Zsüni44
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A Fórum első Számú ARSENAL Drukkere...
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 11 okt 16, 14:07:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
----------- ----------- 44 ----------- ----------- A Világnak szüksége van olyan elvetemült emberekre, mint... Én... Go Gunners...
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 11 nov 12, 02:01:45 » |
|
Csináltam kizárólag Paint -ban egy Narutot. Ez az a pillanat akarna lenni, amikor látja, hogy Pein leszúrja Hinatát. (és közvetlen utána Kyuubi lesz) http://kepfeltoltes.hu/111112/hehehenaruto_www.kepfeltoltes.hu_.pngSzerintem jól sikerült! (kicsi ego) Ui.: Zsüni! Sasu 2, egyszerre király és tróger. Az aka tagok közül a legjobban Deidara, Ita, Konan és Pein lett megcsinálva. Valamint "Zetsu nincs meg... azt nem tudtam lerajzolni" Nagatot se?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 07:45:46 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 11 nov 12, 11:07:33 » |
|
Tényleg jó lett. Csak két dolog: a szemei mintha kicsit kicsik lennének és szemből nézve a homlokvédője egy kicsit talán el van csúszva balra. A ruhája viszont (Paint-hez képest) nagyon frankó, "élethű" lett.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 11 dec 03, 22:48:15 » |
|
Üdv emberek!^^ megint egy színezésemet hoztam, most jobban odafigyeltem a pixeles részeknél, mint a múltkor. Painttel néhol bele-bele javítottam [a körvonalaknál], talán kicsit túlzásba is estem ><" a szeme.. nos hát szerintem lehetett volna jobb is, de tök béna vagyok a szemek színezésében/fényhatás megcsinálásában remélem azért tetszik http://imageshack.us/photo/my-images/841/deidaraisbacklineartbyn.png/
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 11 dec 03, 23:27:46 » |
|
Már láttam pár videót ettől az embertől [az a valódi szemes asszem pont az egyik volt:D] és leesett az állam o.o öö nos igen, volt már pár próbálkozásom, de a legtöbbje még mindig ugyanúgy áll, ahogy abbahagytam [kb 2% van kész belőlük.x)] rajzolni annyira nem szeretek. csak így gépen színezgetni
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 11 dec 28, 00:15:28 » |
|
Sziasztok! Ma este kicsit ügyködtem, éés elkészült egy naruto mangás színezés Remélem tetszeni fog nektek és a kritikákat szívesen várom http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/361/7/b/no_name_by_rozka-d4kev8l.jpgA kép egyébként a manga 564. fejezetének 12. oldaláról származik és a nem madara madara van rajta... O.o
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 11 dec 28, 00:23:43 » |
|
nagyon hangulatosra sikeredett ^^ 10/10 el is mentettem, majd fölteszem mobilra a másik X narutós kép mellé :DD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 11 dec 30, 15:35:54 » |
|
"Hangulatos". Hát van egy hangulata, az biztos. Tobi bácsi enyhén sötét személyiség lett.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 11 dec 30, 21:59:06 » |
|
A kép nevén elmosolyogtam no name. Egyébként szerintem is jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 12 jan 07, 22:13:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 12 jan 08, 19:56:04 » |
|
Nagyon szépek, és jó, hogy nem másoltak, szóval + pont. Amin javíthatnál az a digitálisan színezett képen a hajaknál a színezés pixeles maradt. Ettől függetlenül rajzolni nagyon tudsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 12 jan 15, 16:35:46 » |
|
Nagyon szépek, és jó, hogy nem másoltak, szóval + pont. Amin javíthatnál az a digitálisan színezett képen a hajaknál a színezés pixeles maradt. Ettől függetlenül rajzolni nagyon tudsz Nagyon szépen köszönöm! ^^ Igen, a digitális kép eléggé furán néz ki, ezt csak egy próba erejére alkottam meg .
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
|
|