Pont az a bajom a pókokkal, olyan furák ahogy ott van a nagy potrohuk, majd szét durran úgy feszül a szőrös 8 lábuk, és azok az undorító csáprágók... brrr... ezek mellé egy aprócska fej. Csak akkor "szeretem" őket mikor még nem nőttek fél cm-nél nagyobbra.
A majmok közt vannak nagyon aranyosak, és kissé csúnyácskák is. xd
A cicákat szereted Masashi?
(az avatarod tényleg aranyos)
Justin Bieber nekem teljesen semleges, mind zeneileg, mind jellemileg. Vannak jó számai, de nem mondanám egy "hű de" előadónak. De lehet, hogy pár év múlva lesz belőle is valami.
Mm-et pedig ne emlegesd egy lapon Justinnal. Igaz nem sok különbség van köztük, de... no jó, inkább nem szépítem. Mm szörnyű.
Egyébként egyszer voltam SP koncerten. Azóta nem utálom az ilyen mitugrászokat mint Fluor, vagy Mm. De rájöttem arra is, hogy miért nem szeretik őket sokan. SP rengeteg olyan hibát vétett, aminek az elkerülése ALAP. Pl.: vége lett a refrénnek, ment egy kis zene, aztán folytatta az éneklést, na ennél a pontnál olyan hamis volt, hogy az leírhatatlan. És nem 1x 2x hanem minden számnál mindig. De még ezt leszámítva is volt benne pár alapos baki...
Na én kinézem Justinból, hogy ezeket a hibákat nem véti el. (persze ez még nem jelenti azt, hogy így is van, de ezt valószínűleg nem fogom megtudni, mert nem megyek majd el a koncertjére)
Ami még durva volt az Zséda. Úgy énekelt mint egy herélt macska. xD (el is oszlott a tömeg mint a sicc) Janicsák Veca, Király L. Norbi, Vastag Csaba/Tamás sem volt szörnyű, de azért róluk is látszik, hogy még kezdők. (na meg a jellemük... eeehhh, Csabika autogram osztásnál a didiket nézte és jóllakott óvodás/i am awesome pózba álldogált, Norbi azt se tudta, hogy mit csináljon a tömeggel, Tomi pedig szintén didiautogrammot vadászott)
Szerk.: OMG! 7 hsz egyszerre! o.O Legyen a neve: Didiautogam.