Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #915 Dátum: 11 jan 02, 17:35:18 » |
|
nem kell elájulni, sztem nem a legjobb rajzom... ingyen photoshop taps hát először megrajzoltam hogy hol a feje meg a keze.Azután megrajzoltam a baloldali kéz körvonalát, másoltam jobbra, aztán a fej, az arc, és a haj körvonalát, aztán meg szineztem. Előtte csináltam kabuto palettát (Gimpben lehet ilyet, PSben nem tom hogy müködik) a lényeg hogy megvannak kabuto színei (alap, sötét, világos) mindent lefestek az alapszínével, majd festékszóróval fújok sötétből/világosból. a többi már gyerekjáték, igazábol csak kabuto volt nagy falat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #916 Dátum: 11 jan 02, 17:55:47 » |
|
ingyen photoshop taps Van trial verzió, amit ingyen lelehet tölteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #917 Dátum: 11 jan 02, 20:04:20 » |
|
Hali! Bocsi ha nem ide tartozik de nem találtam a kérdésemnek másik, megfelelő topicot. Szóval, valaki ezt a Narutos képet be tudná nekem linkelni nagyobb méretben, vagy meg tudná mondani hogy milyen kulcsszó alatt dobja ki a google? Tessék a link: http://naruto.viz.com/forum_original/images/avatars/gallery/shippuden/avatar_naruto2.gif Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #918 Dátum: 11 jan 02, 21:09:18 » |
|
Miböl gondolod, hogy nagyobbanis van? (off Invaild megpróbálom de majd kiderül milyen lesz )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #919 Dátum: 11 jan 02, 21:55:49 » |
|
Mert az egyik Mugen játék főmenüjében is ez a kép van benne. És jó minőségben, nagyobb méretben, szóval várom a segítségeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #920 Dátum: 11 jan 02, 22:03:32 » |
|
Hát, akkor nem értem, mi itt a probléma. Kikapod abból, és kész. Most hirtelen nem tudom, hol is leeht kiszedni, de asszem a fighter factoryval ahhoz is hozzá lehet férni (?) vagy ha úgy van, hazsnánlj printescrnt. Na jó, a második tipp nyílávn nem játszik, különben csak megtetted volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastolorde
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #921 Dátum: 11 jan 04, 18:57:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #922 Dátum: 11 jan 04, 20:41:29 » |
|
A mobil árnyéka eléggé bezavar, de amúgy nem tűnik rossznak. Szabad kézzel toltad vagy másoltad? Sajna az arca részletei nem kivehetőek...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #923 Dátum: 11 jan 04, 20:47:37 » |
|
Igen, valami hasonlót akartam mondani, a feje kicsit furcsa messziről, de mivel annak részletei nem igazán láthatóak, így arról sokat nem tudok mondani. A többi része nagyon is jó szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #924 Dátum: 11 jan 04, 20:53:14 » |
|
Jó rajz , láttam személyesen:D mondjuk apró bakik vannak, de szerintme nagyon jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #925 Dátum: 11 jan 04, 20:58:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #927 Dátum: 11 jan 08, 13:55:08 » |
|
Hú de rég nem írtam ide . Nagyon tetszik minden munka Grat hozzá! -^^- Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #929 Dátum: 11 jan 09, 16:01:13 » |
|
Zer0 szerintem Sasori jó lett, Kankuro már kevésbé, meg mind2nél van olyan, hogy a vonal végek csúnyán vannak megcsinálva. Néhol túl mész és talán egy helyen láttam, hogy nem ér össze. Kicsit gyorsan akartál végzi. ^^ Nem nagy munkát végeztem az alámmal. Nem rég végeztem az animéjével, Anime ajánló topic-ba véleményt is olvashattok róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 16:11:23 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|