Lew
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 12 márc 18, 17:30:49 » |
|
Ide is belinkelem, mert ahogy elnéztem ezt a topicot is sokan olvassák nem csak a grafikai munkák topicot és ez a képem most tetszik =D Szeretném megmutatni mit szóltok hozzá ^^
Gomen =D most olvasom hogy ide csak Narutos munkák kerülhetnek be én meg fairy Tailt linkeltem =D de hogy akkor már ne offoljak itt egy régebbi kép =D http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d4n16wf
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 17:35:58 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 12 márc 20, 12:04:05 » |
|
Moderátor: Minden animéből/mangából kerülhetnek ide rajongói képek (lehetőleg saját készítés). Ez a téma régen több témából lett összevonva, így maradhattak benne olyanok, hogy "csak Narutós". Közben most már nem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 12 márc 24, 16:55:29 » |
|
Ez tök jó, Masashi Tőleg nem is vártam mást xD Ashura powaaa
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 12 márc 28, 10:41:53 » |
|
off: Masashi.. miből van az avatarod? köszi előre is. On: Jó lett a munkád az eddigieket nézve sztem tök jól haladsz A ruhákon már jól alkalmazod az árnyékolást, de arcokon még kicsit kell fejlődni sztem. oks nem vagyok prifo mert lehet, hogy így nekem sem menne, de csak a meglátásaim alapján vontam le a következtetést! Mindenesetre ügyes vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 12 márc 28, 14:58:52 » |
|
Off: Szerintem ez az avatar, Stitch Ez a kép egész jó lett, a pixel parádét leszámítva. Csak szerencsétlen lány miért olyan mint egy félig kicsomagolt múmia?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 12 márc 28, 15:09:58 » |
|
off: Masashi.. miből van az avatarod? köszi előre is
Csak, hogy itt is villogjak a nemlétező tudásommal. Ezt a bigyót ismerem, ez egy sárkány! A neve pedig Silver, azt hiszem. Van egy Santani becenévre hallgató Moszkvai egyetemi hallgató, ő tervezte. Van egy rakás ehhez hasonló állatkája. Keressetek rá arra, hogy Santani! DA-n is fent van, de amúgy a neten is van róla egy csomó kép. Egyik csoporttársam megvan érte bolondulva. Én barom meg végighallgattam. Lew, nem túl Hinatás, de megvan a maga varázsa amiért tetszik, látom az alapvázlat nem a tiéd, a színezéssel meg nincs bajom. Szerintem jó lett, mint mindig.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 12 márc 30, 13:48:47 » |
|
Sziasztok! Tegnap este csináltam 1-2 Nyárutós képet. xD http://kepfeltoltes.hu/120330/497764126kep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(igen, elfelejtettem a karcolást Kakashi szeméről... bocsi)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 12 márc 30, 15:01:53 » |
|
Igen! Az egyik Kakashi Mangekyouja lenne, a másik meg egy Rinnegan. Amúgy azért néznek ki ilyen furán, mert a szkenner egy kalap...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 12 márc 30, 15:07:39 » |
|
Nekem a szkenneren 3 választás van, hogy hogyan akarod szkennelni a képet. Ha jól tévedek te fekete fehéret választottál Szürke helyett. Szkenneld be újra azzal és ámulj a különbségen
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 12 márc 31, 09:16:37 » |
|
Tessék hölgyem: http://hamisjoe.deviantart.com/gallery/Amúgy a kép jól halad, de a kígyó szemét ugye még csiszolod mert jelenleg olyan 10szögnek néz ki
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 12 ápr 13, 15:32:39 » |
|
Sziasztok!A projektem még jóóó sokáá lesz kész, addig is kiszivárogtatok összesen 2! képet. http://kepfeltoltes.hu/120413/kabuto_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/120413/kyuubinaru_www.kepfeltoltes.hu_.pngHogy miért ezt a kettőt? Azért mert a többi kinézet szempontjából ergya lett, másrészt, ez 2 különböző jelenetből van. Ui.: A Kabutos, már csak Masashi kedvéért... is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 12 ápr 13, 15:45:30 » |
|
xDDD ezek nagyon ütnek narutonak milyen komoly feje van de am nagyon fain tényleg. kivancsi vagyok a projektedre! huzz bele!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 12 ápr 13, 15:50:37 » |
|
Hehe, köszi! Haladgat, az 1. videó fele már meg van, meg a 2. videóé is... xD A Kabutós az 1. -ben a Narutós a 2.-ban fog szerepelni. Ha belehúzok, akkor talán már ezen a héten kijön az 1. "rész". (bár... ezt a projektet már több mint egy éve kezdem, és még mindig nincs kész, szóval siralmas, hogy milyen gyorsasággal haladok vele! ) Ui.: Mondjuk, lehet azért halad ilyen "gyorsan", mert csak akkor rajzolok hozzá, ha ahhoz van kedvem, és még akkor se indig azt, amit kéne. De, pont ez a szép benne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 15:52:35 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 12 ápr 13, 15:59:24 » |
|
értem. nem baj a lényeg, h csinálgatod és egyszer majd csak kész lesz! de elsiteni, mondjuk nem is szabad, mert az könnyen ronthat rajta. szóval szépen nyugisan, de azért kicsit belehuzhatnal kivancsi vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 12 ápr 13, 16:58:44 » |
|
Hűha Zizi, nagy fába vágtad a fejszét, de hajrá. Amiben kabuto van, érdekel. A legújabb manga alapján csináltam egy színezést gyorsan, már nagyon rég publikáltam képet http://ookamihun.deviantart.com/art/Little-Kabuto-295824961Remélöm töccik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|