Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #810 Dátum: 10 dec 06, 18:56:51 » |
|
Ha jól megfigyeled, itt: http://kepkezelo.com/images/m0z1bhiqumnz41br62lf.jpg Egy szösznyit túlment. Ez nem éppen nagy hiba, de egy publikus naptárnál (már ha lesz ilyened), ez hatalmas hiba (najó, annyira nem xDDD, de eléggé).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 19:00:10 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Marc3ll
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #811 Dátum: 10 dec 06, 19:04:17 » |
|
kezdted volna itt máris meglesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #812 Dátum: 10 dec 06, 19:07:10 » |
|
Ezt nem igazán értem, mi lesz meg máris?
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Marc3ll
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #813 Dátum: 10 dec 06, 19:14:56 » |
|
Kijavítottam azt a kis hibát, adtam karaktereknek kissebb ragyogást, kushináról mást tettem, és opacitásból is vittem le egy kicsit, mindjárt felrakom a naptár részlegbe :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #814 Dátum: 10 dec 06, 19:26:10 » |
|
Kushina-t szerintem ne skalpold meg de lényegesen jobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 19:26:58 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Marc3ll
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #815 Dátum: 10 dec 06, 19:28:59 » |
|
Ilyen volt a kép De kösz :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #816 Dátum: 10 dec 07, 17:22:37 » |
|
Akkor újra rajzolod, nem nehéz egy fej búbot megrajzolni főleg ami 1 színű ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #817 Dátum: 10 dec 07, 19:15:32 » |
|
... Ami pedig a 26-os elnyelését illetti, azt utólag észrevettem, de már nincs meg a kép, rétegekbe ... ... Kushináról ez volt az egyetlen, amit könnyen kitudtam vágni (igaz siettem közbe) és nem fanart volt. ...
Én kritikát nem írok, mert már a többiek megetették. Csak pártanácsot adnék: - Ha egyesíted a rétegeket, akkor előtte készíts egy másolatot a PSD-ről (feltéve, hogy PhotoShop-ba dolgozol). De ha nem muszáj, akkor ne egyesíts rétegeket. Viszont, ha magát a PSD-t törölted és azért nincs meg a "réteges" kép, akkor az elég nagy hiba. PSD-t sosem törlünk. - Soha ne siess. Ha van időd csináld, ha nincs időd ne csináld, mert csak a minőség rovására megy. Közben csak találtam valamit: Kushina fejének körbevágása elég egyenetlen, darabos a vonal. Erre figyelj, mert ezek a dolgok elég feltűnőek. Főleg a Kushina-fanoknak. _____________ Aham, közben láttam, hogy én egy régebbi verziót láttam a képből. Ezért a Kushina fejének körvonalára vonatkozó dolgok visszavonva. ^^ Viszont én naptárra nem javaslok csukott szemű képet. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 07, 19:29:38 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #818 Dátum: 10 dec 08, 18:48:42 » |
|
Akkor azt a 31.-ét csak jó lenne leszedni mert így használhatatlan a kép ^^' más egyéb ként nagyon tetszik sokkal nagyobb az összhang mint a Marc3ll-n. A bal oldali Hinatát te rajzoltad painttel? Meg ugye nem magyar Naruto ninja a betű típusod? Mert jó megoldás hogy a vesszőt raktad az 'á'-ra ^^ Most látom a számok kuszán állnak.. érdemes a vonalzóból kihúz egy segéd vonalat ilyenkor és annak segítségével pontosan egy vonalra illeszteni. Hm hm a rácsot jobb lett volna ha nagyobbra veszed mert a számok belelógnak. (Ennyi ha van még hiba a többiek észre veszik.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #819 Dátum: 10 dec 08, 19:08:47 » |
|
Bocsáss meg Kecsu. Félreérthetően fogalmaztam. Marc3ll csak 30 napot rakott a naptárába amikor Január 31 napos. Mind 2 Hinatát úgy csináltam hogy leszedtem 1 lineartot és kiszíneztem, szóval a körvonalak nem köthetőek hozzám! Igen a kuszaságot, valamint a számok nagyságát én is észrevettem, szerencsére megvan a réteges verzió szóval kijavítom majd! Szerk.: Amúgy igen, nem magyar a betűtípusom. Honnan szerezhetném meg? Szerk2.: Közben a betűket valamennyire kiegyengettem! Remélem most már jobb!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 08, 20:57:16 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #820 Dátum: 10 dec 08, 22:08:02 » |
|
sziasztok, félig meddig elkészült egy újabb színezésem ehhez csináltam új linartot is, és még nincsen teljesen kész, de a ti szakértő szemetekre van szükségem a hibák kiszúrásához előre is köszike http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2609225&index=83
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #821 Dátum: 10 dec 08, 22:29:51 » |
|
Wooow! Sasuke haja kegyetlenül jó lett! Hibátlan! Narutoé már kicsit kevésbé. Plusz a szempillái szerintem lehettek volna néhány árnyalattal sötétebbek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #822 Dátum: 10 dec 09, 09:19:20 » |
|
semmi gond, máris megoldom sötétebb szempilla semmiség, a naruto haját meg irtó nehéz rajzolni az én technikámmal, de nem adom fel és köszi a dicséretet is
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #823 Dátum: 10 dec 09, 09:21:10 » |
|
Az állaknál szögletesek ^^'' de, de, de, de... (Naruto haja olyan mint a fenyőfa ága )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #824 Dátum: 10 dec 09, 09:50:36 » |
|
igen azt tudom, még nincsen készen, csak nem tudom milyen legyen a háttere, és addig még rengeteg árnyékot fog kapni, pl cöckének is lesz a hajánál kicsit több árnyék, kijavítom a szögletes vonalakat, meg valahogy megoldom naruto haját, de várom az építőjellegű kritikákat, esetleg ötleteket, hogy hogyan tudnám megoldani... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|