Szerintem meg pofátlanul kevés információt adott ez az epizód is. Félreértés ne essék, nekem is nagyon tetszett, de ez borzalom! Még szinte semmi nem történt benne, és már a félidő jelzést látom...
A poénok viszont megint nagyon jók voltak, és volt belőlük pár
Főleg a fej trollkodása tetszett Sanjival, és az a Franky-Tank atyaég xDD Hát ezt majd még fel kell dolgoznom
Brook jelenete is hatalmas volt, ahogy már készül a közelgő harcra a testel. Még gondolkodtam is, hogy hogy tudta az utolérni a csontit, a kardjaival lépegetett vagy mi ? Erre ott elgurul hirtelen
Azon a Den-den mushin még mindig kacagok, hogy még a vér köpést is leutánozza
A G-5 reakciója is teljesen érthető volt, ahogy hirtelen meglátnak egy tucat óriás gyereket, egy bikinis csajt, egy óriás tanukit, tankot és egy levágott fejet
Teljesen bele tudtam élni magam a helyzetükbe
Smoker vs Law szerintem biztos nem lesz, majd valahogy megállapodnak és felfüggesztik a harcot. Pl: hogy fontosabb elkapni a szalmakalaposokat.
Jövőhéten nem lesz epizód... Legközelebb csak 2 hét múlva élvezhetjük ezt a remek, bár
kissé vontatott Punk Hazard arcot. És remélem azért lesz szünet, mert végre ráveszik magukat a kedves készítők, hogy csak kéne már egy új openinget csinálni...