Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1575 Dátum: 12 aug 06, 14:58:32 » |
|
Bocs ide elfelejtettem benézni, a hagyományos rajzok is nagyon jók, örülök, hogy tetszenek a karakterek És igen jól értetted, hogy ő a tanára =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 06, 14:59:29 írta Neptunusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1576 Dátum: 12 aug 06, 16:40:31 » |
|
Meddig van a határidő?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1577 Dátum: 12 aug 06, 17:49:04 » |
|
Augusztus 28.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1578 Dátum: 12 aug 09, 19:32:21 » |
|
Egész jó ^^ Így tovább. Különben nekem a 2. jobban tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nerik
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1579 Dátum: 13 feb 04, 21:03:09 » |
|
Sziasztok! Mivel eléggé megtetszettek a rajzok, gondoltam én is töltök fel 1 képet, amit rajzolgattam. Én is szeretek rajzolni! Ez életem 2. ilyen típusú rajza, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok róla, hisz ti jobban értetek ehhez, mint én. Ha valakinek van valami javaslata/tanácsa azt megfogadom! Link: http://kepfeltoltes.hu/130204/Rajzom2_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1580 Dátum: 13 feb 05, 13:46:10 » |
|
- A két szem túl közel van - A haj nem követi a koponya vonalát - A fej formája csúnya - Nincsenek fülei ( egy ilyen frizura nem takarja el ) - túl hosszú és túl vastag nyak + a nyak nem így kapcsolódik a felsőtesthez - A melle túlságosan fent van - a válla furcsán gömbölyödik és túl széles olyan mintha ki lenne gyúrva - a karjai túl vastagok Ezt a videót ajánlom kezdésnek: Én is nagyrészt innen tanultam. Remélem nem szegtem kedved, gyakorolj és jobb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewmac
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Six Paths Demon
|
|
« Válasz #1581 Dátum: 13 márc 11, 01:52:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 11, 01:54:28 írta Rewmac »
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1582 Dátum: 13 márc 21, 10:53:46 » |
|
Gratula, Rewmac! Nagyon jók! Várni fogom a háttérképeket. Remélem, jó nagy méretűek lesznek. Én is szoktam háttérképeket készíteni. Az Ichigo-s háttérkép-naptáramat megtalálod a naptárak topicban, ha kíváncsi vagy rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1583 Dátum: 13 ápr 23, 19:13:28 » |
|
Sziasztok, készítettem egy új képet, mert nem tudtam kihagyni, hogy ne színezzem ki Épként, tudom, borzalmas, és tudom pixeles és tudom, mindent tudok, csak jólesett megcsinálni és remélem azért valakinek tetszeni is fog http://cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2741127&index=18
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 19:14:50 írta fornetti2 »
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1584 Dátum: 13 ápr 24, 07:18:02 » |
|
Hát, Madara elég sötét egyén lett. Ennyire talán nem "gonosz" a fickó. Persze kicsit elborult, az igaz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1585 Dátum: 13 máj 07, 11:45:27 » |
|
Sziasztok! Most nyáron tervezek még egy deviantartos versenyt és az jutott eszembe, hogy most nem csak a karaktereimet kéne lerajzolni hanem őket egy másik anime/manga/saját történet szereplőjével együtt akivel van valami közös bennük. Vagy maradjon inkább az előző téma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #1587 Dátum: 13 máj 11, 12:39:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1588 Dátum: 13 jún 04, 16:37:08 » |
|
Sziasztok! Hirtelen felindulásból elkövettem az alább látható képet, remélem tetszik azért valakinek... http://cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=103
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1589 Dátum: 13 jún 05, 17:29:15 » |
|
Fornetti2 a képeid lassan úgy járnak mint Munkácsy képei. Madarának a sharinganját még balra kellene tolni egy keveset mert így eléggé torz. ^^ klozo: Csak így tovább. ^^ Bár itt a jobb (nekünk bal) fülét feljebb kellene hozni vagy legalább is felfele megnyújtani. ^^ Nekem is kellene már valamit alkotni...
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|