24 nov 23, 22:00:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 741994 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2160 Dátum: 13 jan 27, 22:57:43 »

Jó kis rész volt. Legnagyobb gondom nekem is azzal voltam, amit már leírtak, hogy Luffy nem igaz hogy nem vesz észre egy 5 méter magas ellenfelet a háta mögött. Még Haki se kell hozzá. De hát ez van.
A rajzolás mélypontja a Punk Hazard első része volt, azóta egyre jobb szóval csak így tovább!
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2161 Dátum: 13 jan 27, 23:40:30 »

Luffy Robinékkal beszélgetett, és látta, hogy a nő észreveszi Luffy mögött az óriás izét. Szóval tudta az, hogy ott van a hátánál. Meg még volt 1 méter a kard és Luffy között, és animéknél szokás a legeslegutolsó pillanatban kitérni a támadások elől, vagy hatástalanítani a bombákat ( bár ez igaz az akciófilmekre is ) ikszdé
Naplózva

Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2162 Dátum: 13 jan 30, 10:55:53 »

Na jó ideje nem volt idöm irni,elkapott munka.
Nos annyi filler résszekre,hogy Shuzo harci techinkái nagyon bejöttek nagyon tetszet Mosolyog Apooonak talán rokonja xD
Nos mesternek hangja nemtom,de nekem nem jön be :/ ,Mone azonban ütös. Mosolyog
One piece is mebukott vizsgán,mert ha filler is,akkor istalálkoztak sárkányal tehát elégé Baki volt pláne Ha animéröl beszélünk^^
És jön Smoker huu de rég láttam,vajon lesz e Luffy vs Smoker harc Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2163 Dátum: 13 jan 30, 11:12:56 »

Ezen én is nagyon sokat agyaltam. Az oké, hogy filler és a mangában ezt figyelmen kívül hagyhatják, de az animében megtörtént. Emiatt én is failnek éreztem a dolgot. Meg tudták volna oldani ezt a dolgot, ha akarják. Remélem ilyen nem lesz a jövőben. Ezzel még nevetségesebbé és értéktelenebbé váltak a fillerek számomra.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2164 Dátum: 13 jan 30, 14:40:07 »

Most hogy így mondjátok tényleg! Ott volt az az öreg sárkány, akit mindenhova cipeltek, még a Grand Line előtt. Valóban nem kellett volna így meglepődniük az animében. Valószínűleg elfelejtették ők is ezt, mint én, mivel a G8 kapitánya is benne volt a Marinefordi háború készülődésében, igaz ha csak fél percig is, de ezzel bemutatták, hogy nem felejtkeztek el a töltelékekről se. Ez nekem teljesen tetszett, és további filler jeleneteket is ki lehetett volna hozni az okos tengerész vezetővel.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2165 Dátum: 13 jan 30, 14:59:20 »

Az a karakter amúgy iszonyatosan nagy arc volt! Sajnálom, hogy nem vette át a mangába Oda:D Az a valaha volt legjobb fillerek egyike:D
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2166 Dátum: 13 jan 30, 16:48:28 »

Az a filler sztm iszonyú volt:D A legjobb az a G8 arc volt Condorianoval.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2167 Dátum: 13 jan 30, 17:42:52 »

Nemtom,ez egy alap dolog tudni mert manapság régi résszeket felúljitják tehát lényegébben bocsánat de elbaszták....tömören
visszatérve aza filler nekem is az volt kedvencem,+Z film elötti részlettet ami közbe movie játszik arra zseniállis megoldoták Mosolyog
1 one piece filmet se néztem,de miröl original story mindenképp meglessem.
És hát igen khm khm khm nem nagyon vettem ésszre de tényleg láányok mellei jó nagyon lettek khm bárcsak való világban is khm khm nem vagyok pervez ^^  ikszdé ,de még1 negativ hozzászolásom van amire még én se vettem ésszre dereka nöknek urmaisten miezmár mindenki Teleshopos gépet vett meg és ez lett eredménye ^^ rajzolás kiváló minöség de ez egyetlen hiba ami nagyon is gond....
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 17:46:16 írta Pein7 » Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2168 Dátum: 13 feb 03, 16:12:05 »

