24 nov 27, 21:37:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 744106 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Pein7
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2175 Dátum: 13 feb 03, 23:35:53 »

Laza,laza rész volt de hát remélem késöbb jobbak lesznek,azonban csak annyi jót lehetet láttni Sanji,Fraky 1-2 ujabb Technikát alkalmazott^^ Mosolyog
Brooktól némikor agyalgatok nem e szamurájoktól tanult e meg kicsitt karforgatás?
Brook hóemberek az tetszett^^ Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2176 Dátum: 13 feb 04, 15:15:04 »

Nekem Nami érzései is tetszettek. Nem az időhúzásra gondolok, hanem, hogy képtelen hátat fordítani a gyerekeknek, akik sírva kérik a segítségét. Az már más kérdés, hogy mihez kezdenek velük egy ismeretlen létesítményben ráadásul, ha kimennek még rosszabb lesz a fagy miatt. Sanji válasza is jó volt, hogy nem bírja ezeket a gyerekeket, mert Nami bírja őket. ikszdé Na meg, hogy újra beleszeretett és szívalakban füstölgött a cigije.

Franky meg Brook hülyülései nagyon jók voltak. Főleg az, mikor Franky a kis kezével elkezdett az orrában turkálni.  Nevet

Ami viszont nem tetszett, hogy pár közkatona ellen Sanji máris a Diable Jamble-t használta. 2 éve az volt a legerősebb támadása, most már meg mindenki ellen ezt használja.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #2177 Dátum: 13 feb 04, 15:50:44 »

Hát hogy ha ez azt jelenti, hogy vannak még olyan brutál új technikái amit még nem láttunk, akkor ez engem nem zavar:) Ez esetben ezt csak azt jelentené, hogy sokkal erősebb lett.
Naplózva
junpet
Újonc
*

« Válasz #2178 Dátum: 13 feb 09, 14:43:31 »

Most jutottam el a 575. reszhez, ami a Z mozi felvezetoje. Ki szeretnem hagyni es majd a mozival egyutt nezni, mert ugyis elfelejtem. Szoval azt kerdeznem toletek, hogy mennyire hagyhato ki ez a 4 resz? Siman kihagyhato es folytassam a 579. resztol vagy inkabb nezzem meg?
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2179 Dátum: 13 feb 09, 17:41:24 »

Nyugodtan kihagyhatod, mivel nem szerepel a mangában, viszont ha a mozival együtt nézed meg, akkor nagyobbat fog ütni Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
junpet
Újonc
*

« Válasz #2180 Dátum: 13 feb 09, 18:32:15 »

Koszi! Mangat kovetem, tudtam hogy nincs benne, de nem tudtam hogy animenel mit barmoltak ossze meg mit nem Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2181 Dátum: 13 feb 10, 15:28:53 »

Nah, most már azért kicsit kezdünk belassulni. Aktuális epizódbeli totojázás G-5 tengerészek részéről kicsit sok volt.
Law felkonfja is ütősebb, töményebb volt mangában. Sebaj, mostantól lesz igazán érdekes. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2182 Dátum: 13 feb 10, 15:30:06 »

Ez nagy rész volt Nevet
Igaz nem volt túl sok izgalom benne, de végre elkezdett beindulni az Arc Nevet
Usopp nagyon tetszett mikor Zororól beszélt "meg fog ölni!" ikszdé Az kész volt.
Most pedig láthattuk, hogy mi lett a 11 Szupernova egyik legfélelmetesebb alakjával.
Meglepő, hogy a legrosszabb nemzedék egyike ilyen "egyszerűen" Shichibukai tag lett. Érdekes.
A többit nem emelném ki különösebben Mosolyog
A következő rész nagyon nagy lesz Nevet
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2183 Dátum: 13 feb 10, 15:35:38 »

Na az első 5 percet megint átpörgettem , elkezdtem nézni . Mire megint az időre néztem már csak három perc maradt . Hihetetlenül kicsi az egész így . Mondjuk az utolsó három perc nagyok ütött . Law végre az animében is felbukkant , morbid stílusa van kicsit , de végülis ezt szereti a világkormány . Ördögi
Nem csodálkoznék ha a későbbiekben megjelenne a kormány 100 kalózkapitány katonával  , akiknek ilyen száz milla körüli körözései vannak . Mondjuk a pacifisták többet érnek .

