Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #1515 Dátum: 12 ápr 22, 18:30:08 » |
|
nah énis kedvet kaptam hozzá csináltam egy DA-s profilt http://hdomi.deviantart.com/gallery/ (csak azt nem tudom hogy van egy hentais rajzom is, hogy azt is feltöltsem-e )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 18:39:04 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1516 Dátum: 12 ápr 22, 18:49:39 » |
|
töltsd, csak pipáld ki a Mature Content gombot:)
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #1517 Dátum: 12 ápr 22, 18:54:40 » |
|
Okés, köszi mindjárt felrakom Felraktam... csak az úgy elég poén hogy így a saját munkámat nem tudom megnézni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 18:59:54 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 12 ápr 22, 20:07:14 » |
|
Pacee annyira jólesik ránézni a munkáidra Kellemes nézegetni őket, és szerintem azért mert jól használod a színeket meg nem torzítod el a karakterek. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 20:08:13 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 12 máj 01, 10:37:17 » |
|
Kész a legújabb munkám Tessék véleményezni http://hdomi.deviantart.com/#/d4y9qim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1520 Dátum: 12 máj 01, 10:41:10 » |
|
Wow Nagyon jó lett Erza Kedvencem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 01, 11:31:19 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1521 Dátum: 12 máj 01, 11:22:34 » |
|
Na, úgy döntöttem, ide írom a véleményemet. Szegény Erzát nem sajnálom, mert a cickóit úgy elszorítja az a fásli, hogy szerintem levegőt alig kap. xD Viccet félretéve, a mellei kissé furára, abnormálisra sikerültek, és ha férfi lennék, és gerjednék a mesefigurákra (xD), akkor nem indulnék be Erza ikreire. Ettől a szépséghibától eltekintve a teste kész tökély, az árnyékolásmódodat még mindig imádom, ahogy az intenzív és már-már valóságos színeket is, ráadásul ez a vadító piros különösen jól áll ennek a karakternek. Még egy negatívum, ne hari. Lehet, én látom rosszul, de nem épp a legszerencsésebb szögből kaptad el ezt a képet, így olyan érzésem támad, mintha a csaj feje aránytalanul kicsi lenne a testéhez képest, pedig nem így van, ez a fényképezésmódnak tudható be. Ha van otthon nyomtatótok, inkább szkenneld be, az a legtisztább szerintem. Mondjuk néhány nyomtató egyáltalán nem úgy adja vissza a színeket, mint amilyenek azok a valóságban, így én is elég ritkán fordulok afelé, de te nem occó aldis ceruzát használsz, lehet, hogy te jól jönnél ki belőle. xD Ám még mindig ügyesen rajzolsz, gratulálok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1522 Dátum: 12 máj 01, 12:52:28 » |
|
Nyomtatós dolog: Egy kis Photoshopal még élénkebbé is lehet tenni a színeket egy scannelt képen, nem kell hozzá vadonatúj masina.A kép tényleg jó, másoltad, ugye? Ha igen akkor nincs semmi baj a melleivel sem, ha az eredetin így néz ki, akkor ennyi, te nem tehetsz róla, hogy mellrákot akarnak okozni neki ezzel a kötéssel. Ha pedig fejből született, akkor feljebb is lehetne a kötés, és akkor nem lapulna ennyire a csecs. A feje meg tökéletes, pont oda lehet rakni 2x a vállakhoz, talán magasságra lehetett volna ~1 centivel lejjebb, de ez nem hiba. A színezés pedig fasza.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 12 máj 02, 16:06:51 » |
|
Szép képek! Na, és most tátáátátááámmm! Jöttem belerondítani a témába. http://kepfeltoltes.hu/120502/lilaliba_www.kepfeltoltes.hu_.pngDanzou vs. Lila Liba. Link, hogy vágd, mi ez a gyalázatos kép. xD Amúgy csak unatkoztam, és próbálgattam a szárnyaim (lol) gimpben. (igen, nem tudok libát rajzolni xd)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 16:08:30 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 12 máj 02, 16:09:43 » |
|
Én Danzout utáltam, de amikor először láttam ezt az AMV-t, esküszöm megkedveltem Egyébként a rajzod nem rossz, Danzou felismerhető rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1525 Dátum: 12 máj 02, 16:23:25 » |
|
Hehehe, én is, miután elkészültem a videóval, majd megnéztem, úgyszintén megkedveltem Danzou-t. És, ha már felismerhető Danzou, akkor megnyugodtam. xD Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 12 máj 02, 16:50:03 » |
|
Na egész jó lett Zizi és ez a videó... nagyon beteg abba ne hagyd a "rajzolgatást"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 12 máj 02, 18:53:11 » |
|
Jé, én tök megfeledkeztem róla, hogy néha felveszem, ahogy rajzolok, jó kis zenét rakok a turbógyorsaságú videó alá, aztán felpakolni egészet a jutubéra. Egyébként ti milyen Danzou-s amv-ről tettetek említést? Mert csak az említést láttam, de linkre utaló nyomokat már nem igazán. xD Zizi, ahhoz képest, hogy gimp... szerintem kész csoda az a libás kép. Én már elég sokszor nekifutottam az ilyenféle rajzoknak, de például ettől tovább, esetleg ettől, khm, "jobb" még nem igazán jött össze: http://i48.tinypic.com/nbc9cj.png Egyszerűen nincs türelmem ehhez, megcsinálom a fejét, kiszínezem, aztán kész... fel tudnék robbanni, amiért nem készül el 5 perc alatt. xD Igazi papírra, igazi ceruzával az igazi. ((:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 12 máj 02, 19:05:29 » |
|
Azta Niki! Ez a Kushina&Minato kép állatul néz ki! Nekem nagyon tetszik. Igen, igazad van, hogy a kézi rajz az igazi, rajzolok én úgy is, csak ritkábban rakom őket fel, mert itt körülményes a szkennelés. xD TsunadeHime: Köszi, hogy megspóroltad nekem a linkelést. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 19:06:12 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1529 Dátum: 12 máj 02, 19:27:17 » |
|
Köszi, köszi, örülök, hogy tetszik. Néha még én is végig tudom nézni. xD De nem szólja le senki a paintos Kushina utánzatomat? Nyugodtan, nem sikítok, vagy ilyesmi! (by Meg ) Kimaradt: a libással találkoztam már valahol, de azt nem bírtam végignézni. Vicces, de kiakasztó az a zene. (-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 19:28:53 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|