Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 12 jún 24, 22:02:55 » |
|
Találós kérdés: Merre jár Natsu? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu [kérdés: hogy lehet rendesen letisztítani egy rajzot? már hogy csak vonalak maradjanak, szürke árnyalatok ne.. ha körberadirozom az elég sziszifuszi munka és tuti, hogy nem veszek észre mindent ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 12 jún 24, 22:16:49 » |
|
Nemtudom mit használsz de gondolom más programokban is hasonló az elv mint photoshopban. Még régebben csináltam ezt a tutorilat nézd meg hátha tud segíteni =) Egyébként nagyon tehetséges vagy =) Kis gyakorlás és a legjobbak között leszel =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 22:17:47 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 12 jún 25, 17:33:15 » |
|
No milyenek? Egyszerűen zseniális. Annyira retard, hogy már jó. A magdus anyus hollow bankait nem verik, de azért röhögtem egy jót.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 12 jún 27, 21:58:37 » |
|
Örülök hogy tudtam segíteni =) Nem könnyű kérdés Próbáld meg úgy mintha egy ilyen fekete aura lenne. A közepén teljesen fekete és a széle felé egyre átlátszóbb. http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs4/1070115_o.gifvalahogy így, csak full fekete legyen ne vigyél bele lilát edit: Én is írok 1 listát Anime: 1. Fairy Tail 2. Steins Gate 3. FMA-b Manga színezéseket gyártassz és még Steins Gate fan is vagy Te vagy az én emberem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 22:07:04 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1565 Dátum: 12 júl 01, 20:54:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 12 júl 02, 06:11:41 » |
|
Átlátszó jobb, bár nekem nem tetszik, hogy a vonalakat össze vissza szinezted. Főleg a hajánál rikít a kék körvonal :S Az jó ha színezed a vonalakat, csak azt a környező szín egy sötétebb árnyalatára érdemes. Vagy tök feketén hagyni. Meg a szemébe vihetnél egy kis életet, dA-n sok szem tutorial van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 12 júl 18, 13:21:52 » |
|
Sziasztok! Ha valakit érdekelne Deviantarton rendezek egy rajzversenyt, ha van kérdés írhatjátok kommentben nyugodtan: http://neptunusz.deviantart.com/#/d57srlc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 12 júl 21, 10:50:56 » |
|
Én elkészítettem már egy művet, gondoltam az ittenieknek is megmutatom: http://ookamihun.deviantart.com/#/d585wm5Várom az ötleteket mivel tudom még csiszolni, határidőn belül vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 12 júl 21, 11:13:52 » |
|
Itt is köszi, nagyon jól mutat ebben a stílusban Még annyi, hogy ha meg tudod még oldani, hogy a jobb oldali szeme lehetne sárga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 12 júl 21, 11:20:41 » |
|
Öhhm melyik jobb? Mert ha neki jobb, az ugye szemből bal, de ha nekünk jobb, az neki a bal Csak mert láttam, hogy az egyik képeden a bal szeme sárga, azt vmi átalakulás közbeni átmenetnek gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1572 Dátum: 12 júl 21, 19:03:22 » |
|
Neki bal, nekünk jobb Hát olyasminek is szántam, de általában csak félig alakul át, majd talán teljesen is fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 12 júl 30, 07:59:43 » |
|
Ezek jók az hogy nem harci állás az szerintem nem baj így olyan mintha együtt gyakorolnának
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
|