Én is Minato-fan vagyok, s ez egy nagy csalódás...
Minato is hasonló reklámfogás volt, mint anno a 2. filmnél Sasuke...
De ami a legnagyobb rejtély számomra, honnan tudta Minato egyből, hogy Naruto 20 évvel későbbről jött és a bábmesterről, hogy ő 6 év jött a jövőből ? Meg, honnan tudta, hogy találkozni fognak még ? A nevéről nem tudhatta mert Jiraiya még nem írta meg a könyvet amiből a nevét szedték. Tobi se uszította akkor még rá a falura a 9 farkút, a Rasengant meg Jiraiya is bárkinek meg taníthatta volna.
Ránézésre? Végül is Naruto 16 éves, ahhoz még pár év s meg van a 20
Mellesleg Jiraiya az alatt írta a könyvet, mialatt Nagatoékat edzette, az pedig jó pár évvel az előtt volt, hogy Minato lett volna a tanítványa. Vagyis a könyv adott volt, max. Minato még nem olvasta.
Azt, hogy honnan tudta, hogy fognak még találkozni meg... Apai megérzés?
Na jó nem. A logika igen egyszerű. Naruto párszor elszólta magát előttük, azonkívül mikor Minato meglátta Naruto Rasenganját biztos érezte a saját chakrájában a rezonanciát. Sőt, maga Minato is megválaszolta, hogy a hasonló típusú chakrák, ha közel vannak egymáshoz rezonálnak. Nos, szerintem ez általában családon belül szokott öröklődni.
Saját vélemény:
Nem mondanám a legjobbnak, de a legszarabbnak sem. Olyan átlagos volt... A 3. filmnél mindenképpen jobban tetszett, de nem hozták ki a maximumot a story-ból.
Aztán ott van, hogy a film 3/4 része este játszott, meg sötét helyeken. Nézhetőbb lett volna, ha nappal zajlanak az események.
Aztán unalmas volt a sok szócséplés Naruto és Sara részéről. Mért kell 25x elmondani ugyanazt, csak máshogy körülírva?
Egyetlen egy dolog tetszett, mikor Naruto megkérdi magától: "
Vajon miért engedelmeskedem neki egyetlen szó nélkül...?" Ezen jót mosolyogtam.
Végül is egy dolog jött le az egészből... Ha Minatótól akarnák akciót látni, akkor várjuk meg az animében azokat a részeket. Mert a filmekben semmit nem fognak mutatni... Sajnálatunkra T_T