|
Chakra
|
|
« Válasz #1396 Dátum: 11 aug 16, 17:51:41 » |
|
Az'gen, Fukasaku nagyon vad lett. Mint akivel közölték, hogy nincs több kukacleves.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1397 Dátum: 11 aug 16, 22:24:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1398 Dátum: 11 aug 17, 07:59:48 » |
|
Kiskakas2, ez a Fukasaku tényleg vad lett. Nem kötnék bele . A planktonoson meg jót nevettem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1399 Dátum: 11 aug 17, 18:07:43 » |
|
Nah, én is régen jártam már erre. Kárpótlásul itt a legújabb fanart, ami egyben az első Bleach fanartom. A jelenlegi favorit Urahara Kisuke: http://ookamihun.deviantart.com/art/Urahara-Kisuke-253440861
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1400 Dátum: 11 aug 17, 18:13:39 » |
|
Én is rég adtam kritikát. Zer0: nem sikerült most olyan jól mint szokott. A ruhájára kis gyűrődés nem ártana mert nagyon elüt az egésztől. A kalappal is úgyan ez a helyezet valami árnyék kell rá. A nyakán a keskeny árnyékot halványítsd vagy vedd le furcsa hatása van így neki mintha papírból lenne. Bleach-et még gyakorold
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 18:17:28 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1401 Dátum: 11 aug 17, 18:18:36 » |
|
Mi történt a nyakával? Rosszul sikerült az illesztés és mégis ráerőltettek a fejét? ejnye..
Nyaktól felfele tetszik. Ganbare..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1404 Dátum: 11 szep 14, 06:09:44 » |
|
A Deidarás igen jóféle, esetleg annyit, hogy az orrlyukai és a szája egy picit lent vannak. A Konanos is klafa, esetleg egy kicsit erőteljesebb árnyékolás még tovább emelné a minőséget.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1405 Dátum: 11 szep 14, 16:49:21 » |
|
Szerintem is jók lettek a képek. Nekem a Konanes jött be jobban. Bár van néhány apró dolog ami zavar: A Deies képen mintha fehér pöttyöket látnék a nadrágján a vonal mellett. Ez apró dolog, amit nem biztos, hogy észre vesz az ember mikor elkészül, de elég zavaró. A Konanos képen meg olyan érzésem van, mintha lebegne a levegőben mellkastól felfele. Szerintem jobban jártál volna, ha a színezés befejezése után lejjebb húztad volna a képet. Nem tudom, hogy milyen programot használsz, de azokkal ezt könnyen meglehet oldani, amik képesek a layer kezelésre (photoshop, GIMP, paint tool sai). De ha ilyenre akartad csinálni a képet, akkor nem szóltam . Egyébként csak így tovább, ganbare .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1406 Dátum: 11 szep 14, 20:07:11 » |
|
Chakra: a képeket nem én rajzoltam, csak kiszíneztem őket^^ shiranai: igen most így utólag nézve én is észrevettem, és majd javítom^^ egyébként a MAGIX Xtreme Photo Desinger 6-ot használom
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1407 Dátum: 11 szep 14, 20:19:11 » |
|
Kérdés: Ha olyan programot használsz, ami kezel rétegeket, akkor miért ilyen? Mert ha csak a színezésben van benne a kezed, akkor az nem lett a legjobb. Ha így is rétegeken csináltad (gondolom), akkor a lineart réteg minimum legyen Multiply, ha nem tudod jobban megoldani. Az, hogy ezek apró, és nehezen észrevehető dolgok ,elég nagy túlzás A Konan kép pedig eléggé rossz lineartot kapott, ha ez a feljavítás utáni kép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1408 Dátum: 11 szep 15, 07:26:24 » |
|
Zer0 én a fehér pontokra gondoltam, mint apró dolgok . Azt nem feltétlenül veszi észre, ha a kép elékészülte után nem nézi meg újra egy kicsit később. Kallen: ajánlom, hogy a kész képeket nézd meg egy nappal azután, hogy befejezted és akkor már látni fogod ezeket a hibákat. Velem is előfordult már, hogy csak akkor vettem észre, pedig kiszúrja az ember szemét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1409 Dátum: 11 szep 15, 21:17:27 » |
|
Na majd csak rábírom magam, hogy letegyek valamit, ne csak (ritkán) kritikáljak. http://noob.hu/2011/09/15/Itachi_orarend_02_Kecsu_1.pngA bizonyos képrészletekről tudom és látom hogy pixeles (nem találtam jó minőségű manga oldalt, újra rajzolni meg időigényes). Emellett a ráccsal is sokat bajlódtam, de azért egész elfogadható lett talán lehet ne sötétebb egy picit. Szándékosan nincsenek egy vonalon a képek (nézd a tetejét). Ezeken kívül várok más észre vételeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 15, 21:18:25 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|