24 nov 26, 09:26:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥  (Megtekintve 54274 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #135 Dátum: 10 dec 13, 15:22:10 »

Anarchy és Cyberpunk azt hiszem meg van mire megy el a spórolt pénzem.  Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #136 Dátum: 10 dec 13, 15:32:52 »

Kedves Jézuska!
Tudom, még nem jött el a Te időd, én azért szeretnék köszönetet mondani Neked EZÉRT

Ritka, én erről még életemben nem hallottam, de ez valami eszetlen királynak tűnik. Nevet Ez mindenképp ki kell próbálni. Nevet És ha jól látom, PC-re is lesz. Nevet

Nagyon érdekesnek tűnik az egész világ amit bemutat, a készítőknek meg egy nagy bónuszpont a szabadkőműves logóért a vidiben. (3:31-nél)  bow Ettől az egész jövőkép igencsak hitelessé válik. xD
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #137 Dátum: 10 dec 13, 16:30:48 »

Egy elég régi sorozat a Deus Ex, mindenképpen ajánlom kipróbálásra. Az első rész grafikája már elavult ugyan, de ezerszer kárpótol érte a sztori, játékmenet az RPG elemek és a hangok! Az egyik legjobb játék hangok szempontjából.
A 2. résszel eléggé félrelőttek a fejlesztők, de remélem, hogy a 3. visszatér eredeti pompájában.
(ahogy gameplay videókat láttam, nem csak a trailer, a játékmenet is ütős!)

"It's not the end of the world...but you can see it from here"
zseniális zárómondat. JÖJJÖN MÁR KI! A Pokemon Silver óta nem vártam így játékot, mint ezt.

Még csak annyit a trailerhez, hogy nem értem, miért nem csinálnak az ilyen szintű sztorikból filmet. Nem live actiont, CGIt. Elsöprő sikert tudna aratni, a cyberpunkra amúgy is sokan fogékonyak, a megszokott pörgős akciójelenetek mellett néha igen komoly mondanivalóval is rendelkezik.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 14, 15:31:27 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #138 Dátum: 10 dec 14, 16:34:12 »

Remélem én is, hogy csinálnak, mert a játékban az átvezető filmeket is japánok csinálják.
Mindenesetre jó lenne, ha nem csak konzolra lenne rendesen kidolgozva hanem pc-re is, habár emiatt képes lennék venni egyet, de hátha nem kell.
Kíváncsi vagyok milyen gépigénye lehet... Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #139 Dátum: 10 dec 29, 00:15:50 »

Fuuu belépek! Nevet De... nekem Über Über Überkocka név kell Nevet xDD
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #140 Dátum: 10 dec 29, 00:35:54 »

Hozzá adtalak a tagokhoz. Sok sikert és gratulálok. Olvasd el a szabályokat. Akad egy pár, ha jól tudom.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #141 Dátum: 10 dec 29, 03:17:00 »

Kedves Jézuska!
Tudom, még nem jött el a Te időd, én azért szeretnék köszönetet mondani Neked EZÉRT
Én nem láttam a videót, esetleg fent van még valahol?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #142 Dátum: 10 dec 29, 09:15:55 »

Fent van még bizony, hogy hol is?
Mondjuk ITTNevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #143 Dátum: 10 dec 29, 12:50:11 »

az igen milyen grafja van :O de a játék se semmi Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #144 Dátum: 11 jan 08, 12:41:57 »

Kockatársaim kéne nekem egy kis segítség egy erősen hardcore problémához:

A következők történtek: a héten fejlesztettem a gépemet. Betettem egy Sapphire Radeon HD5550-at és 2 GB RAM-ot, a már meglévő 2 GB mellé. (Az új memória gyártója, típusa, órajele, stb. teljesen megegyezik a régebbiével. (Kingmax DDR2-800))

Innentől kezdődtek a szívások. Szomorú

Először is, az alaplapomon van egy integrált videokari, egy Inteles szar. Ezt nem tudom letiltani, a BIOS-ban sehol se látok ilyen opciót.

Az új cuccok mellé újratettem a Windowst is, mivel írták, hogy a 4 GB vagy afeletti memória esetén a 64 bites verziót érdemes használni. Ezért feltettem a Windows 7 Ultimate 64es verzióját. Ezt követően, amikor használni kezdtem a Windowst, az alábbiakat észleltem:

1. A gépem két videokarit lát, ugyanazt az Ati kártyát kétszer. (Catalyst is, Windows is, és Everest Ultimate is)
2. A 64bites Windows megy szépen, kivéve a merevlemez műveleteket. A winyót borzasztó lassan kezeli. Sima file törlés is, ha nagyobb állományokról van szó (kb. 1 GB felett) rengeteg időbe kerül, 2x vagy 3x tovább tart, mint régen.  Ördögi

Ezek miatt hatalmas agyfaszt kaptam, főleg a winyó ügy miatt, mivel szinte használhatatlanná tette a gépet. Szomorú (Minden nagyon lassú lett, telepítés, törlés, másolás stb.) Ezért újratettem a Windowst, ezúttal a 32 bites Ultimate verziót. Ez is felment, a RAM-ból csak 3,5-öt lát, ahogy az várható is volt.

És itt is vannak problémák:

1. Még mindig duplán látja a Radeont.
2. Az egész rendszer sz*r. Firefox akad rendszeresen. Windows lassan bootol. Néha restartnál kifagy. A Sacred Underworld, amivel most gamelek, nem akar rendesen menni. Jó ha hatodik próbálkozásra elindul. Általában csak elfeketedik a képernyő, és pár mp múlva visszadob a Windowsba. Néha elindul, akkor megy rendesen.
3. És ami a legrosszabb: egyszer teljesen magától újraindult a gépem. Mintha a reset gombot nyomta volna meg valaki. Pedig nem is ültem a gép előtt, egy kicsit odébb voltam. Nem futott semmi, csak a Firefox meg az MSN. Azóta amióta ez megtörtént, kb már semmit se merek csinálni, mert tartok tőle, hogy újra ugyanez lesz.

Nem tudna valaki valami tippet adni? Szomorú Pl. hogy 64biten hogyan lehetne a winyón segíteni? Vagy 32biten stabilizálni a rendszert?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #145 Dátum: 11 jan 08, 15:13:18 »

Olyan nincs, hogy a biosz-ban nem tudod letiltani. Biztosan lekell tudnod tiltani. Gondolom nem x2-es a Sapphid?
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #146 Dátum: 11 jan 08, 18:50:32 »

Először is egyetértek Hieiel, másodszor, ha spontán újraindul a géped, annak két oka lehet, vagyis leggyakrabban 2 dolog okozhatja, memória hiba vagy a tápod nem bírja a gyűrődést, javaslom ellenőrizd a feszültség értékeket, mert az alacsony feszültség értékek okozhatják a már említett merevlemez gondot is. Mosolyog

A memória hiba nem hiszem, hogy fennáll egyébként, mert akkor rendszeres fagyások és kék halálok is jelentkeznének, szóval kizárásos alapon táp. Mosolyog
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #147 Dátum: 11 jan 08, 18:59:11 »

Biztos, hogy táp. Nekem is ez volt:D. el is felejtettem. Mikor színek meg kicsi craft kellett a táp feladtaxDD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #148 Dátum: 11 jan 08, 21:07:17 »

Videokari gond időközben megoldva. Sikerült letiltani. Mosolyog

Jelenleg az a helyzet, hogy a Sacred és a Firefox utálják egymást. Ha be van kapcsolva a Firefox, a Sacred nem indul. Más hiba eddig nem jelentkezett. A tápot meg majd megnézem, nem is emlékszem már, hogy milyen van benne.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 08, 21:44:36 írta Hiei D. Legend » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #149 Dátum: 11 jan 08, 21:21:00 »

Késő lenne már jelentkeznem? Hmm.. áltlalában offline játékokkal kockulok, de azért volt más is.. programozgatok is, pár játékot széthackkeltem... hmm.. hat lapom van, nyolc sarkam és tizenkét élem...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins