24 nov 23, 21:44:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 741965 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1800 Dátum: 12 júl 09, 10:04:34 »

Ez a rész fantasztikus volt!

Zeo büszkeségén még most is röhögök, hatalmas arc ikszdé

Zoro leidézett tornádója nagyon komoly!!! Hihetetlen mire képes, lerak egy olyat és közben meg ő is vágdos, eszméletlen támadó ereje van így.

Akárhogy nézzük, Sanji vitte a mai részben a number onet. Amikor megláttam, hogy Geppou-zik!!!  Wátdöfákk Nagyon durva, hogy már ilyen technikája is van.

A grafika is tökéletes volt, szóval perfect epizódot kaptunk Mosolyog
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1801 Dátum: 12 júl 09, 12:20:43 »

Azt hiszem akkor te a következő résztől is a padlóról fogod összeszedni az állad Mosolyog
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1802 Dátum: 12 júl 09, 12:26:26 »

Hát nem tudom, sztem a rajzolás nem volt vmi szép. Legalábbis az előző részhez képest, néha a fejek elég furcsák voltak nekem.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Domeee
Újonc
*

« Válasz #1803 Dátum: 12 júl 09, 14:45:38 »

Hát remélem nem fordul narutos trollkodásba a One Piece , mert Brook nagyon nem tetszett hogy átalakították a támadását , de viszont a többi nagyon király volt és szerintem az animálása is egész jó volt . Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1804 Dátum: 12 júl 13, 02:01:13 »

De tetű lassan haladnak a dolgok, 20 percnek fél fejezet baromi kevés! De abban reménykedek, hogy a készítők nagyon is tudatosan húzzák el ezen a helyen a dolgokat, és ennek köszönhetően a Punk Hazard arcban a mangához hasonló fergeteges tempóban pöröghetnek majd az események. 1000x inkább itt húzzák el a dolgokat, mint ott.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1805 Dátum: 12 júl 13, 11:10:03 »

teljesen egyetértek sabakuval. itt még mehet a tökölés, és elkönyveljük skypia mellett a másik legunalmasabb arcnak, de punk hazard-on egy thriller bark szintet elvárok tempóra.

(szerk) hogy ne  legyen dupla post.

556:

Örülök, hogy brook technikáját nem hagyták annyiban:D Chopper parancsnokon meg még mindíg szakadok Nevet Nevet

A kraken is megérkezett. Összességében jó rész volt. Nem volt benne időhúzás. A Frankys átvezetések jók voltak. Robin lábain meg még mindíg beindul a fantáziám Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 04:41:48 írta Duuu » Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #1806 Dátum: 12 júl 15, 10:50:04 »

Egész jó volt az új rész!
Végre nem éreztem azt a vontatottságot, mint mostanában és ha csak fillerrel is, de minden percet rendesen töltöttek ki.
Pörgős és korrekt részt kaptunk, főleg, hogy jól kidolgozták Brook új technikáját is.
Egyedül a Channel 4 kinyitását húzták el, de az még elviselhető.
Ilyet még és megelégszik a nézői közönség.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1807 Dátum: 12 júl 15, 20:49:12 »

Végre a régi időket idéző One Piece rész. Látszik, hogy Choper és Usopp nagyon jók együtt, pont mint anno Arabastaban.
Luffynál ezek a csillagos szemek és ámuldozás, tiszta vicc nagyon nagy. Abszolút jó rész volt, a mostaniakhoz képest. Megvolt benne a Sanji Zoro versengés, és az ahogy Luffy hatni tud az ''emberekre'', itt most a Kraken-re.  bow
Ngy rész volt KÖSZI a fordítást  bow  bow  bow

és Robin hát igen..., mikor csak így 1-1 képkockára bevágják, hogy legyen egy kis szerepe... Gondolkozik Nagyon brutál, de Nami is  Ördögi  Pirul  kacsint  Mosolyog  Nevet  ikszdé

Jah és majdnem elfelejtettem FRANKY theme song, hatalmas volt. Egyik legjobb zene a One Piece-ben és el kell ismerni Franky megint nagyot alkotott.

Ahogy nézem a követkeő részben Usopp is nagyobb szerepet kap és végre neki ugranak Hodi fő csatlósainak is.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 20:53:58 írta RoronoaZoro » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1808 Dátum: 12 júl 16, 07:27:49 »

Csak nekem tűnt olyannak, amikor Brook nyomta a három és öt hárításos fantázia támadását a party music-nál, hogy mintha a gyojinok be lennének szívva? ikszdé
Nekem amúgy kifejezetten tetszett a Surume megjelenése, és ahogy meganimálták, nagyon jó Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1809 Dátum: 12 júl 16, 11:16:24 »

Na megint 1 harcban gazdag epizód!

Szépen pörgött a rész. Durva a 2 új jármű is. A rino-bike nagyon vagány, a tank meg az egyéni tüzelési hangeffektjével is nagyon adja ikszdé Az alatta lévő Franky háttérzene, meg még jobban megadta a hangulatot. Hogy tetszett már Lufffy-nak meg Choppernek ikszdé

A Kraken megjelenése is váratlan fordulat volt, de Luffy szépen beszelídítette megint Mosolyog

Szóval újfent egy nagyon jó résznek lehettünk szem és fültanúi. Mióta újra a Szalmakalaposok vannak rivaldafényben, ráadásul még harcolnak is, végre újra beindul az igazi One Piece!  Nevet
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1810 Dátum: 12 júl 17, 02:04:11 »

Amúgy nem tudom nektek feltűnt-e már, de a krakennek Surume-nek eléggé jó a regenerációs képessége Nevet

Az egyik karját franky lőtte szét, majd sanji perzselt meg egy másikat, és nem utolsó sorban zoro is szétvágott egyet.
Ezek ellenére eléggé ép volt a legutóbbi részben az összes karja Nevet
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1811 Dátum: 12 júl 17, 06:13:36 »

Hmm... Engem inkább az lepett meg, hogy már túl vagyunk a Gyojin arc felén, elméletileg 20 rész van már csak hátra... Ha egy részben egy fejezetet dolgoznak fel. Ez a mostani kettévágás mondjuk érthető volt, elvégre a 635-ös fejezet az egyik legakciódúsabb az arc folyamán. Úgyhogy a nehezén már túljutottunk, persze azért lesznek még kevésbé mozgalmas részek, de vigasztaljon mindenkit az hogy már kifelé haladunk a sztoriból ^^
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1812 Dátum: 12 júl 17, 11:31:58 »

Ha tartjuk magunkat ahhoz, hogy 1manga=1 anime akkor én az 573. rész végét várom  ikszdé Az életérzés miatt Nevet

Spoiler: Meg persze Smoker megjelenése miatt az új világban Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1813 Dátum: 12 júl 22, 15:06:04 »

Ma nincs Op, mert valami maratont sugáraz a csatorna...

Legalább jövőhéten lenne akkor 1 dupla epizód, de nem úgy néz ki, hogy bepótolják.
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1814 Dátum: 12 júl 22, 15:25:25 »

A dupla rész nem túl valószínű, ha jól emlékszem eddig összesen volt kb 3-4 dupla rész 556 rész alatt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins