó.^^
Kíváncsi vagyok, hogy a mester mihez fog kezdeni Smoker szívével. Most, ha úgy vesszük, akkor Smoker nem nagyon tud semmit csinálni, mert a Mester bármikor átszúrhatja a szívét, és akkor vége a dalnak. Nyilván megint Luffy menti majd meg. Már régóta az az érzésem, hogy a későbbiekben, olyan kapcsolat alakul ki közöttük, mint Roger és Garp között.
Csabi: Mikor megláttam, Zoroékat a hóban fekve, legyőzve a Jetik álltal, kicsit nagyon ledöbbentem.
Mármint Zoro, Luffy után a legerősebb a csapatban és csak így lezúzták, akkor nagyon durvák lehetnek. De aztán megláttam, hogy Zoro Katanái még mindig a hüvelyükben vannak, szóval biztosan egy orvtámadásról van szó.