Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #465 Dátum: 10 szep 29, 15:44:05 » |
|
Konan tényleg úgy néz ki kicsit mintha lefejezték volna de ettől függetlenül tök jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 15:55:40 írta Ayumi7 »
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #466 Dátum: 10 szep 29, 15:45:51 » |
|
Igen, valamint itt Nagatónak fehér a haja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #467 Dátum: 10 szep 29, 20:18:07 » |
|
köszönöm, esküszöm mindjárt kifehérítem nagató haját (meg akkor már belinkelem egy régebbi képemet is http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/165/3/5/red_by_rozka.jpg )
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #468 Dátum: 10 szep 29, 20:34:09 » |
|
Ebben a képbe viszont én - mint gyakorlatlan Photoshopos - semmi hibát nem észlelek. :D Max annyit, hogy nem tudom, hogy a bal válla miért fekete, de ez nem feltétlenül hiba, lehet hogy csak én tudom rosszul a színeket. :D De nagyon jó a kép. :))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #469 Dátum: 10 szep 29, 21:56:53 » |
|
Az ott a ruhája pántja. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #470 Dátum: 10 szep 30, 11:03:58 » |
|
köszönöm, és igen, az a ruhájának a pántja akart lenni
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #471 Dátum: 10 szep 30, 14:26:05 » |
|
Szép, nincs semmi belekötni valóm ^^
És visszatérve a Jiraya csapatra, röviden eltudnád mondani hogy hogy rajzoltad a hajukat? Kééérleeek *nagy boci szemek*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 30, 21:16:20 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #472 Dátum: 10 okt 01, 20:29:46 » |
|
Minden a rétegeken múlik úgy mint az igazi életben cerkával a rajz... Alap halvány szín....utána átmész rajta még 1x utána ott ahol sötétebb és így tovább...Ha fehérítesz akkor meg vagy radírral kiradírozod vagy úgy kezded a rétegeket hogy alapból tudod hol lesz ez a fehéresebb hely....
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #473 Dátum: 10 okt 01, 21:37:37 » |
|
Végre elkészültem a Deidarammal. Eddig büntiben voltam és a géptől is eltiltottak, azért készült lassan http://kepfeltoltes.hu/101001/Deidara_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRemélem tetszik majd nektek
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #474 Dátum: 10 okt 02, 09:34:25 » |
|
ÁÁ ez eszméletlen jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #475 Dátum: 10 okt 02, 19:07:11 » |
|
Tök jó csak egy icipicit pufi az arca de ettől olyan édi.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #476 Dátum: 10 okt 03, 08:34:20 » |
|
Köszi^^ most hogy mondod tényleg pufi lett az arca Csak nagyon-nagyon lassan készültem el vele, mivel van az a rossz szokásom, hogy egy idő után mindenre ráunok de ettől függetlenül a legjobb tudásom szerint rajzoltam^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #477 Dátum: 10 okt 03, 16:58:37 » |
|
az uj avatarom lenne a nagy mü még fogok javitgatni rajta de most ennyi remélem tetszik ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #478 Dátum: 10 okt 03, 17:39:11 » |
|
Kallen irtó király lett a deidarás kép és Zer0 nagy poén az avatarod, tetszik ( ha tőlem kérdezed a hajat, akkor van egy alapszín, amire aztán egyesével ráhúzgálom a hajszálakat közben sötétítek, és világosítok, nem használom a rétegeket )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #479 Dátum: 10 okt 03, 17:46:04 » |
|
egy kicsit hosszú a nyaka de am grat