Végre One Piece!
Ebben a részben eléggé furcsán volt rajzolva Nami, sok helyen eléggé összecsapottnak látszott

Sanjinak az a hatalmas csészéje

Hát már meg sem lepődök, mit meg nem lehet találni a Thousand Sunnyn

Amikor Sanji visszaemlékezett Yosaku szavaira, én fogtam a fejem... már a 30.résznél tudta Oda, hogy 500 rész múlva, annak az 1mondatos információnak hatalmas szerepe lesz... hát nem semmi. Továbbá, hogy az Arlong Park a Sabaody Park alapján épült... Komolyan mondom, itt már egy fűszálnak is hatalmas szerepe lesz 500 rész múlva

Ez tényleg durva, látszik, hogy mennyire előre van tervezve a One Piece története, nem úgy mint más animéknél

És végre elkezdődik a visszaemlékezés. Kíváncsian várom, mert nagyon érdekel Arlongék története, bár ahogy látom a következő részben csak az expozíció lesz, szóval nem sok minden fog benne történni

És az új openinget illetően: én az 543.ra tenném, mivel 1 éve is a Toriko crosscover után lett op váltás és kb akkor is van ott az ideje, mivel 26 részenként esedékes, és pont ott is lenne a helye, ha kiszámoljátok. Bár ez a logika csak az utóbbi részekre érvényes, de a One Piece-ben nem lehet tudni, anno a 2. opening 70 részen keresztül volt nyomatva, de az 1ik kedvencem a Brand New World meg csak 15 részig volt

Szóval remélem marad a logika és a crosscover után láthatjuk az újat, mert én ezt a mostanit már eléggé meguntam. Nem rossz meg minden, de olyan kis vasárnapi mélabús hangulata van, és ez miatt jobban utálom a vasárnapot