Itt van az első képem
kepkezelo.com/images/77re7kjfi3883tjinkp.jpg
Várom a véleményeket :D
A szemei borzalmasan el vannak csúszva, erre jobban figyelned kellett volna, mert ahogy a képre ránézek, ez nagyon szembetűnik. A gallérja kicsit furcsa meg elég kicsi is, valahogy nekem olyan "duci" hatást kelt. A köpeny színezése egyébként külön tetszik, a felhő szintén szerintem túl kicsi. Legelső képnek annyira nagyon nem rossz, bár a szemeire akár első kép, akár nem, jobban kellett volna figyelned. ;)
________________________________________________________________________________________________
Nem tudom mi baja volt a moderátornak hogy meg dícsértem vasto lorde rajzát, és törölni kellet...
De hogy ne legyen off, másnaposan, roszkedvűen én is rajzoltam valamit, várom a véleményeket.
sajnos a lábát az nagyon elrontottam :(
Ezt a képet meg valahogy úgy nem tudom hova tenni. :D A kezei kissé összecsapottak, a haja és a köpenye viszont nagyon tetszik. A lábai annyira nem rosszak, csak a jobb lába nagyobb és tömzsibb, mint a bal, meg ami persze szembetűnik, hogy úgy általában a lábai aránytalanul kicsik. Továbbá a bal bokája, ahogy látom, kificamodott. x) Másnaposan én se rajzolok jobbat. :D Sőt. :D