Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #960 Dátum: 11 jan 14, 19:49:20 » |
|
Amúgy, félreértés ne essék, nem én rajzoltam, csak én színeztem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 19:50:34 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #962 Dátum: 11 jan 15, 09:28:30 » |
|
Szerintem tök királyak, egy megjegyzés, színezés felesleges. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #963 Dátum: 11 jan 15, 10:09:25 » |
|
Megvan még az eredeti sablon - mangaszerűen ki lehet színezni. Azt hiszem a gépen is fent van scannelve, aki akar vele bíbelődni annak odaadhatom (persze ha felteszi, akkor dobjon egy üzenetet oda meg egy linket)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #964 Dátum: 11 jan 15, 14:34:09 » |
|
Anatómiailag vannak benne zavarok, főleg a szemek körül. A bal felső képen a jobb szem túlságosan fennt van. A középső képen a fejforma kicsit amorf lett. A jobb oldali a legnormálisabb, ott mindössze csak a jobb szem csemiubi alakja zavaró. Egyébként nem rosszak.^^ Talán még a színes választásba tudnék belekötni. De nem teszem.^^"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #965 Dátum: 11 jan 16, 10:59:07 » |
|
nem nagy munka, de szinezgettem kicsit, remélem jó lett. (Gray, és avatar)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #966 Dátum: 11 jan 16, 12:04:43 » |
|
Klasz lett.  Nekem tetszik. Grat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #967 Dátum: 11 jan 16, 14:13:59 » |
|
Dant-C: Sajnos gondom van a szemvonal kialakításával ha nem szemből készítem a képet  ennek tudható be a bal felső elrontása. 4 óra alatt ez már így is harmadszori átmásolás  Hála anyámnak aki, teljesen szétoltott (Há' nem látod, hogy nem olyan??Nem is hasonlít!) rajzolás közben, még így is egész tűrhető ^^. Színválasztás: Eredetiben jobban néz ki a scanner teljesen elnyomja a színt - én meg nem erősítettem rajta, így fakó és elég életlen. Azért fel lehet ismerni  Köszöntem a segítőkész hozzászólást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #968 Dátum: 11 jan 18, 16:02:40 » |
|
Zer0:
Nem rossz a Gray. ^^ De neki sötét színű a szeme, nem? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #969 Dátum: 11 jan 18, 16:08:19 » |
|
de, és a haja se mindig kék  de ez így sikerült, majd csinálok másféléket is most fairy tail korszakomat élem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #970 Dátum: 11 jan 18, 16:22:45 » |
|
Ja, nem csak "nem mindig", hanem soha nem kék a haja. Mivel fekete.  Csak az animések szeretnek kék fényt tenni a fekete hajú szereplők hajára. Na jó, nem szőrszálhasogatok. ^^" A színezés is művészet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #972 Dátum: 11 jan 18, 19:27:01 » |
|
Ez az avatarom se volt nagy dolog, egyszerű (remélem nagyszerű) kategóriába esik... Jiijo Szívtelen leszek  megyek felülről - jobb felül a haja el van csúszva egymáson
- a konoha logó lehetne pontosabb
- a füle... hát különös
 - a szeme körül a sárgaság folyamatosan vékonyodva éri el a szemét ha jól emlékszem nem így rágörbül hirtelen
- az orra mintha kicsit balra csúszott volna
Bocs, építő kritikának szántam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 20:03:42 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #973 Dátum: 11 jan 18, 20:07:38 » |
|
A topik átnevezésre került, most már a Naruton kívül más animéről, mangáról is kerülhet be alkotás! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 20:08:18 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|