Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #1800 Dátum: 12 júl 09, 10:04:34 » |
|
Ez a rész fantasztikus volt! Zeo büszkeségén még most is röhögök, hatalmas arc Zoro leidézett tornádója nagyon komoly!!! Hihetetlen mire képes, lerak egy olyat és közben meg ő is vágdos, eszméletlen támadó ereje van így. Akárhogy nézzük, Sanji vitte a mai részben a number onet. Amikor megláttam, hogy Geppou-zik!!! Nagyon durva, hogy már ilyen technikája is van. A grafika is tökéletes volt, szóval perfect epizódot kaptunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #1801 Dátum: 12 júl 09, 12:20:43 » |
|
Azt hiszem akkor te a következő résztől is a padlóról fogod összeszedni az állad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1802 Dátum: 12 júl 09, 12:26:26 » |
|
Hát nem tudom, sztem a rajzolás nem volt vmi szép. Legalábbis az előző részhez képest, néha a fejek elég furcsák voltak nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Domeee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 12 júl 09, 14:45:38 » |
|
Hát remélem nem fordul narutos trollkodásba a One Piece , mert Brook nagyon nem tetszett hogy átalakították a támadását , de viszont a többi nagyon király volt és szerintem az animálása is egész jó volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1804 Dátum: 12 júl 13, 02:01:13 » |
|
De tetű lassan haladnak a dolgok, 20 percnek fél fejezet baromi kevés! De abban reménykedek, hogy a készítők nagyon is tudatosan húzzák el ezen a helyen a dolgokat, és ennek köszönhetően a Punk Hazard arcban a mangához hasonló fergeteges tempóban pöröghetnek majd az események. 1000x inkább itt húzzák el a dolgokat, mint ott.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1805 Dátum: 12 júl 13, 11:10:03 » |
|
teljesen egyetértek sabakuval. itt még mehet a tökölés, és elkönyveljük skypia mellett a másik legunalmasabb arcnak, de punk hazard-on egy thriller bark szintet elvárok tempóra. (szerk) hogy ne legyen dupla post. 556: Örülök, hogy brook technikáját nem hagyták annyiban:D Chopper parancsnokon meg még mindíg szakadok A kraken is megérkezett. Összességében jó rész volt. Nem volt benne időhúzás. A Frankys átvezetések jók voltak. Robin lábain meg még mindíg beindul a fantáziám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 04:41:48 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
kocacica8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1806 Dátum: 12 júl 15, 10:50:04 » |
|
Egész jó volt az új rész! Végre nem éreztem azt a vontatottságot, mint mostanában és ha csak fillerrel is, de minden percet rendesen töltöttek ki. Pörgős és korrekt részt kaptunk, főleg, hogy jól kidolgozták Brook új technikáját is. Egyedül a Channel 4 kinyitását húzták el, de az még elviselhető. Ilyet még és megelégszik a nézői közönség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1807 Dátum: 12 júl 15, 20:49:12 » |
|
Végre a régi időket idéző One Piece rész. Látszik, hogy Choper és Usopp nagyon jók együtt, pont mint anno Arabastaban. Luffynál ezek a csillagos szemek és ámuldozás, tiszta vicc nagyon nagy. Abszolút jó rész volt, a mostaniakhoz képest. Megvolt benne a Sanji Zoro versengés, és az ahogy Luffy hatni tud az ''emberekre'', itt most a Kraken-re. Ngy rész volt KÖSZI a fordítást és Robin hát igen..., mikor csak így 1-1 képkockára bevágják, hogy legyen egy kis szerepe... Nagyon brutál, de Nami is Jah és majdnem elfelejtettem FRANKY theme song, hatalmas volt. Egyik legjobb zene a One Piece-ben és el kell ismerni Franky megint nagyot alkotott. Ahogy nézem a követkeő részben Usopp is nagyobb szerepet kap és végre neki ugranak Hodi fő csatlósainak is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 20:53:58 írta RoronoaZoro »
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1808 Dátum: 12 júl 16, 07:27:49 » |
|
Csak nekem tűnt olyannak, amikor Brook nyomta a három és öt hárításos fantázia támadását a party music-nál, hogy mintha a gyojinok be lennének szívva? Nekem amúgy kifejezetten tetszett a Surume megjelenése, és ahogy meganimálták, nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1809 Dátum: 12 júl 16, 11:16:24 » |
|
Na megint 1 harcban gazdag epizód! Szépen pörgött a rész. Durva a 2 új jármű is. A rino-bike nagyon vagány, a tank meg az egyéni tüzelési hangeffektjével is nagyon adja Az alatta lévő Franky háttérzene, meg még jobban megadta a hangulatot. Hogy tetszett már Lufffy-nak meg Choppernek A Kraken megjelenése is váratlan fordulat volt, de Luffy szépen beszelídítette megint Szóval újfent egy nagyon jó résznek lehettünk szem és fültanúi. Mióta újra a Szalmakalaposok vannak rivaldafényben, ráadásul még harcolnak is, végre újra beindul az igazi One Piece!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1810 Dátum: 12 júl 17, 02:04:11 » |
|
Amúgy nem tudom nektek feltűnt-e már, de a krakennek Surume-nek eléggé jó a regenerációs képessége Az egyik karját franky lőtte szét, majd sanji perzselt meg egy másikat, és nem utolsó sorban zoro is szétvágott egyet. Ezek ellenére eléggé ép volt a legutóbbi részben az összes karja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #1811 Dátum: 12 júl 17, 06:13:36 » |
|
Hmm... Engem inkább az lepett meg, hogy már túl vagyunk a Gyojin arc felén, elméletileg 20 rész van már csak hátra... Ha egy részben egy fejezetet dolgoznak fel. Ez a mostani kettévágás mondjuk érthető volt, elvégre a 635-ös fejezet az egyik legakciódúsabb az arc folyamán. Úgyhogy a nehezén már túljutottunk, persze azért lesznek még kevésbé mozgalmas részek, de vigasztaljon mindenkit az hogy már kifelé haladunk a sztoriból ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1812 Dátum: 12 júl 17, 11:31:58 » |
|
Ha tartjuk magunkat ahhoz, hogy 1manga=1 anime akkor én az 573. rész végét várom Az életérzés miatt Spoiler: Meg persze Smoker megjelenése miatt az új világban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1813 Dátum: 12 júl 22, 15:06:04 » |
|
Ma nincs Op, mert valami maratont sugáraz a csatorna...
Legalább jövőhéten lenne akkor 1 dupla epizód, de nem úgy néz ki, hogy bepótolják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1814 Dátum: 12 júl 22, 15:25:25 » |
|
A dupla rész nem túl valószínű, ha jól emlékszem eddig összesen volt kb 3-4 dupla rész 556 rész alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|