24 nov 27, 17:52:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743956 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Smilinger
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1785 Dátum: 12 júl 01, 19:12:46 »

Szerintem is a gyümölcs is csak egy kiegészítő az igazi harcban, csak az itt a nagy probléma hogy már nem lehet eldönteni mi számít rendes harcnak, annyi körítés kiegészítő van hogy már azt sem tudjuk melyik az igazi. A Haki bizony a legjobb fegyver egyvalamit nem értek. A király akarata kire hat? Vannak akik elájulnak vannak akik nem? Azok nem ájulnak el akik erősebb karakterek, de miért? Akkor a Király Akarata egy civileket, illetve semmilyen erővel nem rendelkezőket legyőző fegyver? Ez nekem nagyon nem dereng  Gondolkozik  Gondolkozik
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1786 Dátum: 12 júl 01, 19:28:42 »

Szerintem jó rész volt. Igaz, hogy csak a rész végében volt igazán nagy durranás, de az nagyon jól sikerült és a felvezetés is jóra sikerült.

Csabi28: Pappag egy Gyojin és a Gyojinok 10x erősebbek az embereknél, csak elbír akkor 3 db kardot. smirksweat De valószínűnek tartom azt, hogy a régi és az újabb kardok között súlyban eget verő különbség nem lehet, hisz megvan az adott forma és méretek amik határt szabnak a súlynak. (Ez persze nem vonatkozik sólyomszem spéci kardjára, de az amúgy is más kategória Nevet)  Amúgy én úgy emlékszem, hogy Zoro a kardok eltérő erejét is megemlítette, hogy azzal is kell majd valamit kezdenie, mert abban a formában nem voltak igazi összhangban, vagy mi. smirksweat

A haki az külön téma, és nem a "nézéstől" esnek össze, az csak a látványnak van, hogy mi tudjuk, hogy épp milyen technikát használ pl: Luffy.  Nevet

Amúgy a Hakit nagy valószínűséggel azért találta ki Oda, hogy legyen valami fegyver a Logiák és egyéb gyümölcs fogyasztók ellen. Amúgy meg kell jegyezni, hogy ezt ő már jó hamar kitalálta, hisz Shanks hamarabb használta mint ahogy tudtuk volna, hogy mire  is használhatók ezek a képességek. Nevet

Smilinger: A Haki és jelen esetben a király akaratának az erőssége a használó akarat erejétől függ. És hogy milyen ellenfél dől ki az attól függ, hogy az ellenfélnek mekkora az akarat ereje. Szóval a noname senkik mindig ki fognak dőlni ettől, de nagy valószínűséggel az igazán erős és egyben erős akarattal rendelkező harcosok ellen nem valószínű, hogy lenne bármilyen hatása.

Amúgy Rayleigh azt mondta luffynak, hogy amíg nem tudja úgy használni, hogy csak azokat üsse ki akiket ki is akar addig nem használhassa. Szóval szerintem a csapatában lévő épp gyenge idegi állapotban lévő Usopp is kidőlhetne (elviekben) de gyakorlatban ő sem fog, hisz Luffy úgy használja majd mindig a technikát, hogy ő talpon maradjon míg az ellen kifekszik.

Remélem valami ilyesmire gondoltál. smirksweat   Bár Tapion D. sama szebben meg fogalmazta, míg én irogattam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 01, 19:41:34 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1787 Dátum: 12 júl 01, 19:34:18 »

A Király Akarata elsősorban a gyenge akaratú lényekre hat. Mivel képes eszméletlenné tenni őket, ezért egy sereg ellen pl elég kemény fegyver. Ezen kívül állatok és szörnyek szelídítésére is alkalmas, lásd Motobaro, Kraken és társaik. Egyelőre más hatásairól még nem tudunk, de valószínűleg minél erősebb a használó akarata, annál erősebb akaratú ellenekre hat.
Naplózva

Smilinger
Újonc
*

« Válasz #1788 Dátum: 12 júl 01, 19:55:24 »

Oooh? *Ezzel a jó japán hangzásu ooo-ra gondolok >.<* Értem, értem így már teljesen világos a dolog.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1789 Dátum: 12 júl 01, 21:59:19 »

A háborúban a Hakinál csak egyetlen egy baj volt. A zene. A reakció meg úgy összességében korrekt volt. Itt jó volt a zene, de a látvány meg az emberek reakciója nem győzött meg. Ennél sokkal jobbra számítottam. Eddig a legjobb király akaratát az amazonok szigetén láttuk. Az nagyon epic volt.
Nem tudom, én azért libabőrös lettem, mikor használta a Király akaratát Mosolyog Bár az igaz, hogy az Amazon Lily-s jobb volt Nevet
Végre jönnek a fight-ok, meg Zoro és Sanji kerül előtérbe, oh yeah Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1790 Dátum: 12 júl 01, 22:59:49 »

Szerintem jó hogy ezt a haki dolgot kitalálták, mert így van valami ellenszere a logia démongyümölcsnek.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1791 Dátum: 12 júl 02, 00:58:18 »

