25 feb 22, 22:57:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763683 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1515 Dátum: 12 feb 28, 17:36:56 »

Én arra értem, hogy nem őket intézte volna el, hanem azt intézte volna el, hogy kikerüli a lekötözést, végtére is mindegy, mert utána el lett oldozva Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1516 Dátum: 12 feb 28, 17:49:25 »

Szerintem már rég megtanultuk, hogy nem szabad értelmet keresni Luffy cselekedeteiben:D
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1517 Dátum: 12 feb 28, 17:54:41 »

Na az is igaz ikszdé ikszdé viszont nagyon jó volt Zoro támadása, egyik kedvenc támadásom tőle Mosolyog
Remélem gyorsan felpörögnek az események, mert már kezd irritálni ez az arc.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1518 Dátum: 12 feb 28, 18:14:09 »

Hát igen Oda-sensei szereti szépen részletesen kifejteni a dolgokat. Még 2 manga fejezet feldolgozással is monoton lenne az expozíció, nem hogy eggyel, mint ami most is megy...
De hát ez van, legalább nincsenek fillerek Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1519 Dátum: 12 feb 28, 18:43:52 »

Megsúgom, hogy ha két fejezet lenne egy anime rész, akkor meg követhetetlen lenne. A Gyojin-sziget arc-ban rengeteg szövegelés van, nem férne bele egy részbe két fejezet. Így is elég közel van a mangához, nem kell még jobban sürgetni. Nekem egyébként tetszik a tempó, jó ez az egy rész - egy fejezet megoldás.

Amúgy csak azért érződik elnyújtottnak, mert szerintem itt senki sem az első résszel együtt kezdte nézni az OP-t, hanem mindenki darálta. Képzeljétek el, hogy egy Enies Lobby arc közben mit érezhettek néha az aktuális tévénézők... ugyanezt. Mert nem tudták, mi vár rájuk.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1520 Dátum: 12 feb 28, 21:04:42 »

Hát igen ez tényleg igaz Mosolyog
A Thriller barkos részektől kezdve napi 5 részt néztem minimum, most meg ez a heti 1 tényleg elég szokatlan.
Meg amúgy azért is lehet elnyújtott, mert már 10-15 rész eltelt és még 1 normálisan kifejtett harcos rész sem volt.
Jó most Zoro úgy tűnik legyőzte Hodit, de 1: nem hiszem, hogy ennyi lenne, 2: csak tördelék harc jeleneteket láthattunk, nem a teljes csatát.
Szóval elég álló kép szerű már 1 ideje, de remélem hamarosan jönnek az epic fightok  Kúl
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1521 Dátum: 12 feb 29, 13:18:49 »

Hát azzal még egy pár részt kell várnod Nevet Minden arc-hoz van vissza emlékezés, és még nem jutottunk el Oda-ig:D
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1522 Dátum: 12 márc 10, 00:41:23 »

Nem tudom, hogy halottátok e azt a hírt, miszerint újra vetítik a filmet az elejétől Japánban feljavított HD felbontásban. Legalábbis az elejét. Gondolom a 263-as részig.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1523 Dátum: 12 márc 10, 00:51:37 »

Van akkora nézetsége, hogy nem tartom kizártnak. Én biztosan lefogom szednixD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1524 Dátum: 12 márc 10, 00:57:31 »

Ha jól emlékszem akkor ápr. 7.-én kezdik a Fuji tv vetíteni.
Naplózva
Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #1525 Dátum: 12 márc 10, 18:54:53 »

Ha valamelyik magyar fansub csapat felrakja én biztos leszedem (pedig most nyáron kezdtem csak az animét szóval nem olyan rég láttam az elejét xD )
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1526 Dátum: 12 márc 11, 00:50:44 »

rini: vagy a 206. részig, mivel 207-től már van HD, csak épp rohadt nehéz beszerezni. 207-263. részek közül már csak egy hiányzik, és megvannak HD-ban ^^ Amint eljutunk odáig az égetett verziókkal, természetesen HD-ban adjuk ki őket Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1527 Dátum: 12 márc 11, 00:59:33 »

Tudom, hogy onnét vannak HD kiadások is, de azt is tudom, hogy azok csak felskálázott verziók. Sajnos nekem azok meg is voltak raw. mkv. formában, de egy összeomlás után rossz HDD-re telepítettem és így elszálltak. De láttam már néhányat az első részekből is felskálázott 960x720p verzióban. Remélem nem ilyet akarnak újra leadni. Mondjuk az is jobb mint a 640x480p verzió főleg ha gyárilag csinálják. Amúgy azt is hallottam, hogy nem csak ezt tervezik felújítani hanem a Naruto és Bleach anime régi kiadásait is.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 13:27:13 írta rini67 » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1528 Dátum: 12 márc 18, 19:11:50 »

Végre One Piece!

Ebben a részben eléggé furcsán volt rajzolva Nami, sok helyen eléggé összecsapottnak látszott  Neeem
Sanjinak az a hatalmas csészéje ikszdé ikszdé Hát már meg sem lepődök, mit meg nem lehet találni a Thousand Sunnyn Nevet
Amikor Sanji visszaemlékezett Yosaku szavaira, én fogtam a fejem... már a 30.résznél tudta Oda, hogy 500 rész múlva, annak az 1mondatos információnak hatalmas szerepe lesz... hát nem semmi. Továbbá, hogy az Arlong Park a Sabaody Park alapján épült... Komolyan mondom, itt már egy fűszálnak is hatalmas szerepe lesz 500 rész múlva ikszdé Ez tényleg durva, látszik, hogy mennyire előre van tervezve a One Piece története, nem úgy mint más animéknél  Pontosan

És végre elkezdődik a visszaemlékezés. Kíváncsian várom, mert nagyon érdekel Arlongék története, bár ahogy látom a következő részben csak az expozíció lesz, szóval nem sok minden fog benne történni  Szomorú

És az új openinget illetően: én az 543.ra tenném, mivel 1 éve is a Toriko crosscover után lett op váltás és kb akkor is van ott az ideje, mivel 26 részenként esedékes, és pont ott is lenne a helye, ha kiszámoljátok. Bár ez a logika csak az utóbbi részekre érvényes, de a One Piece-ben nem lehet tudni, anno a 2. opening 70 részen keresztül volt nyomatva, de az 1ik kedvencem a Brand New World meg csak 15 részig volt  smirksweat
Szóval remélem marad a logika és a crosscover után láthatjuk az újat, mert én ezt a mostanit már eléggé meguntam. Nem rossz meg minden, de olyan kis vasárnapi mélabús hangulata van, és ez miatt jobban utálom a vasárnapot ikszdé
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1529 Dátum: 12 márc 18, 22:08:54 »

Ez a rész borzalmas volt. Borzalmas. Ha ebben a részben volt 5 perc hasznos tartalom sokat mondok. Hát én imádom az op animet, de ennél még némelyik filler is jobb volt. Ha ilyen tempóban haladnak mire eljutnak az újvilágba felvágom az eremet. Olvasom a mangát ott is kínkeserves volt ez az arch, de itt még nagyobb kínlódás.
12 percnél már azon gondolkoztam tekergetve fogom megnézni a résztXD

u.i. ha nem olvasnám a mangát az modnanám itt az új skypiea. Remélem sikerült spoiler mentesre a dolog bocs ha valaki nem olvassa a mangátXD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 22:11:49 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins