shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 11 szep 16, 20:26:37 » |
|
Sikerült befejeznem kedvenc csillagszemű juhászunk megjelenését a mangában. Hát eltartott egy ideig míg befejeztem. Íme: http://tagoston16.deviantart.com/#/d4a0eb0
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 11 szep 16, 20:54:07 » |
|
Csináltam egy új Da-t, és tettem fel egy színezést. Nekem tetszik, bár nem tudom mások mit gondolnak róla . http://humivo.deviantart.com/#/d4a09y5shiranai: Nagyon jó lett, gratu . Sok lehetett a meló vele.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 11 szep 18, 20:47:49 » |
|
ömm sziasztok kicsit most szégyenlek ide jönni mivel látom hogy milyen jó rajzok voltak elöttem, és ezért most kicsit félek Nade. Én ma keztem el ugymond foglalkozni ezzel a rajzolós szinezős dologgal. Egyszer Zer0 próbált segíteni de akkor eldöntöttem hogy nincs ehez tehtségem, de ma megint neki futottam és lett egy eredménye ami nem lett jó tehát ugymond szörnyű lett, de azért mégis meghallgatnám a véleményeket hogy még amit esetleg én nem vettem észre, de javítani kell azt légyszi mondjátok el ne kíméljetek (A rajzot csak le kopíroztam és kiszineztem) http://balint002.deviantart.com/gallery/#/d4a8aj8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 11 szep 19, 06:34:39 » |
|
Nem kell félni, itt bárki megoszthatja a bármilyen rajzait. De az általad linket képet jó lenne vagy kivenned a felnőtt kategóriából, vagy feltenned egy képfeltöltő oldalra, mert így aki nincs regisztrálva a Devinatart-ra, az nem tudja megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 11 szep 19, 16:53:12 » |
|
Nem tudom, mivel szinezted, ha Painttel akkor azért van, de amúgy az a gond, hogy a körvonalak pixelesek. Ezt egy réteg-kezelő rajzprogram megoldja. Pl.: Gimp. Maga a színezés viszont nem lenne rossz, ezt leszámítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 11 szep 20, 06:21:29 » |
|
A pixelesség egy dolog, de a fehér vonalak a vonalak mentén elég zavaróak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 11 szep 20, 13:57:28 » |
|
Én is arra céloztam, azok azért nincsenek kiszínezve, mert azok más színű pixelek. Egyébként mga a kép pixelessége a paint "jó" minősége és a jpg formátum miatt van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 11 szep 20, 14:12:14 » |
|
ééértem azóta próbálkozom Gimpel több rétegben de még nagyon nem jöttem rá a nyitjára de már nagyon rajat vagyok Szerk: hát csináltam egy másik képet ami kicsivel egyszerübb. Tensa Zangetsu van rajta, és próbáltam kijavítani a hibákat amiket mondtatok és próbáltam több réteggel de az még nem sikerült, de szerintem ez jobb lett mint a következő http://kepfeltoltes.hu/view/110920/TensaZangetsu_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 20, 21:06:05 írta balint002 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 11 szep 21, 06:18:56 » |
|
Ez már jobb. Esetleg több árnyékolást vagy árnyalatot használhatnál, mert így eléggé olyan "beöntöttem festékes vödörrel" és kész is kinézete van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 11 szep 21, 19:45:47 » |
|
Szórakoztam PSP8 -al és ez lett belőle. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2011/264/8/d/uchiha___bill___madara_by_katze127-d4ai5rl.pngUchiha Bill Madara. Milyen? (tudom, nem a legjobb, de ezt komolytalanul csináltam ) Ja, és nem szeretem a Hokizó Fotelt.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 11 szep 21, 21:26:08 » |
|
Az unatkozásnak is vannak határai. Ez elég komoly lett, tényleg csak picit kéne még dolgozni rajta és elhinném, hogy Madara.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 11 szep 26, 20:09:40 » |
|
Sziasztok! Nu! Kecsu! http://www.deviantart.com/download/260352100/uchiha___bill___madara__fixed__by_katze127-d4b08ys.pngTessék bele,bele javítottam. Jobb lett? (bár néhol elszúrtam néhány dolgot de...)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 11 szep 26, 21:34:09 » |
|
Pöpec, látszik, hogy bele-bele javítottál és szerintem sokkal jobb így.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 11 okt 09, 16:26:09 » |
|
Sziasztok! Készítettem egy új színezést, bár most nem a naruto mangához, de azért gondoltam megosztom veletek Szal egy kép a D.Gray-Man manga legújabb fejezetéből: http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/282/e/9/dgm__colored_page_by_rozka-d4calvx.jpgRemélem tetszik, és a kritikákat, észrevételeket, mint mindig most is szívesen várom
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
|