Jó kis rész volt.
Érdekes, vicces és meglepő is!
A gyerekek jók lettek, vagyis ami a szinkront illeti. Franky nagy rajongótábornak örvendhetett. ikszdé
Eközben Luffyék megkísérlik átúszni a befagyott Dunát, de Nagahara-kunnak jobb ötlete támad, s meg oszt egy kis információt az edzéséről is. Kiderül, hogy már mentőcsónakkal is tud lődözni....  smirksweat
A leopárd kentaur közbe visszatér, és megpróbálja elintézni a behatolókat, ami nem sikerül. Ekkor belefújt Lehel/Lél kürtjébe, aminek hangjára baljós árnyak bukkantak fel a túloldalon. Vajon kik lehetnek? Újabb mitikus lényeket ismerhetünk meg? Vagy valami ennél is borzalmasabb? Bármi jön is, a jövőhéten kiderül, kik lakoznak a "lepel" alatt.
Visszatérünk a Kekszszobába, ahol a gyerekek kétségbeesetten hullajtják könnyeiket, hogy segítsenek rajtuk.
Ekkor a fura kinézetű búvárok(? ikszdé ) a Mester haragját felvállalva tüzeléshez emelik puskájuk. Ez már a kalóznémbernek is sok, s megpróbálja megvédeni a gyerekeket(a jelenet alatt futó zene, nagyon el lett találva), de túlontúl lassú. Ekkor valami pokoli lángok csapnak fel, ami képes lenne elnyelni az egész szigetet. Sanji bekapcsolódott a harcba(a jelenet alatt a hang olyan, mint egy sátáni kacaj, legalábbis nekem ez ugrott be annak hallatán), nagyot nőtt a szemembe.
Brook most is lazára vette a figurát, mint mikor elrabolták Caimie-t. Vicces volt látni, ahogy hóembereket épít Nevet
Egy újabb testrésszel találkozhattunk, kiderült, hogy a szamuráj nitoryu használó, vajon milyen erőt képviselhet?
Egy kissé eltérve a témától: Ha Luffy meglátná a fejet és a felsőtestet, akkor bevenné a csapatba? Úgy értem, hogy külön maradnak ikszdé ő az egyetlen anime hős akiből kinéznék ekkora hülyeséget ikszdé hiányzik pár kormánykereke(ha már kalózokról beszélünk),ha nem az egész, annyi szent.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 16:13:42 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #2169 Dátum: 13 feb 03, 18:16:47 »

Nekem ez a rész most nem jött be annyira, látszik hogy próbálták minél több töltelék jelenettel telerakni hogy megmaradjon az 1 mangás menet. Viszont Brook hülyéskedése hatalmas volt:D
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2170 Dátum: 13 feb 03, 18:28:55 »

Megszámoltam, és a keksz szobában a gyerekek sírását, és namit közben 5 perc 54 mp-ig mutatták illetve közben megcsodálhattuk a teljes szoba belsóépítészetét. Na ez volt az a pont, amikor azon a határon voltam, hogy kikapcsolom, és nem nézem tovább. Ezt leszámítva jó rész volt. Brook baromkodása kellett a végére Nevet lazított az egész történésen megint. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2171 Dátum: 13 feb 03, 18:35:16 »

Duuu nekem az volt az a rész amikor abba hagytam:D Erre nincsen szükségem. Ez a rész nevetséges volt:D Az égatta földön semmi értelme nem volt. Jöhetnének azok a fillerek. Ezé kár letölteni az animet.
Naplózva

alig33
Chuunin
*

« Válasz #2172 Dátum: 13 feb 03, 19:35:35 »

Van némi időhúzós filingje a mostani részeknek de azért nem elviselhetetlen (igazából sokszor volt már erre példa). Aki szereti a One Piecet annak ez meg se kottyan :DD Ha a főbb harcokat nem rontják el én abszolút elégedett leszek ha időhúzó ha nem Nevet A filler egyáltalán nem lenne jó sztem...
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2173 Dátum: 13 feb 03, 20:15:31 »

Hú hát ez valami eszméletlen jó rész volt!

Az epizódot egyértelműen Franky és Sanji hozta le. Az előző nagyon vicces és egyben vagány volt. De tényleg, amikor a kisgyerek csodálták, jókat nevettem rajta, meg amikor Namiék futottak, közben a gyerekek szomorú fejjel és a jelenet alatti lehangoló háttérzene szólt, akkor is hogy beszólt már: "Mi ez a tragikus légkör ?" ikszdé
Továbbá a Strong Right-ja is nagyon ütős lett, és a pózolása a rész végén Sanjival vitte a pálmát. Nagyon tetszik már most a párosuk!

Sanji meg amikor felugrott, hát az valami legenda volt. Komolyan, én nem láttam még ennyire vagány pózolást ikszdé

Luffy elképzelése arról, hogy jutnak át a folyón hatalmas volt ikszdé Ja és Brook hóemberépítése is. Most már akkor megvan a felsőtest is Nevet

A grafika is nagyon tetszett, talán 1 negatívot tudnék megemlíteni, de azt már ti is megtettétek előttem: A Keksz szobában "picit" túl hosszú volt, a gyerekek elmélkedése. De mivel 1 fejezetet dolgoz fel még mindig, valamivel húzni kellett az időt.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2174 Dátum: 13 feb 03, 20:45:09 »

Duuu nekem az volt az a rész amikor abba hagytam:D Erre nincsen szükségem. Ez a rész nevetséges volt:D Az égatta földön semmi értelme nem volt. Jöhetnének azok a fillerek. Ezé kár letölteni az animet.
Újra előjöttek nekem is az irritáló tünetek az óriás kölykök miatt. A mangában már elfelejtettem őket, itt meg újra előjöttek ikszdé Leszámítva az óriáskölykök részét, amit említettél Duuu és Hiei azonkívül tényleg jó volt Mosolyog

Dani: A főoldalon nem tudtam válaszolni, így hát megteszem itt, hogy igaz nem két fejezetet dolgoznak fel, hanem szépen átgyúrják azokat. Viszont! Pont így a jó, pörgős, izgalmas és vicces, még ha a mangát olvasod is Nevet
One Piece-nak a meganimálásába sose találtam hibát, még jó, hogy profik dolgoznak rajta Kúl Ellentétbe más animével. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins