Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 ápr 10, 15:32:54 » |
|
Azért írtam merthogy ekkora kocka vagyok Félre értés ne essék^^ Meg persze a k*csögöket ölöm:/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 ápr 10, 16:20:09 » |
|
Ritli és atomkoponya hozzá adva a listához... üdv a kockák világában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 ápr 10, 16:39:08 » |
|
KÖFFI:D Büszke vagyok magamra:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 ápr 13, 08:21:33 » |
|
Na büdös kockák mondjatok valami zsír gamet Hiei-samának. Rég toltam single playeres gamet:DD. Komolyan szerintem nem tudok már avval játszani mert unalmasnak találom, hogy egyedül kell tolnom:D. A botok inteligenciája erősen gyenge:D.<---- alig volt ellentétXDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 ápr 13, 08:59:54 » |
|
Q3? gondoloskodom, hogy felrakosgassam, azzal elel tudol lendesni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 ápr 13, 09:24:39 » |
|
Na büdös kockák mondjatok valami zsír gamet Hiei-samának. Rég toltam single playeres gamet:DD. Komolyan szerintem nem tudok már avval játszani mert unalmasnak találom, hogy egyedül kell tolnom:D. A botok inteligenciája erősen gyenge:D.<---- alig volt ellentétXDDD
Én viszont sokkal többet játszom single player-ben. Persze ez részben azért van, mert ugye manapság torrentes játékkal nem nagyon lehet neten játszani, max tört szervereken, az meg tele van csalókkal. xD Meg az sp-nek is meg van a maga öröme szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 ápr 13, 17:50:44 » |
|
Biztos, hogy megvan, de mikor az ideg szét vág és nincs akivel üvöltözzek elég zavaró:D Q3 nem esetem:D anno toltam de túl sokan rohangálnak a falonxD No meg mostanában minden játék ugyan olyan... nem tudnak újat kitalálni és már unalmas a sok sablon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 ápr 13, 18:14:23 » |
|
Megnézem mit hoztam otthonrol, hátha találsz közte valamit
WC 3(nem az ami porcelán, de azzal is ellehetsz xDD) Enclave ilyen antasy szerű kaszabolós goblinos varázslós tps cucc Unreal 2 Conflict Dessert Storm II Prince os Perzsia 2 The Warriór Vitrin GTA 3 Diablo 2 NOLF 2 aszem ez jó már rég játszottam, ilyen kémnővel kell menni, meg lehet ninnyák ellen harcolni xD Spellforc hasonlit a WC3-hoz, de nekem kicsit jobban tetszik Sacrifice - na ezt nem tom anno GS.hez volt gondoltam, sok szabadidőmbe kipróbálom A borítóján van valami fura pofa akinek lángol a jobb szeme, szal aszem valami rpg-lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 ápr 13, 18:36:04 » |
|
Hát én most öltöttem le a Splinter Cell 1.et. Sztem baromi jó. no toltam Hitman játékokkal és azok is ilyesmik. Csöndben gyilkoljál, tetőmászás meg mindenféle. Amit sajnos nem tudtam kipróbálni az a Mirror Edge. a nézet az olyan mintha mi magunk lennénk a csaj. Tetőkön kell ugrálni közbe meg lőnek rád (de nem vágom miért). Nézz róla viedót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 ápr 13, 20:15:35 » |
|
Mirrors Edge nagyon jó én végigjátszottam Folyamatosan pörög nem lehet unni Fuss az életedért! ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 ápr 13, 20:19:15 » |
|
Shiro azokat én is simerem régi gamek:D. Enclave nem riossz d2 meg alap. Uc is alapxDD. Hitman nekem 1-2-vel véget is ért elvesztette a filinget:D. Az 1 volt a legjobb az egész sorozatban ott volt igazi bérgyilkos filingem. A többi szodával is nehezen csúszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 ápr 13, 20:23:08 » |
|
Tudod mit, vegyél még egy gépet, meg egy kutyát. Tanítsd meg csézni, oszt jáccá vele. xDD
Na csak annyit a végére, hogy írd le milyen cuccokat szeretsz meg nem szeretsz, meg milyet szeretnél..stb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 20:24:01 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 ápr 13, 20:33:18 » |
|
Kocka vagyok... mindent ami játék... kivéve a 2 ízét amit mi kockák nem nevezünk a nevén, de a nők szeretettel tolják a másik meg egy online játszható wow koppintás csak váááxDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 ápr 14, 12:09:27 » |
|
Tök jó az új Firefox:D Még ilyen is van rajta: http://www.getpersonas.com/en-US/persona/128890
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 ápr 14, 15:59:40 » |
|
Valamelyik kocka nem tudja hogyan tudom beállitani cod2 szerón hogy a killcam ne 2mp-et mutasson hanem többet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 14, 16:29:59 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|