Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #975 Dátum: 11 jan 19, 18:11:04 » |
|
Zer0 mit bántod már az avád? Nem elég, hogy a Narutoba rosszalkodik Kabuto?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #976 Dátum: 11 jan 19, 19:07:38 » |
|
Az ember már nem élheti ki a beteg fantáziáját? hát nagyszerű Mi köze ennek am kabutohoz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 19, 19:25:51 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #977 Dátum: 11 jan 19, 20:56:41 » |
|
De amúgy télleg mit ábrázol?
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #978 Dátum: 11 jan 20, 16:12:58 » |
|
Most lehet hogy én vagyok a h*lye, de én edo tensei-nek néztem
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #979 Dátum: 11 jan 22, 11:38:10 » |
|
Nah csináltam megint egy új avatart Lassan pályázhatnék az 1. helyre avatar váltogatásban http://kepfeltoltes.hu/110123/guray_www.kepfeltoltes.hu_.png Am manga színezés + kicsit belerajzolgattam. Bocs, most láttam hogy duplapost, 4 óráig nem írok be ide, így letelik az egy teljes nap, így korrekt? sryOff: Ha kiveszitek az előző postot, akkor ebbe bele lehetne szerkeszteni mert engem néznek hülyének
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 11:40:31 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #980 Dátum: 11 jan 25, 14:52:53 » |
|
Köhömm, köhömm, mindenki kívánjon boldog szülinapot a mi egyetlen és igaz Negyedik Hokagénknak, Minatónak! És mivel ez igazi ünnepnap (iskola sincs nekem ma, igaz, teljesen más okokból), ezért bátorkodtam csinálni egy kis... egy kis... egy kis ezt: Éééééééééééés már megyek is~
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #981 Dátum: 11 jan 26, 15:58:30 » |
|
Hűha, ha én ilyet tudnék rajzolni... Vagyis nagyon tetszik ^^ A színezés is első osztályú. Grat.
Ja, és boldog szülinapot Minato-nak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #982 Dátum: 11 jan 26, 16:26:52 » |
|
Nekem is nagyon tetszik. Am menniy völt az igazi rajz idő? Én is rajzoltam a sasuke fanoknak egyet http://kepfeltoltes.hu/110125/sasuke_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 26, 16:31:21 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #983 Dátum: 11 jan 26, 16:43:19 » |
|
A szája elég nőies lett,ez elég zavaró a képben. Ezt leszámítva tetszik maga a kép is,meg a rajzolási stílus is. A szeme is komoly lett,grat hozzá:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #984 Dátum: 11 jan 26, 16:48:55 » |
|
Szerintem nem nőies.^^ Mindössze csak nem megszokott. Ezért enyhén furcsán hat.
A tónus viszont nem az igazi. Egy kérdés? Honnan éri Sasukét a fény?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #985 Dátum: 11 jan 26, 16:59:05 » |
|
jobbrol kicsi, balrol kicsi és felül kicsit előlről de elfogadok segítséget, hogy jó legyen az árnyékolás ;D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 26, 17:02:17 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #986 Dátum: 11 jan 26, 17:04:20 » |
|
Egy kérdés? Honnan éri Sasukét a fény?
Sehonnan, "jobb neki a sötétségben." Egyébként a jobb szemében lévő "csillagot" elfelejtetted átszínezni. Valamint nekem egy kissé furcsa, hogy nincs különösebb kontúrja az arcvonalának, de egyébként szerintem is jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #987 Dátum: 11 jan 26, 17:08:37 » |
|
elkerülte a figyelem úgy tűnik. Be kéne vezetni a nagyításmentes böngészőket:D Off: Ez jó volt heo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #988 Dátum: 11 jan 26, 17:13:36 » |
|
Báázz. Ezen még én is jót szakadtam. x'D Feljegyezve aranyköpésekhez. Amúgy Zero, ha árnyékolsz, akkor a legegyszerűbb, hogy először megszabsz egy konkrét irányt, ahonnan fény éri az aktuális karaktert. Ne csak hasracsapás szerűen csapd hozzá a tónust.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #989 Dátum: 11 jan 26, 17:21:48 » |
|
Nem nagyítottam rá 857x451-ben hozza be a képet ott is látni. Egyébként a szemével kapcsolatban még egy hiba. Az ITT látható képen is jól látszik, hogy van ott ám még egy belső csillag. Egy kissé ismerős ez a kép csak nem onnan van amikor a tenger szélén álló Sasuke először aktiválja a Mangekyout és közben a szellő ellen nem tart a taft?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|