Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #825 Dátum: 10 dec 09, 19:11:02 » |
|
Naruto haját inkább úgy jellemezném, hogy túl könnyed lett. Olyan, mintha tollpihe lenne. Esetleg ha kevésbé "szállna", jobban nézne ki nem? És talán kicsit élettelen az arcbőre. Amúgy irtó ügyes vagy!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #826 Dátum: 10 dec 09, 19:57:16 » |
|
Fornetti2 remélem nem veszed sértésnek és nem utálsz meg de nekem Sasuke úgy néz ki mintha halott lenne de ha csak én látom rosszul akkor nézd el nekem. De Sasuke haja akkor is hibátlan!! -^_^- Na itt egy Hinata színezés. Kicsit kék de nem baj.^^ http://kepkezelo.com/images/rbogunl3jw2rcxgefibr.jpgKritikákat várok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 21:42:47 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #827 Dátum: 10 dec 09, 23:33:09 » |
|
Nem nem sértődök meg és igen tudom hogy fakó lett a bőre, az alapszínt az anime egyik képkockájáról szedtem, lehet hogy ott olyanok voltak a fényviszonyok, hogy ilyen fakó volt, és megpróbálom kicsit karakteresebbre csinálni naruto haját ja és nagyon jó a hinatás képed Leni-chan
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #828 Dátum: 10 dec 09, 23:39:00 » |
|
Szerintem Sasuke bőrszínével nincs semmi probléma. Alapból nem egy kreol a drága. Ha a gallérjáról és az álláról eltűnteted a szögletes, kiálló darabkákat, akkor zseniális kép lesz, hidd el. Naruto viszont kicsit még mindig unszimpatikus számomra. Talán a szájtartása nem stimmelhet.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #829 Dátum: 10 dec 11, 15:55:50 » |
|
Hmm... Csak nekem tűnik úgy, hogy Naruto egy picivel magasabb? ^^" Naruto "tollpihe" haján esetleg az is segítene, ha nem lenne ennyire részletes (szinte szálanként), vagy esetleg kicsit vastagabb szálú hajat kapna. Lehet, esetleg Narutónak egy kicsit akaratosabb, karakteresebb áll kellene. Az picit elvonná a figyelmet a szájáról. ^^ (Szerinted, Dant-C?)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #830 Dátum: 10 dec 11, 17:12:06 » |
|
Akár.^^ Bár ha egy kicsit kevésbé csücsörítene, úgy is optimális lenne. Egyébként pont ezért szerettem mangában is ezt a képet, mert ez az (első) bizonyíték rá, hogy Naruto bizony lenőtte Sasukettebayot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #831 Dátum: 10 dec 12, 17:28:04 » |
|
Jé, tényleg. Nem ugrott be, hogy az egy fejezetborító, de most, hogy rákerestem, tényleg magasabb egy kicsit Naruto. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #832 Dátum: 10 dec 12, 18:00:12 » |
|
Éés kész az első I-PEINem :D nekem tetszik csak a zsinórt kicsit elcsesztem http://img63.imageshack.us/img63/2815/peinisgodmsolata.jpgVÉLEMÉNYT!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #833 Dátum: 10 dec 12, 19:31:02 » |
|
Hát, megragadtad a lényeget. :D Az a zsinór tényleg elég érdekes. :D A fekete-piros határon sok helyen vannak fehér foltok. :) Ha messzebbről nézem a képet, csak a gallér alatti folt, na meg az érdekesen megcsinált zsinór tűnik fel igazán. :D De én, mint a képszerkesztés és -készítés "nagymestere", viszonylag jónak látom, bár a zsinór csúnya hiba. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #834 Dátum: 10 dec 12, 19:32:24 » |
|
Majd akko javítom ha kedvem lesz kössz az észrevételt
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #835 Dátum: 10 dec 15, 12:28:32 » |
|
invalid, szentem jó kép lett , csak a zsinórról az jutott eszembe, hogy csorog a nyála de ez az én hibám, belebetegszem a sok hülyeségbe bocsi és még visszatérve, naruto téleg magasabb mint sasuke, és a képen is ugyanilyen kis csücsöri a drága, csak szentem elcsesztem az árnyékokat, azokon meg könnyen tudok változtatni és köszi az észrevételeket, majd küldöm az újabb változatot, csak legyek túl a kémiavizsgámon
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #836 Dátum: 10 dec 15, 22:03:41 » |
|
SIKERÜLT!! =D Örömmel jelentem be,hogy sikerült összehoznom egy (szerintem) naggyon jó Pein-es képet http://img502.imageshack.us/img502/7959/peinp.jpg KRITIKÁÁT!!!!! =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #837 Dátum: 10 dec 16, 11:44:38 » |
|
Ez tényleg szép lett =) Nekem ezzel az egy részlettel van problémám:
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #838 Dátum: 10 dec 16, 12:51:58 » |
|
ööööööö kössz de nem jeleníti meg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #839 Dátum: 10 dec 16, 17:40:43 » |
|
Hosszú idő után újra vagyok :_D És egy új (spoiler veszély) képpel jelentkezem: http://kepfeltoltes.hu/101216/asdasd_www.kepfeltoltes.hu_.png hogy mi ez, ne kérdezzétek, én se tom még, de csúcs technikának készül (by kabucsimaru) remélem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|