A haki bevezetésével még erősebbé tette a karikat, ennyi:D  Ezt fokozni már csak úgy lehet,hogy haki és gyümölcs használó, és mondjuk kardrforgató, vagy van vmi spéci fegyója. Na persze ez csak egy példa volt a több 100ból Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1792 Dátum: 12 júl 02, 09:35:30 »

Duuu: Vagy valami teljesen új dolog Mosolyog

Rájöttem, hogy ez a Hodi csávó teljesen olyan, mint a Wapol a Drum Island arc-ból, ugyanúgy, elején elverte Luffy gyorsan, aztán most "átalakult" Hodi, ahogy Wapol felzabálta magát, aztán ugyanúgy elverte. Annyi a különbség, hogy Hodi gyojin, meg Wapolnál még nem használt Hakit Luffy Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1793 Dátum: 12 júl 02, 13:42:31 »

Személy szerint pont erre az arc-ra emlékszem legkevésbé Mosolyog). Megvan már jó 4 éve annak, hogy néztem azokat a részeket. Hodi valamivel erősebb de való igaz, hogy csak a szája nagy. A szalmakalaposok nem fognak nagyon megizzadni ellenük. CP9 jobban megfingatta őket. Remélem legalább pár új nagyon király technikát látunk majd.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1794 Dátum: 12 júl 07, 14:59:05 »

Itt vannak a következő részek címei:
555 Explosive Move! Zoro and Sanji Sally Forth! - Oowaza Sakuretsu! Zoro Sanji Shutsugeki! (大技炸裂! ゾロ・サンジ出撃!)  July 8 2012

556 First Showing! Sunny's Secret Weapons! - Hatsu Hirō! Sanī-gō no Himitsu Heiki! (初披露! サニー号の秘密兵器!) July 15 2012

557 Iron Pirate! Entry of Franky Shogun - Tetsu no Kaizoku! Furankī Shōgun Tōjō (鉄の海賊! フランキー将軍登場)July 22 2012

558 Noah Approaching! The Crisis of Fishman Island's Destruction! - Noa Sekkin! Gyojin-tō Kaimetsu no Kiki! (ノア接近! 魚人島壊滅の危機!) July 29 2012

Eléggé sok filler lesz benne, ha jól emlékszem ezek a mangába 2, maximum 3 fejezetbe voltak benne. Szóval egy rész kevesebb mint egy mangából fog állni. Lehet, hogy tévedek, de a címek alapán erre tudtam következtetni. Gondolkozik
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1795 Dátum: 12 júl 07, 22:18:59 »

A címek alapján 1manga =1 anime rész. Mondjuk az tény, hogy simán mehetne egy részbe több is, de úgy is kitöltik vmivel.  Az 556-os úgy néz ki, hogy megint a rész végén kapunk csak választ a címre.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1796 Dátum: 12 júl 08, 03:54:11 »

Bocsánat a dupla kommentért.

555:

Tatásan de haladunk a történettel Nevet Láttunk néhány szép technikát, és egy centivel sem haladtunk többet egy manga résznél, sőtt 2 részbe lesz szedve ahogy látom. kristofkristof-nak jó megérzése volt.
 Brook technikájától egy kicsit többet vártam, de még mindíg barom.
A töltelék részek egyáltalán nem parák benne, kivéve az első 2-3perc szerintem. A rajzolás is rendben volt. Nem volt olyan durva nami ábrázolás mint múltkor.(csak a visszaemlékezésben:D)
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1797 Dátum: 12 júl 08, 06:57:36 »

556-nál biztos nem a rész végén nyer értelmet a cím, ugyanis a fejezet, amiről jól sejtettem, hogy kettészedik, inkább akció és látvány orientált, mintsem cliffhanger. Az egyik legdúsabb fejezetről van szó az egész Gyojin arc alatt, úgyhogy azért sajnálatos, hogy így megnyírták... Egyben jobban ütött volna Mosolyog
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1798 Dátum: 12 júl 08, 17:42:35 »

Szerintem nagyon jó volt az 555.rész Mosolyog Nagyon tetszett, jó volt, hogy külön-külön bemutatták Zorót és Sanjit harc közben és a flashback-ek is pompásak voltak Mosolyog A végén olyan Dragon Ball feeling fogott el, mikor futott Luffy Hodi felé, nagyon tetszett a rész Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1799 Dátum: 12 júl 08, 18:22:09 »

Brook Party Music-ját elég szépen hazavágták. Azért egy seggriszálásnál jobban is megerőltethették volna magukat...
Továbbá az anime még mindig nézhetetlen. Eszméletlen mennyire agyon nyújtják a cselekményt. Alapból kegyetlen sokat szoktak rizsázni és szötymörögni a karakterek, szal így még durvább.
Komolyan, AMV-ben 5x élvezhetőbb lenne megtekinteni, mint így egyben az epizódokat. Neeem
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins