Szidják az East Blue arcot??? Kicsoda? megverem... hát az 1000x jobb volt mint ez a halemberes valami.
Egyébként nekem bejött a Fisher Tiger-es visszapillantás viszont az Otohiméset 2 részben el lehetett volna intézni ehelyett 4-5 rész volt, siralmas.
Az az 'F' vér most honnan jött... Eddig úgy volt, hogy emberek, oké, hogy anime de miért nem volt jó pl Luffynak egy 0-ás vércsoport.. az is elég ritka. Más ami nagyon nem tetszett, de lehet csak én nem értettem, honnan jött most Brooknak ez a jeges kard??? Attól, hogy azok az emberek akikkel 2 évig lógott hosszú karúak és, hogy azok kovácsolták neki de honnan jött bele a jég? Talán jégcsapból lett kovácsolva
.. Szóval most nagyon sci-fi lett a One Piece és neem tetszik
.
És Sanjinál az a hell memories pff... mintha golyón rúgták volna a szinkronhangját abban a pillanatban mikor kimondja., de itt is lehet velem van a baj és túlságosan megszoktam a profizmust tőlük, viszont az ott nagyon bénán lett megelevenítve...
Mangát én sem olvastam
(nem akartam spoilerezni saját magamnak) de, mivel ez az arc átlagosan 1 teljes ponttal ront a One Piece-en mégis elkezdtem olvasni, aztán 4-5 fejezet után leálltam, eldöntöttem türelmes leszek.
Nagyon remélem, hogy a kövi arc javít ezen a mostanin.
Pontozás:One Piece Pre Time skip 10p
One PIece Post Time skip egyenlőre 5p
Átlagban mostmár csak 9