akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1545 Dátum: 12 jún 15, 19:22:08 » |
|
Hogy hogyan? Hm... van két kezem, szerzek papírt, és nekiesek grafittal (ha kell akkor radírral is). Aztán eltelek egy kis idő, és készen is van. Am. ha komolyan válaszolnék, akkor is valami ilyesmi lenne. Mondjuk ezek mind másolatok, úgyhogy először kell egy kép, amiről lemásolhatom azt. Itt megjegyzem, hogy egyiket sem kopíroztam. ^-^ Am. a legtöbbször grafittal és színes ceruzával dolgozom, bár ezek között is volt olyan, mit tussal átrajzoltam. Most egyébként ezt rajzolom: http://1.bp.blogspot.com/_VuKI_Zxukow/TM1auZhASbI/AAAAAAAABQU/8_Gs3rOBLkQ/s1600/bleach10.jpg De most még egy-két hétig nem lesz időm befejezni. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1546 Dátum: 12 jún 15, 19:34:38 » |
|
Kíváncsi vagyok, mit szuperálsz majd ebből a képből. A kupírozás (én így ismerem ezt a szót ) meg eleve tök mást jelent ebben a szakmában, mint a képről való másolás. Én is ezt mondtam azoknak, akiknek megmutattam először a rajzaimat, és egyből azt kérdezték, hogy rátettem a monitorra és úgy másoltam? Én meg egy ilyen "are you fucking kidding me" fejjel válaszoltam, hogy, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1547 Dátum: 12 jún 15, 19:56:27 » |
|
Ismerős. Csak gondoltam megelőzöm a kételkedőket. (Am. fogalmam sincs, hogy miért o-val írtam, amikor én is u-val használom. Ez egy rejtély... ) A különbséget én is teljes mértékig tisztában vagyok, elvégre grafikusnak készülök... na ezzel azt hiszem mindent elárultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1548 Dátum: 12 jún 15, 19:58:19 » |
|
A különbséget én is teljes mértékig tisztában vagyok Mármint különbséggel. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1550 Dátum: 12 jún 20, 08:02:27 » |
|
Divya: Majdnem a legalapvetőbb dolognak számít egy színezés, szóval ha van ilyened bármikor tedd csak ki nyugodtan. Egyébként kicsit egyszerű lett, de nekem tetszik, a bőrnél az ármyék talán lehetne inkább narancssárgás-barnás. Ha jobban belejössz, akkor célszerű több árnyékot használni, például a széken/asztalon, vagy a kimonók fehér részén. A nagy képen a háttér pedig nagyon szép lett, szerintem én nem tudnék ilyet. Sok sikert a továbbiakban!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 08:08:14 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1551 Dátum: 12 jún 21, 00:15:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1552 Dátum: 12 jún 21, 05:55:08 » |
|
Nem rossz csak a haján vagy élesíts vagy rajzolj neki kontúrt. (körvonalat)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1553 Dátum: 12 jún 21, 06:34:05 » |
|
Tényleg nem rossz az utolsó rajz Egy kis gyakorlással még ügyesebb lehetsz ( amúgy ha már itt tartunk a rajztudást mennyire lehet fejleszteni gyakorlással ? Ti már kis korotok óta így rajzoltok? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1554 Dátum: 12 jún 21, 07:13:09 » |
|
Én nem. Folyamatosan lehet fejleszteni de vannak képtelen esetek is. Kell hozzá tehetség is de fejleszthető.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1555 Dátum: 12 jún 21, 07:42:16 » |
|
Vannak, akik egyszerűen tehetségesnek születnek, és vannak, akik egyszerűen szorgalmasnak. A szerencsésebbek egyetlen percet sem töltenek a rajzolás tanulásával, akiknek meg nincs annyira tehetsége hozzá, simán fejlesztheti tanulással, és igen, gyakorlással is. Az én rajzaim között is fényévnyi távolság van, de én nem tehetséges vagyok, csak szorgalmas, meg persze szeretettel is kell fordulni az adott "hobbi" felé, másképp nem megy. Divya, ügyes vagy. Ha nem hagysz hosszú szüneteket, hónapok múlva már egy egészen más szinten fog menni a rajzolás és a színezés, csak tényleg ne hagyd abba. Látszik, hogy van hozzá érzéked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #1556 Dátum: 12 jún 21, 21:39:29 » |
|
Gondoltam én is felrakok 2 (még nem volt kedvem többet rajzolni) képet, remélem tetszeni fog! http://noob.hu/2012/06/21/DSC_0048.JPGEzt fizika füzet hátoldalára rajzoltam, ezért már egy kicsit koszos meg rajzolás közben is egy kicsit elmaszatoltam egy-két helyen: http://noob.hu/2012/06/21/DSC_0049.JPGEgyelőre képekről rajzoltam le, talán egyszer megy magamtól is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1558 Dátum: 12 jún 24, 13:52:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1559 Dátum: 12 jún 24, 20:22:40 » |
|
... Jó lesz ez, csinálj még sok-sok képet, és légy profi képről képre, mint Lew vagy Gizi. ... Ohh... Hát, én, én... Én egyébként nem értek semmihez, csak ehhez, de nagyon. Atti, mint Juubi!!! 1) http://kepfeltoltes.hu/120624/40127juubiati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2) http://kepfeltoltes.hu/120624/164056_galeria_baratok_kozt_juubiriku_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAtti mint Kyuubi!!! 1) http://kepfeltoltes.hu/120624/berenyi_attila-001_1008338_3818rretert_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2) http://kepfeltoltes.hu/120624/29113dfgd_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNo milyenek? Egyébként: az utóbbi 2 oldalon lévő rajzokra, színezésekre, satöbbikre, csak azt tudom mondani, hogy mindegyikőtökben megvan a tehetség ahhoz, hogy szépen fejlesszétek magatokat. Rajzoljatok sokat, (főleg te, Divya és balint002) idővel tök jók lesztek, meglátjátok! ^^ akym17: a te képeid is szupik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|