Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Dátum: 10 ápr 07, 20:28:29 » |
|
Hali! Tudom hogymég korai hisz a Shippuuden movie 3 is csak most fog megjelenni de már van némi infó a 4. Shippuuden moziról! Japánban 2010 július 31-én mutatják be a mozikban! Cím: Naruto Shippuuden 4: The Lost Tower Eredeti történet: Kishimoto Masashi (Shueisha "Weekly Shonen Jump" sorozat) Rendező: Masahiko Murata / Író: Takeshi Karakter Design: Nishio Tetsuya Zene: Takanashi Yasuharu Kép:http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/movie10/images/file_img.pngJapán oldal: http://www.naruto-movie.com/index.htmlTv Tokyo website: http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/movie10/index.htmlTartalom: (Angol)Assigned on a mission to capture Mukade, a missing-nin, Naruto Uzumaki sets out for the once glorious historic ruins of "Ouran", where he pursues and corners the rogue ninja. Mukade's goal is revealed to be a dormant leyline within the ruins; he unleashes the power of the leyline, causing a light to envelop Naruto, sending him into the past, 20 years before the series began. When Naruto awakens, he comes into contact with the Fourth Hokage, Minato Namikaze. Remélem maradhat a téma
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 03:18:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 ápr 07, 20:39:34 » |
|
Hűűha!Ez elég érdekes lesz.Ez az időutazás dolog nem illik nagyon a Naruto világába de jó kis történet kerekedhet ki belőle.Kíváncsi leszek, hogy mutatják-e a yondaime és a Kyuuubi (plusz még a maszkos emberke) között.Remélem jól megcsinálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 07, 21:13:57 » |
|
Szerintem még korai erről beszélni, de... hmmm érdekes. Habár jobban bele gondolva, már tavaly megvolt a movie 3, nem is nagy meglepetés.
Ha japánban julius, már augusztus, akkor ez nálunk kb március - április környékén valahogy, tehát bőven ráér még a topik:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 ápr 10, 18:41:07 » |
|
Én kommentelem először? Nem, mert nem is tudok mit mondani PErsze Yondaime megjelenésének számos magyarázata lehet, de nagyon kíváncsi lennék, mi akar lenni ez tulajdonképpen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 10, 19:35:58 » |
|
jóez a trailer Naruto megint mutat valami újat! És végre láthatjuk a Yondaime-t is komolyabb harcok során! (Remélhetőleg) Amúgy meg sztem valamilyen módon visszament Naruto az időben és akkor még élt az apja! Valószínűleg összefognak majd valami gonosz ellen. Mekkora királyság lenne. Apa és fia együtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 10, 19:48:38 » |
|
jóez a trailer Naruto megint mutat valami újat! És végre láthatjuk a Yondaime-t is komolyabb harcok során! (Remélhetőleg) Amúgy meg sztem valamilyen módon visszament Naruto az időben és akkor még élt az apja! Valószínűleg összefognak majd valami gonosz ellen. Mekkora királyság lenne. Apa és fia együtt Lehetetlen hogy visszament az időben. Hiszen ha megnézed a trailer-t akkor láthatod hogy Naruto robotok ellen harcol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 ápr 10, 20:10:54 » |
|
igen látom bár kitudja mivolt a múltban nem? lehet fejlettebbek voltak mint most csak aztán a ninja háborúk miatt visszafejlődtek erre a szintre. Hisz most is van olyan rész ahol headsetet használnak kommunikációhoz és azért elég durva hogy semmi nincs mégis van remélem érted mire célzok... Yondaime meg tuti nem él abban az időben amikor Naruto már nagy szóval lehet megint Kabuto alakított egy Edo Tenseit? xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 ápr 10, 21:03:46 » |
|
Hát nem tudom. Lehet hogy ez ugyanolyan mint az egyik Doujinshin, vagyis Naruto időutazásáról szóló doujinshin, (remélem így kell leírni...xD) Hogy ezt az egészet csak álmodja de valójában tényleg megtörténik stb.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 ápr 10, 23:51:45 » |
|
először nézem a topic címét,movie 4...mm,dehát ilyen már van nem? várjunkcsak...4?MIIH?!o˛o aztán meg.. hűazannyát O__O ezek a movie sztori írók mindíg tudnak valami csemegét prezentálni. hogy most múltba vagy jövőbe került e hát passzolok, lehet valami alternatív világba XĐ de hogy Minato is benne van a képben az valami őrület! már most izgulok hogy milyen lesz,pedig még egy év brühühü... és először tűnik úgy hogy végre-Végre nem lesz benne egy csaj akit meg kell menteni vagy segíteni kell neki! első movieban elég keményen arról szólt a történet,másodikban is-is meg ott fiús volt a lány, harmadik(?), negyedikbe akkor remélhetőleg nem erről szól majd a dolog.(bár lehet belecsempésznek egy nő robotot...lerágom a karom ha ez bekövetkezik ) höhö,és most vettem észre a vonzatot...4.movie---> 4.Hokage, a kis cselesek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 ápr 11, 14:21:55 » |
|
... Tartalom: (Angol) ... sending him into the past, 20 years before the series began....
A múltba került, 20 évvel a "sima" sorozat előttre. Azért ne nagyon éljük bele magunkat a Negyedik Hokagéba, mivel lehet, hogy csak annyi szerepe lesz, mint Sasukénak az előző moziba. ^^ Bár már az is jó, hogy szerepel egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 ápr 11, 17:33:42 » |
|
Chakra, mi is volt a szerepe az előző movie-ban Sasuke-nak?x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 ápr 12, 11:58:26 » |
|
Ne kössé'! Úgy értettem, hogy abban az előzőben (Shippuu. 2.), amit már láttunk is. ^^ Amúgy semmi, hacsak nem az, hogy helyretette Amarut. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 12, 12:01:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 ápr 12, 14:18:39 » |
|
Nem azvolt a szerepe hogy elvigye Oro-nak a test aktivizáló jutsu-t vagy mit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 ápr 12, 16:44:50 » |
|
Maradjunk ott hogy hiányzott neki Naruto. Amúgy Hidan, én nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|