Szerintem jó rész volt. Igaz, hogy csak a rész végében volt igazán nagy durranás, de az nagyon jól sikerült és a felvezetés is jóra sikerült.
Csabi28: Pappag egy Gyojin és a Gyojinok 10x erősebbek az embereknél, csak elbír akkor 3 db kardot.
De valószínűnek tartom azt, hogy a régi és az újabb kardok között súlyban eget verő különbség nem lehet, hisz megvan az adott forma és méretek amik határt szabnak a súlynak. (Ez persze nem vonatkozik sólyomszem spéci kardjára, de az amúgy is más kategória
) Amúgy én úgy emlékszem, hogy Zoro a kardok eltérő erejét is megemlítette, hogy azzal is kell majd valamit kezdenie, mert abban a formában nem voltak igazi összhangban, vagy mi.
A haki az külön téma, és nem a "nézéstől" esnek össze, az csak a látványnak van, hogy mi tudjuk, hogy épp milyen technikát használ pl: Luffy.
Amúgy a Hakit nagy valószínűséggel azért találta ki Oda, hogy legyen valami fegyver a Logiák és egyéb gyümölcs fogyasztók ellen. Amúgy meg kell jegyezni, hogy ezt ő már jó hamar kitalálta, hisz Shanks hamarabb használta mint ahogy tudtuk volna, hogy mire is használhatók ezek a képességek.
Smilinger: A Haki és jelen esetben a király akaratának az erőssége a használó akarat erejétől függ. És hogy milyen ellenfél dől ki az attól függ, hogy az ellenfélnek mekkora az akarat ereje. Szóval a noname senkik mindig ki fognak dőlni ettől, de nagy valószínűséggel az igazán erős és egyben erős akarattal rendelkező harcosok ellen nem valószínű, hogy lenne bármilyen hatása.
Amúgy Rayleigh azt mondta luffynak, hogy amíg nem tudja úgy használni, hogy csak azokat üsse ki akiket ki is akar addig nem használhassa. Szóval szerintem a csapatában lévő épp gyenge idegi állapotban lévő Usopp is kidőlhetne (elviekben) de gyakorlatban ő sem fog, hisz Luffy úgy használja majd mindig a technikát, hogy ő talpon maradjon míg az ellen kifekszik.
Remélem valami ilyesmire gondoltál.
Bár Tapion D. sama szebben meg fogalmazta, míg én irogattam