Dani az avatárod valami állat , a mostani fejezetből van ?
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 10, 15:36:56 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2184 Dátum: 13 feb 10, 15:55:25 »

OFF: Jaja, belezúgtam az illetőbe, és az arcmimikáiba. Nevet

ON:
Brook szinkronhangja megunhatatlan. Mai napig nem bírom minimum mosoly nélkül megállni a YOHOHOját.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2185 Dátum: 13 feb 10, 17:03:16 »

Jó kis epizód volt, csak a címe kicsit megtévesztett. Azt hittem kicsit többet látunk Brookból. Imádom a fazont.
A G5 osztag szerintem jól átadja azt a semmirekellő hangulatot, ami a mangában is érezhető volt. Bár egy kicsit sok volt ez a sok jéghegyvadászat. Mikor Smoker-t megmutatták gázmaszkban, ahogy bal oldalt két szivar lóg ki a szűrőből. azt hittem lefordulok a székről a röhögéstől.
Law... hát őt már nagyon vártam. Shanks mellett ő vezeti kedvencek listát. Eszméletlen stílusa van. Nevet Meg jó a kabátja. Én is olyasmit kerestem magamnak, de nem találtam.

Számomra nem meglepő, hogy Shichibukai lett. Azt hiszem másképp értelmezzük a "legrosszabb generáció" címet, amit kivívtak maguknak az újoncok.
Azt viszont nem hiszem, hogy a világkormány túl sok kalózt bevetne a jövőben. A kalózok kezelhetetlenek. Azt a hetet, akik "nekik dolgoznak" is alig tudják kordában tartani.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2186 Dátum: 13 feb 10, 17:11:18 »

Jó kis fejezet volt, azt hittem ez is elhúzzák még jobban és Law ebben a részben nem fog előjönni még. Nevet
Én készültem ki mikor Smoker a gázálarcon keresztül is szivarozott.(mondjuk a mangában is látam már de itt is jól mutatott) xD
Kíváncsi leszek a legközelebb kitudnak e hozni egy jó részt a 660. fejezetből.

------

Amúgy miért nem használják fillernek a mini arcokat a mangából? (mert ha jól emlékszem csak Bugy volt az egyetlen aki kapott.) Pedig Baroque Works, Ace, és a CP9 mini arc ja nagyon tetszett de a többi se volt rossz) És akkor minőségibb részeket kapnánk és minőségibb "fillereket" hiszen teljesen kapcsolódnak a történethez.
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #2187 Dátum: 13 feb 10, 18:37:23 »

Ez a legrosszabb generáció dolog micsoda? Lehet régen láttam a Sabaody-s részeket és elfelejtettem, vagy elkerülte a figyelmemet, de nem tudom mit jelent Hmm?
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2188 Dátum: 13 feb 10, 19:28:34 »

Gol. D. Roger és Shirohige halála között született 11 újonc akik Sabaodyban összegyűltek 2 évvel ezelőtt. Mind a 11 tagnak 100 millió fölött volt a vérdíja.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2189 Dátum: 13 feb 10, 20:32:21 »

Ritka pofátlan volt ez az epizód, szinte semmi nem történt benne. Smokerék jéghegy robbantásain majdnem bealudtam. De tényleg ezt a minimum jelenetet amit 1 percben el lehetett volna intézni nyomták 4 percig... Inkább egy Franky és Sanji harcot a gázmaszkosok ellen pótlás kellett volna (ami alapból rövid volt ), az jobban felkeltette volna az érdeklődésemet.

Érdekes, hogy Barna szakállból is mutáns lett. A Brook vs felső test harc is elég lapos volt, bár jót mosolyogtam a csonti beszólásán: "Nem akarsz velem hóembereket építeni ?" ikszdé

A rész utolsó 2 perce viszont tényleg jó volt. Sajnos erről az infóról már tudtam, de ettől függetlenül érdekesnek ígérkezik Smoker és Law párbeszéde.

Összefoglalva egy elég lapos epizódot kaptunk most, és a grafika se volt épp a tetőponton. 2/5

Naplózva

Oldalak: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins