Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 szep 19, 20:04:40 » |
|
Jha én Aesék beszélgetésére gondoltam... Amúgy itt valaki nemtudja honnan tudom leszedni az Aiont?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 22:39:19 írta Yuurauchiha »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 szep 20, 16:30:28 » |
|
Énéntudom megveszed reggelsz és a ncsoft master accról leszedheted törttel inkább nejátsz hidd el az eredeti mindent visz de ha nagyon akarod beírod, h aion private server és kidobja a google
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 szep 20, 21:15:34 » |
|
Mount and Blade a jó játék és a kiegje még 1000 X jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 szep 22, 21:31:56 » |
|
Az Aiont NCSoft Launcherrel is le lehet tölteni ingyen, a szerver-probléma már más. De szerintem InvisibleWings tud neked ajánlani párat (ahol magyarok is vannak).
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Beast
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 szep 29, 22:08:28 » |
|
Súlyos cs1.6 kockaságban szenvedek. De ez Hiei hibája, mert jön egy sörrel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 szep 29, 22:10:13 » |
|
Mit csinálsz te? Be vagy már megint rúgva:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 szep 30, 12:32:05 » |
|
Mi köze a kockaságodhoz annak, hogy Hiei jön egy sörrel?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 szep 30, 18:42:15 » |
|
1 sör volt a tét? pff... miért nem 1 üveg pálinka Am sztem a CS 1.6 a legjobb, source még mindig nem üti meg a szintjét max grafiban jó.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 szep 30, 20:52:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 szep 30, 21:35:04 » |
|
Nagyon nagy Source map!! A Deák Ferenc Tér következik nagyon nagy!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 okt 01, 14:44:02 » |
|
Na jó ez lehet, hogy old nem tudom de én most láttam először És milyen igaz Én is ezért szoktam meghalni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 okt 01, 16:01:38 » |
|
Ez nagy Ritli, van benne vmi, am stratégiai játékokban még a Command and Conquer a favorit az egész sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 okt 02, 11:35:07 » |
|
A magyar mentalitás játékokban. Lelött a máker. Leölt megint gyanús. Megölt harmadszor is büdös hacker. Mikor 4x is elölte akkor már say: büdös csaló mennyél és játsz anyukádal. Csak így megy büdös noob.
Nevetséges:D én kifejezetten élvezem mikor már anyáznakxDDD a helyett, hogy játsznana vagy arra figyelne teljesen beörül és neki áll írógatnixDDD
Aki meg profi a saját játékában 3 lövés után megmondja, hogy hacker e az ellen. Azért mert skilles és tudja a játék korlátait:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 dec 03, 12:51:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 12:52:04 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 dec 13, 01:00:56 » |
|
Kedves Jézuska! Tudom, még nem jött el a Te időd, én azért szeretnék köszönetet mondani Neked EZÉRT
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 13, 01:01:48 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|