^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #12030 Dátum: 12 márc 25, 18:49:54 » |
|
mélypont, Zizi, mélypont. én most ilyen vagyok otthon, antiszockodom, meg folyton keresem a bajt, aztán bezárkózom a szobámba és zenét hallgatok, az elnyomja a viták hangját..  ezek azok, amikor felrobbannak ha a közelükbe mész minecraftba?  nekem a minecraft nem fut a gépen >.> 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #12031 Dátum: 12 márc 25, 18:51:53 » |
|
Én elolvastam mind a 4 könyvet, és láttam 3 filmet. Sosem gondoltam volna, hogy van aki csillogó hóemberként képzeli el a vámpírokat.  Bella egy hülye, én tuti Jacobot választottam volna.  Mindegy, nem az eszéért szeretjük de másért sem nagyon.xD Nagybátyám megfogalmazta az első 3 kötetet 4 mondatban: -Szeretlek. -Én is.  -Vámpír vagyok. -Én nem.  
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #12032 Dátum: 12 márc 25, 19:01:39 » |
|
Flexee: :S én is zenét hallgatok most. xD Tanulnom kéne... kéne... :izéöö: És igen! Ennek a szörnyek az a neve, hogy Creeper.  És robbannak. o.O Kallen: a nagybátyád tisztán átlátta az egészet.  drszabi! az aláírásod enyhén súrolja a megengedetteket. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 19:02:24 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12033 Dátum: 12 márc 25, 19:05:50 » |
|
Kicsit kissebb lett még így is?  ha igen kissebre csinálom :  )) Szerk.: Mostmár jó nem? xDDD Ja vágom már hhol nézted meg. Ezek szerint most 203 pixeles. Anyám!! xD xDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 19:18:40 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #12034 Dátum: 12 márc 25, 19:07:54 » |
|
Hát, a gép szerint az aláírásod majdnem 300pixel magas. a megengedett max pedig 200. Szóval még van mit kisebbre venned.  ui.: nem okoskodni akarok, csak nem akarom, hogy rossz szemmel nézzen rád egy moderátor.  szerk.: így már talán megfelelő lesz szabi! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 19:20:58 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12035 Dátum: 12 márc 25, 19:22:12 » |
|
Na mostmár tényleg kész xDD 193 pixel magas lett xDDD Ok thx.  ))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 19:22:48 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12036 Dátum: 12 márc 25, 20:27:30 » |
|
A Twilight nagy rakás nyál. Nincs benne semmi sem történet, sem izgalom, sem valódi tartalom, sem valódi szerelem- azt inkább nyáladzásnak nevezném, amit ennek a regénynek titulált valamiben leművelnek.  De a HP-t nagyon bírtam. Volt benne történet, és még ha volt is ahol néha döcögött a sztori, a karakterek nagyon szerethetőek voltak. Itt végre a főszereplőket is bírtam, de a kedvenceim az ikrek voltak. Ha már csak megláttam a nevüket a lapon, tudtam, hogy itt most jót fogok nevetni. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12037 Dátum: 12 márc 25, 20:32:55 » |
|
Egy véleményen vagyunk a Twilight-tal kapcsolatban, Lille. (: A HP-nak megvan a saját hangulata, akár könyv, akár film. Bármikor szívesen olvasom/megnézem. Hmm, lehet hogy a nyáron bele is kezdek egy kis HP maratonba.  De ez szerintem már könyves vagy filmes téma.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12038 Dátum: 12 márc 25, 20:34:35 » |
|
Szerintem a Twilight nem rossz, csak iszonyatosan túl van hypolva... könyvben egész olvasható, bár nem fogom újból átlapozni még egy jóóó ideig xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12039 Dátum: 12 márc 25, 20:47:06 » |
|
Sabaku! Én imádom a HP-t  És rühellem a twilightet.. -.- Szerintem borzalom az a film. Mizújs? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12040 Dátum: 12 márc 25, 20:53:25 » |
|
A Twilight... megvettem az első két könyvet, mert elvileg az jobb, mint a film. Szó mi, ezerszer jobb, de azt sem nevezném valami... értelmes olvasmánynak. Jobb az, amit most olvasok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12041 Dátum: 12 márc 25, 20:58:28 » |
|
Az a vicces, h a hp első 2 részét kb 100szor megnéztem videón. xDD De a 3. már csak 50szer, és ez így ment tovább, az uccsó részt már csak aszem 1szer, vagy max 2szer néztem meg. Nemtom, h azért mert kőzbe picit felnőttem, de lehet azért, mert a többi rész már nem olyan, úgy nincs meg benne az a +. A tiwilightba nem tom am mi a jó, de vhogy csak megnéztem. xD Mert, h nem az efekte, és nem is a történet az tuti xDDDDD Amikor az első részben felfelé fut edward a hátán a csajjal xD mikor megmutatja neki, h csillog, az annyira megmaradt nekem, mert annyira szörnyű, h röhögtem rajta fél óráig xDDDD Meg mikor meghívták a csajt, és kimentek ugrándozni 1ik fárol a másikra. Elugrik vízszintesen, és a végén már inkább felfele szál... xDDD A story, meg a kreativitása az meg ~0.000000000001
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12042 Dátum: 12 márc 25, 21:03:44 » |
|
Most jót röhögök! Unokahugim nagyon fog szidni holnap reggel! xDD Ha nem vette észre a régi telómon, hogy hajnali fél 4-re van állítva az ébresztő max hangerőn, akkor én nagyon fogok csuklani! xD De hát ő akarta a zenét elvinni a telefon memóriájában a gépemről! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12043 Dátum: 12 márc 25, 21:18:39 » |
|
Twilight... egy ideje fontolgatom, hogy megnézem. Mondjuk legfeljebb csak az első részt. Annyi szó van már róla, tényleg érdekelni kezdett. Bár az alapján, amit eddig tudok, tényleg ritka szar lehet. Valószínűleg szenvedni fogok. De egy próbát azért megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #12044 Dátum: 12 márc 25, 21:23:17 » |
|
drszabi: az a rész tényleg nagyon vicces, már csak azért is, mert tökéletesen látszik hogy nem ér le Edward lába a földre futás közben. xD Jéé most jut eszembe, hogy jövő héten fél 9-re kell suliba mennem.  Királyság!:D
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|