25 feb 22, 22:30:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763650 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Senais
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1485 Dátum: 12 jan 23, 22:22:48 »

Ez a Sirahoshi ez kész xD azok a szemek amiket rajzolnak neki... Nevet
Amúgy Zoronak kicsit túl sok epic pillanat jut, ami ugyan nem baj... szívesen néznék már valami hosszabb harcot is tőle (tudom erre aztán várhatok  Szomorú )
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1486 Dátum: 12 jan 24, 10:16:18 »

Hát arra igen, várhatsz xDDD Lesz még epic Zoro pillanat, a következő résztől egy kicsit begyorsulnak majd az események, és majd csak kapkodod a fejed Nevet Chopper rulez!
Naplózva

BoRi
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Lovass

« Válasz #1487 Dátum: 12 jan 24, 17:38:52 »

nem idevaló de talán ti tudtok nekem segíteni...  Gondolkozik a youtube-n találtam egy olyan zenét h Respect és LuffyZoroSanji trió énekli... nem tudjátok hogy a onepiecefan.hu n melyik csomagban van az OST-k között?
mégegyszer bocsika!!!  bye bye
 Kúl
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1488 Dátum: 12 jan 26, 13:33:24 »

hát- ha 1 manga rész= egy anime rész akkor kb jah. A visszaemlékezést azért remélem nem húzzák majd el:D ( minden arc-ban van valamennyi) Ha nem lassul le a story, hanem dinamikusan megy akkor szerintem szeptember-oktoberre végezhetnek vele.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1489 Dátum: 12 jan 26, 13:42:10 »

lehet én is megnézem az elmúlt pár részt... mostanában csak mangáztam. De ha már animéban is van Zoro akkor  Kúl
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1490 Dátum: 12 jan 29, 19:28:14 »

533.rész:

Zoro szépen elintézett mindenkit, és nagyon illett hozzá a kemény zsaroló stílus Nevet
Nami: "Á Zoro, és egymillió beli készpénzben! "
Miniszer:"Fukaboshi, elkapott minket a kalózvadász Zoli"
Miniszer: "Vigyél magaddal, ha bármi történik a hercegnővel, meghalok a bánattól"- Brook: " Felteszem, te is kukkolni akarsz" ikszdé Ááá ezeken jót kacagtam.
Az is érdekes, hogy már nem Log Pose kell az Újvilághoz, de akkor vajon mi ? Ez amúgy gondolni való volt, hisz már a Grand Line-ban is akadtak problémák vele( Nem lehetett sokáig a szigeten maradni, több szigetnek nem volt mágneses tere), akkor már a Shin Sekai ördögi szigeteihez tényleg nem lesz elegendő. Sztem vmi hal fogja húzni a hajót, vagy vmi mechanikus gps csigát szerelnek fel a hajóra( ha már telefonnak és kamerának is szuperál), de ez csak az én feltételezésem Nevet
És gondoltam, hogy Chopper fejleszt ki új formákat: Kung-Fu Point OMG ikszdé
Kezdenek beindulni a cselekmények, Decken milyen állat már, hogy embereket hajigál a kapuhoz ikszdé
Összefoglalva; ez a rész is nagyon jó lett, izgatottan várom a kövit Nyelvesít
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1491 Dátum: 12 jan 29, 19:33:17 »

A Sellőhercegnő (Sirahoshi) annyira szép! *-* Nagyon szép a szeme, olyan nagy, és amúgy is. ♥ (most biztosan hülyének néztek Nevet)
De ez a rész nagyon ütött. Kalószvadász Zoli, a bőgő Sirahoshi, zsarolás poénnal fűszerezve, meg Nami mondata: "Hol van a kincseskamra?" Nevet
Amúgy észrevettétek, hogy abban az átvezetőben (vagy mi a neve) mostmár nem csak Luffy van, hanem most pölö Zoro és Chopper volt. o.O
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1492 Dátum: 12 jan 29, 22:11:09 »

Jaja, megint random 2 szalmakalapos van. Mindegyik felveszi a jellegzetes ismertetőjelét Mosolyog
Naplózva

Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1493 Dátum: 12 jan 29, 22:45:40 »

Retkes vízipatkány... Felteszem te is kukkolni akarsz... Zoli... Hol van a kincseskamra... XDD
Ezek egyre betegebbek xD
ami engem már nagyon zavar az Brook rock mániája vagy mije, meg az hogy minden zenét "yeeeeaaaaah"-vel fejez be, ez az egész így nekem nem jön be, a régi Brook jobban tetszett :S Usopp pedig kezd haladni a tenger bátor harcosához vezető úton Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 29, 22:46:29 írta Senais » Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1494 Dátum: 12 jan 29, 23:49:30 »

Csabi28 a log pose kérdésére a gyojin arc vége felé kapsz majd választ. Ami kb ősszel lesz.
Naplózva
Flyingdog
Újonc
*

« Válasz #1495 Dátum: 12 jan 30, 19:23:48 »

Hello!Az érdekelne,h a régebbi torrentek,492-től miért nem mükszenek?:/

Bocsi ha rossz helyre írom,de talán ide illet a legjobban  Technikai KO
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1496 Dátum: 12 feb 01, 19:48:27 »

http://indavideo.hu/video/One_Piece_533_resz_cime_-Veszhelyzet_Az_elfoglalt_Ryuuguu_Palota
a zene, ami 20:00kor kezdpdik, annak mi a címe? mert nagyon szép *-*

Egyébként jók a mostani részek, csak pár színezés fura lett kicsit :"D Na meg az a szívás, hogy én lusta és hülye is vagyok letöltögetni, ezért inkavideón nézem, de oda meg nem töltik föl mostanában a naruto-kunos felirattal :'( Ezért nézhetem a "zseniális" Kisuke bolt-félét, a 'Halember sziget' fordítással o.O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1497 Dátum: 12 feb 05, 21:22:20 »

Na sikerült megnéznem a hetit. Még mindig lenyűgöz a gyojin sziget szépsége és maga az anime gyönyörű grafikája.
Szépen elmagyarázták Decken képességét. Kár hogy a lába helyett, nem a kezéből van olyan sok, (bár ki tudja, lehet hogy azok a kezei) mert lehetne pár célpontja Nevet
Sanji meg engedi, hogy elkapják, utána meg: áá mégsem, lebilincselt kézzel, hogy tudnék főzni a Himének, nagyon nagy arc ikszdé Meg: Ó chopper te erősebb lettél,- ez nem tesz boldoggá seggfej ikszdé
Végre kezdenek beindulni a dolgok, izgatottan várom a kövi részt ^^
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1498 Dátum: 12 feb 19, 14:05:05 »

Na végre jó részhez érkezett, Zoro vs. Hodi, már nagyon vártam manga alapján jó volt, remélem animében nem szúrják el. Habár itt nem szokták elrontani az animálást Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1499 Dátum: 12 feb 19, 14:52:35 »

Na jó vége lehetne már ennem a gyojin szigetnekxD kezdem unni, hogy olan lesz ez is mint aSkypiea mennek a részek , de semmi érdemleges nem történik benne. Ebben a részben, ha volt 5 perc aminek haszna volt akkor sokat mondokxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins